за Образованието » USB сензори

Vernier сензорите са здрави, с доказана технология, която е лесна за употреба. Сензорите осигуряват последователни, висококачествени резултати съгласно изискванията за обучение на ученици и студентите. USB сензорите се свързват директно с компютър, Chromebook или LabQuest 2. Не се изисква интерфейс на сензора.
Go!Temp, USB температурна сонда Go!Temp, USB температурна сонда
Кат № GO-TEMP. USB температурна сонда за директно включване към USB порт на компютър. Измерва и показва температурата на екрана на компютър в границите от -20°C до 115°C. Доставя се със специализиран софтуер Logger Lite.
Цена: 180,00 лв.без ДДС
 
Go!Motion, Детектор за движение Go!Motion, Детектор за движение
Кат № GO-MOT. Детектор за движение, който се свързва директно с компютър или USB порт на Chromebook и премахва необходимостта от допълнителен интерфейс за събиране на данни. Използва се за събиране на данни за местоположение, скорост и ускорение на движещи се обекти. Лесно и бързо започване на експерименти за движението в реално време. Доставя се заедно с USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
VSP-FP Фотолизационен спектрометър VSP-FP Фотолизационен спектрометър
Кат № VSP-FP. Vernier светлинен фотолизационен спектрометър за демонстриране на основните принципи на химичната кинетика и фотохимия на студентите по химия. Измерва абсорбцията и промените в емисиите във времето на фотоекспресирана проба при единична дължина на вълната, която се определя от филтър (600 nm). Доставя се заедно със захранващ адаптер, една флуоресцентна кварцова кювета, USB кабел, празен корпус на филтъра, 600 nm филтър и ръководство за бърз старт.
Цена: 13 600,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG