за Образованието » Интерфейс

Интерфейсът превежда информацията от сензора към графичния софтуер на компютър или преносимо устройство. Резултатът е графики и таблици в реално време на провежданите експерименти. Интерфейсът може да бъде самостоятелно устройство като LabQuest 2, което можете да използвате като самостоятелен регистратор на данни с всички сензори на Vernier, да го свържете се с компютър с Windows или Macintosh, да споделяйте данните безжично на устройства iPad®, Chromebooks ™, таблети с Android ™ и други мобилни устройства. Интерфейсът може да бъде най-новото устройство LabQuest Stream - безжичен и USB сензорен интерфейс, което работи с повечето сензори на Vernier, използвайки мобилно устройство, Chromebook ™ или компютър. Чрез интерфейсите на Vernier, учениците и студентите могат да прехвърлят експерименталните данни директно към мобилно устройство, използвайки Bluetooth®, Wi-Fi или USB свързаност. Използвайте тази страница и разгледайте интерфейсните устройства на Vernier LabQuest 2, LabQuest Streem, LabQuest Mini, Go!Link, Go Wireless Link …
 LabQuest 3, Мощен самостоятелен интерфейс LabQuest 3, Мощен самостоятелен интерфейс
Кат № LABQ3-Intl. LabQuest 3 е най-новата версия на най-мощния и интуитивен интерфейс за наука и образование. Това устройство напълно ангажира учениците, както в класната стая, така и навън при полеви занимания. LabQuest 2 е съвместим с над 70 броя различни датчици и сензори на Vernier. Той има вградени GPS, акселерометър, безжична връзка през Wi-Fi и Bluetooth. Неговият сензорен екран е с възможност за touch и stylus навигация.
Цена: 1 110,00 лв.без ДДС
 
LabQuest mini, USB интерфейс LabQuest mini, USB интерфейс
Кат № LQ-MINI. Мощен, достъпен и лесен за използване интерфейс за компютърно събиране на данни от сензори. Той няма силата на самостоятелното устройство LabQuest2, но притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо със специализираните софтуери Logger Pro 3, Logger Lite и Graphical Analysis. LabQuest Mini разполага с три аналогови канали, два цифрови канали, един USB изход за връзка с компютър и порт за допълнително захранване. Доставя се заедно с необходимия софтуер и хардуер за включване към компютър и незабавно започване на работа.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
 
Go!Link, USB интерфейс Go!Link, USB интерфейс
Кат № GO-LINK. Достъпен USB интерфейс за свързване с над 40 вида сензори към компютър. Устройството позволява бързо и лесно събиране на данни от сензори. То притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на ученици, учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо с Logger Lite софтуер (доставя се безплатно).
Цена: 250,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG