Сензори » Стандартни сензори

Vernier сензорите са здрави, с доказана технология, която е лесна за употреба. Сензорите осигуряват последователни, висококачествени резултати съгласно изискванията за обучение на ученици и студентите. Стандартните сензори изискват интерфейс за изпращане на данни от сензорите към софтуера за събиране и анализ на данни на различни платформи.
PH-BTA, pH-Електрод / сонда PH-BTA, pH-Електрод / сонда
Кат № PH-BTA. Сензор за измерване на рН. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Не може да работи самостоятелно – използва се с интерфейсните устройства LabQuest 2, LabQuest Mini и Go!Link.
Цена: 255,00 лв.без ДДС
 
RH-BTA, Сензор за влажност RH-BTA, Сензор за влажност
Кат № RH-BTA. Сензор за измерване относителната влажност на въздуха. Обхват на измерване от 0 до 95% RH. Предназначен е главно за образователни цели. Може да се използва за проучвания на времето, наблюдение на оранжерии или в други експерименти за измерване влажността на въздуха. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 215,00 лв.без ДДС
 
SAL-BTA, Сензор за соленост SAL-BTA, Сензор за соленост
Кат № SAL-BTA. Сензор за измерване на общото количество разтворени соли в морета, океани и слабо солена вода. Обхват на измерване от 0 до 50 ppt (0 … 50000 ppm; 0 … 50000 mg/L). Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Не може да работи самостоятелно – използва се с интерфейсните устройства LabQuest 2, LabQuest Mini и/или Go!Link.
Цена: 255,00 лв.без ДДС
 
SLS-BTA, Сензор за ниво на звука SLS-BTA, Сензор за ниво на звука
Кат № SLS-BTA. Сензор за ниво на звука. Измерва нивота на звука, например в класната стая. Сензорът за нивото на звука е с претегляне на А, което означава, че реагира на силата на звука по същия начин, както човешкото ухо. Той измерва нивото на звука в рамките на 3 dB в границите от 55 до 110 dB, без да е необходимо да превключвате между диапазоните по време на експериментите.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
 
SMS-BTA, Сонда за почвена влага SMS-BTA, Сонда за почвена влага
Кат № SMS-BTA. Сонда за измерване съдържанието на вода в почвата. Предназначен е главно за образователни цели. Обхват на измерване от 0 до 45 обемни % влага. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 350,00 лв.без ДДС
 
STS-BTA, Сензор за повърхностна температура STS-BTA, Сензор за повърхностна температура
Кат № STS-BTA. Сензор за измерване на повърхностната температура, включително температурата на кожата. Обхват на измерване от –25 до 125°C. Препоръчва се за всички групи учащи се. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 90,00 лв.без ДДС
 
SDAQ, DAQ USB интерфейс SDAQ, DAQ USB интерфейс
Кат № SDAQ. SensorDAQ е USB интерфейс за събиране на данни от National Instruments и Vernier, който предлага удобство и мощност на инженерите. Съвместим с над 55 Vernier аналогови и цифрови сензори. Доставя се заедно сонда за напрежение на нониуса, USB компютърен кабел и ръководство за работа.
Цена: 635,00 лв.без ДДС
 
EKG-BTA, EKG сензор EKG-BTA, EKG сензор
Кат № EKG-BTA. ЕКГ сензор за измерване на електрическите сигнали, получени по време на мускулните контракции, които могат да се използват за изготвяне на 3-канални ЕКГ електрокардиограми или повърхностни ЕМГ записи. Препоръчва се за колежи и гимназии. Интерфейсът и софтуерът се продават отделно.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
FPH-BTA, Сензор с плосък рН електрод FPH-BTA, Сензор с плосък рН електрод
Кат № FPH-BTA. Сензор с плосък рН-електрод за измерване на киселинност/алкалност на разтвори. Има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче. Прилага се за измервани на влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Използва се с интерфейсните устройства LabQuest 2, LabQuest Mini и Go!Link. Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, усилвател за електроди, разтвор за съхранение на електрода и ръководство за работа.
Цена: 325,00 лв.без ДДС
 
TCA-BTA, Сензор за много високи температури TCA-BTA, Сензор за много високи температури
Кат № TCA-BTA. Сензор (термодвойка тип К) за измерване на много ниски и много високи температури от -200 до 1400°C. Може да се използва за измерване на температурата на пламък до 1400˚C или на температурата на течен азот при -196˚C. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 200,00 лв.без ДДС
 
TMP-BTA, Сонда за температура TMP-BTA, Сонда за температура
Кат № TMP-BTA. Температурна сонда от неръждаема стомана за общо приложение. Може да се използва в органични течности, разтвори на соли , киселини и основи. Особено подходяща за измерване на температурата при експерименти в областта на химията, физиката, биологията, науката за земята, науката за околната среда и др. Обхват на измерване от -40 до 135°C. Доставя се заедно с ръководство за работа.
Цена: 100,00 лв.без ДДС
 
TPL-BTA, Сонда за температура с дълъг кабел TPL-BTA, Сонда за температура с дълъг кабел
Кат № TPL-BTA. Сонда за измерване температура с удължен до 30 m свързващ кабел. Специално предназначена за външно наблюдение на температурата или за измерване на температурата на различни дълбочини в езера и реки. Обхват на измерване от -50 до 150°C. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с 30 m кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG