за Индустрията » Стробоскопи

Тези преносими уреди са предназначени да измерват скорост на въртене без контакт с обекта. Когато скоростта на движещия се обект съответства на скоростта на светкавицата на стробоскопа, движещият се обект изглежда неподвижен. Неподвижният образ позволява да се извърши инспектиране и да се направи оценка на качеството на движещи се с голяма честота части. Устройството може да даде на оператора илюзията за спиране на движението, когато в действителност наблюдаваното оборудване е в движение. Чрез коригиране на скоростта на мигане, движещото се оборудване изглежда да стои неподвижно. При леко регулиране, движението може да се види с видимо бавно движение, което дава възможност на наблюдателя или оператора да проучат процеса на движение в действие. Стробоскопите са идеални за контролиране, профилактика и поддръжка на скоростта на зъбни колела, мотори, центрофуги, апаратура, машини и оборудване без да е необходимо тяхното спиране.
AT-135A, Стробоскоп (50 ~ 12000 FPM) AT-135A, Стробоскоп (50 ~ 12000 FPM)
Кат № AT135AПреносим уред за измерване скорост на въртене без контакт с обекта. Използва фотоелектрически сигнал и автоматична функция за проследяване на модела чрез използване на микрокомпютърна технология и техника против заглушаване. Обхват на измерване от 50 до 12000 FPM (проблясвания на минута). Стробоскопът се захранва директно от 230V AC адаптер и е идеален за контролиране на скоростта на зъбни колела, мотори, центрофуги, апаратура, машини и оборудване, които не трябва да бъдат спрени за профилактика. Доставя се в куфарче, заедно с ръководство за работа.
Цена: 345,00 лв.без ДДС
 
AT-135B, Стробоскоп (50 ~ 40000 FPM) AT-135B, Стробоскоп (50 ~ 40000 FPM)
Кат № AT135BПреносим уред за измерване скорост на въртене без контакт с обекта. Използва фотоелектрически сигнал и автоматична функция за проследяване на модела чрез използване на микрокомпютърна технология и техника против заглушаване. Обхват на измерване от 50 до 40000 FPM (проблясвания на минута). Стробоскопът се захранва директно от 230V AC адаптер и е идеален за контролиране на скоростта на зъбни колела, мотори, центрофуги, апаратура, машини и оборудване, които не трябва да бъдат спрени за профилактика. Доставя се в куфарче, заедно с ръководство за работа.
Цена: 460,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG