Сензори » Стандартни сензори

Vernier сензорите са здрави, с доказана технология, която е лесна за употреба. Сензорите осигуряват последователни, висококачествени резултати съгласно изискванията за обучение на ученици и студентите. Стандартните сензори изискват интерфейс за изпращане на данни от сензорите към софтуера за събиране и анализ на данни на различни платформи.
CON-BTA, Сонда за проводимост CON-BTA, Сонда за проводимост
Кат № CON-BTA. Сонда за измерване относителната електрическа проводимост на разтвори (ЕС) и определяне на концентрацията на йоните във водни разтвори. Може да се използва и за определяна на количеството на общо разтворени вещества (TDS). Удобна за работа както в лаборатория, така и на открито. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от 0 to 20000 μS/cm. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно.
Цена: 295,00 лв.без ДДС
 
CONPT-BTA, Сонда за проводимост CONPT-BTA, Сонда за проводимост
Кат № CONPT-BTA. Сонда с платинена клетка за измерване електрическата проводимост на разтвори. Препоръчва се за образователни цели. Изисква интерфейс и софтуер, които се продават отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Stream, LabQuest Mini, Go!Link. Доставя се заедно с ръководство за работа.
Цена: 465,00 лв.без ДДС
 
DCU-BTD Цифрово управляващо устройство DCU-BTD Цифрово управляващо устройство
Кат № DCU-BTD. Цифрово управляващо устройство (DCU). Улеснява използването на цифровите изходни линии на интерфейс за управление на DC електрически устройства. Позволява управление на двигатели, лампи, светодиоди, зумери и други електрически компоненти с постоянен ток. Работи с всеки интерфейс на Верние, който има поне един DIG порт (SensorDAQ, LabPro и всички модели на LabQuest). Може да се използва за създаване на проекти, базирани на сензори, като алармени системи, контролирана температура, автоматизирани научни инструменти, кинетични скулптури и интелигентни роботи. Проектите на DCU са чудесен начин за въвеждане на STEM, инженеринг, електроника, програмиране или математиката на обратната връзка и контрола. Доставя се заедно с ръководство за работа.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
 
DCP-BTA, Датчик за ток (0,6A) DCP-BTA, Датчик за ток (0,6A)
Кат № DCP-BTA. Датчик за изследване на основните закони на електричеството. Може да се използва за измерване силата на тока във вериги на постоянен и променлив ток с ниско напрежение. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от – 0,6A до + 0,6А. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go!Link. Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор и ръководство за работа.
Цена: 110,00 лв.без ДДС
 
DFS-BTA, Сензор за сила с двоен обхват DFS-BTA, Сензор за сила с двоен обхват
Кат № DFS-BTA. Сензор за сила с двоен обхват. Може да се използва в голямо разнообразие от експерименти, включително изследване на триене, просто хармонично движение, удар при сблъсъци или центростремителна сила. Двата диапазона позволяват да се измерва сили от 0,01 нютона и до 50 нютона.
Цена: 300,00 лв.без ДДС
 
VP-BTA, Датчик за напрежение (10V) VP-BTA, Датчик за напрежение (10V)
Кат № VP-BTA. Биполярен датчик за изследване на потенциалната разлика във вериги на постоянен и променлив ток. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от – 10V до +10V. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 3, LabQuest Mini, Go!Link.
Цена: 35,00 лв.без ДДС
 
DVP-BTA, Датчик за напрежение DVP-BTA, Датчик за напрежение
Кат № DVP-BTA. Датчик за изследване на основните закони на електричеството . Може да се използва и за измервания във вериги на постоянен и променлив ток с ниско напрежение. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от – 6V до +6V. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go!Link. Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор и ръководство за работа.
Цена: 135,00 лв.без ДДС
 
FPH-BNC, Плосък рН електрод FPH-BNC, Плосък рН електрод
Кат № FPH-BNC. Плосък рН-електрод с BNC конектор за измерване на рН. Има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче. Прилага се за измервани на влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, разтвор за съхранение на електрода и ръководство за работа.
Цена: 205,00 лв.без ДДС
 
FPH-BTA, Плосък рН-електрод FPH-BTA, Плосък рН-електрод
Кат № FPH-BTA. Сензор с плосък рН-електрод за измерване на киселинност/алкалност на разтвори. Има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче. Прилага се за измервани на влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Използва се с интерфейсните устройства LabQuest 2, LabQuest Mini и Go!Link. Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, усилвател за електроди, разтвор за съхранение на електрода и ръководство за работа.
Цена: 325,00 лв.без ДДС
 
GPH-BNC, Стъклен рН-електрод с BNC GPH-BNC, Стъклен рН-електрод с BNC
Кат № GPH-BNC. Висококачествен pH електрод със стъклено тяло, който може да се използва в неводни разтвори и разтвори, които съдържат органични разтворители, силни киселини или силни основи. Електродът има запечатан, гел-напълнен Ag-AgCl комбиниран референтен електрод и използва BNC конектор. Той е проектиран да се използва с усилвател Electrode Amplifier (код на поръчка EA-BTA) или безжичния усилвател Go Direct® Electrode Amplifier (код на поръчка GDX-EA) за извършване на измервания в диапазона на pH от 0 до 14. Доставя се заедно с кабел и BNC конектор, предпазна капачка с разтвор за съхранение на pH-електрода и ръководство за употреба.
Цена: 235,00 лв.без ДДС
 
FLO-BTA, Сензор за скорост на поток FLO-BTA, Сензор за скорост на поток
Кат № FLO-BTA. Сензор за измерване скорост на водата. Използва се при заустване, определяне на поточни модели и пренос на седименти в потоци и реки. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernie (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се в комплект с 5 метра кабел, три щранг удължители, конектор за свързване с интерфейсно устройство на Vernier и ръководство за работа.
Цена: 350,00 лв.без ДДС
 
GPS-BTA, Датчик за налягане GPS-BTA, Датчик за налягане
Кат № GPS-BTA. Датчик за налягане. Използва се за наблюдаване на промените на налягането на газове при експерименти в областта на химията, физиката, биологията и др. Обхват на измерване от 0 до 210 кРа (от 0 до 2.1 atm или от 0 до 1600 mm Hg). Не може да работи самостоятелно – използва се с интерфейсните устройства на Vervier LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless® Link и Go!Link. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. Доставя се в комплект с конусни конектори, запушалки, двупосочен клапан, 18 инчов Tygon тръби с Luer Lock конектори, 20 мл спринцовка, скоби и ръководство за употреба.
Цена: 230,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG