Сензори » Стандартни сензори

Vernier сензорите са здрави, с доказана технология, която е лесна за употреба. Сензорите осигуряват последователни, висококачествени резултати съгласно изискванията за обучение на ученици и студентите. Стандартните сензори изискват интерфейс за изпращане на данни от сензорите към софтуера за събиране и анализ на данни на различни платформи.
UVA-BTA, UVA Сензор UVA-BTA, UVA Сензор
Кат № UVA-BTA. Сензора за ултравиолетова светлина, UVA радиация (прибл. 320-390 nm). Сензорът за UVA се препоръчва за експерименти, които използват UV лампа. Изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Съвместими интерфейси са LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless® Link, Go!Link. Доставя се заедно с вграден светлинен дифузер и ръководство за употреба. Интерфейсите и софтуерът се продават отделно.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
UVB-BTA, UVB Сензор UVB-BTA, UVB Сензор
Кат № UVB-BTA. Сензора за ултравиолетова светлина, UVB радиация (прибл. 290-320 nm). Сензорът за UVB се препоръчва за експерименти, които използват UV лампи и слънчева светлина. Изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Съвместими интерфейси са LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless® Link, Go!Link. Доставя се заедно с вграден светлинен дифузер и ръководство за употреба. Интерфейсите и софтуерът се продават отделно.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
 
VPG-BTD, Photogate VPG-BTD, Photogate
Кат № VPG-BTD. Сензор за изучаване на свободно падане, търкаляне на обекти, сблъсъци и махала. Фотовратата позволява изключително точно определяне на времето на събитията в рамките на експерименти по физика, за изучаване на свободно падане, сблъсъци на въздушни коловози, скорост на търкалящ се обект и др. Доставя се заедно с интерфейсен кабел, прът за аксесоари и ръководство за работа.
Цена: 135,00 лв.без ДДС
 
VRM-BTD, Монитор на радиация VRM-BTD, Монитор на радиация
Кат № VRM-BTD. Сензор за изследване на радиационната статистика - измерва скорост на ядрено разпадане и на радон. Състои от тръба на Geiger-Mueller, монтирана в малък, здрав, пластмасов корпус. Тънък прозорец, защитен от метален екран, позволява да се открие алфа лъчение заедно с бета и гама. Не изисква батерия и се захранва от интерфейса за събиране на данни. Предназначен е главно за образователни цели. Препоръчва се за колежи и гимназии. Изисква интерфейс и софтуер, които се поръчват отделно.
Цена: 460,00 лв.без ДДС
 
MD-BTD, Детектор за движение MD-BTD, Детектор за движение
Кат № MD-BTD. Детекторът на движение се използва за измерване на положение, скорост и ускорение на движещи се обекти. Детекторът използва ултразвук за измерване на позицията на количка, топки, хора и други предмети. Измерва обекти на разстояние от 15 cm до 6 m. Въртящата се глава позволява гъвкавост при настройката на експеримента. Доставя се заедно с цифров сензорен кабел и ръководство за работа.
Цена: 245,00 лв.без ДДС
 
WDSS, Безжична динамична сензорна система WDSS, Безжична динамична сензорна система
Кат № WDSS. Безжична динамична сензорна система WDSS ( Wireless Dynamics Sensor System) за едновременно измерване на приложената сила, ускорението на тялото и промяна на височината. Безжично предаване на експерименталните данни към компютър с помощта на Bluetooth и Logger Pro софтуер. Обхват на измерване на датчика за сила ±50N, датчика за ускорение ±50 m/s2 (±5 g) и датчика за височина ±300m. Доставя се без софтуера, който се закупува отделно.
Цена: 690,00 лв.без ДДС
 
WRT-BTA, Сонда за средно високи температури WRT-BTA, Сонда за средно високи температури
Кат № WRT-BTA. Сонда за измерване температура с разширен обхват от -20 до 330°C. Високата горна граница позволява определяне на точката на топене на повечето органични съединения. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG