Сензори » Go Direct сензори

Сензорите Go Direct на Vernier се свързват директно с Chromebook ™, мобилни устройства (iPad®, iPhone®, iPod touch®, Android) или компютри. Те включват USB и безжична връзка. Здрави са, с доказана технология, която е лесна за употреба. Сензорите осигуряват последователни, висококачествени резултати съгласно изискванията за обучение на ученици и студентите.
GDX-3MG, Go Direct 3-осен сензор за магнитно поле GDX-3MG, Go Direct 3-осен сензор за магнитно поле
Кат № GDX-3MG. Три осен сензор за магнитно поле от серията Go Direct сензори. Позволява определянето на величината и посоката на магнитното поле във всяка точка на пространството. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Доставя се заедно с микро USB кабел и вградена акумулаторна батерия.
Цена: 210,00 лв.без ДДС
 
GDX-ACC, Go Direct Сензор за ускорение GDX-ACC, Go Direct Сензор за ускорение
Кат № GDX-ACC. Сензор за събиране на данните за ускорение плюс висотомер и триосен жироскоп. Свързва се безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашето устройство. Препоръчва се за колежи и гимназии. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя се заедно с микро USB кабел, подложка за количка, U-скоба за количка, монтажна плоча за цилиндър и ръководство за бърз старт.
Цена: 305,00 лв.без ДДС
 
GDX-CART Go Direct Количка за сензори GDX-CART Go Direct Количка за сензори
Кат № GDX-CART. Количка с вградени безжични сензори за едномерни динамични и кинематични експерименти. Директно свързване с вашия компютър, лаптоп или смарт устройство безжично чрез Bluetooth и безплатен софтуер. Предназначена за изследване на силата, позицията, скоростта и ускорението, без да са необходими никакви кабели или допълнително оборудване. Сензор-количката (зелена или жълта) се доставя заедно с кука, плоска гумена броня, контролер за преобръщане, празни капачки, micro USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 470,00 лв.без ДДС
 
GDX-CCS, Go Direct токова система GDX-CCS, Go Direct токова система
Кат № GDX-CCS. Постоянна токова система, DC захранващ източник, вградена токова сонда, проектирана за използване в електрохимични експерименти. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Доставя се заедно със захранващ адаптер, микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 210,00 лв.без ДДС
 
GDX-CON, Go Direct EC-електрод GDX-CON, Go Direct EC-електрод
Кат № GDX-CON. Иновативна кондуктометрична сонда (ЕС-електрод) за измерване и следене на йонното съдържание на водни разтвори чрез измерване на електрическата проводимост (ЕС). Обхват на измерване от 0 до 20000 μS/cm (0 - 10000 mg/L TDS). Свързва се директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.) безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт. Събирането на данни, техният обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
GDX-CONPT, Go Direct® Platinum-Cell Conductivity Probe GDX-CONPT, Go Direct® Platinum-Cell Conductivity Probe
Кат № GDX-CONPT. Перфектен за AP Chemistry и обща химия в колежа, Go Direct Platinum-Cell Conductivity осигурява точно и лесно измерване на проводимостта на разтвора или неговата обща концентрация на йони. Сензорният елемент с платинова клетка осигурява висока точност и химическа съвместимост при измерване на неводни разтвори, силни киселини и силни основи. Тази сонда се свързва чрез безжична технология Bluetooth® или чрез USB към вашето устройство. Доставя се заедно с Micro USB кабел и Ръководство за работа.
Цена: 505,00 лв.без ДДС
 
GDX-CO2 Go Direct CO2 Газ-сензор GDX-CO2 Go Direct CO2 Газ-сензор
Кат № GDX-CO2. Безжичен Bluetooth сензор за измерване нивата на концентрация на газообразен въглероден диоксид (0 – 100000 ppm), температурата на въздуха и относителната влажност. Може да се използва в различни експерименти по биология. Той се свързва чрез безжична технология Bluetooth® или чрез USB към вашето устройство. Този сензор включва вградена температурна компенсация и защита от влага. Доставя се заедно с micro USB кабел, 250 мл бутилка с капак и ръководство за работа
Цена: 630,00 лв.без ДДС
 
GDX-COL, Go Direct колориметър GDX-COL, Go Direct колориметър
Кат № GDX-COL. Колориметър от серията GoDirect, с 4-дължини на вълната за измерване абсорбцията или пропускателната способност на течна проба. Свързва се директно безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя заедно с Микро USB кабел и 15 бр. 3.5 mL кювети.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
GDX-CUR, Go Direct Сензор за ток GDX-CUR, Go Direct Сензор за ток
Кат № GDX-CUR. Go Direct Current е предназначен за измерване на токове в ниско напрежение в AC и DC вериги. С обхват от ±1A, този сензор е идеален за използване в повечето кръгове "батерии и крушки". Свързва се безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа (компютър, Chromebook™ или мобилно устройство). Препоръчва се за колежи и гимназии. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя се заедно с мини USB кабел и ръководство за бърз старт.
Цена: 220,00 лв.без ДДС
 
GDX-EKG, Go Direct® EKG сензор GDX-EKG, Go Direct® EKG сензор
Кат № GDX-EKG. EKG сензорът записва електрически сигнали, произвеждани по време на сърдечни или мускулни контракции. Свързва се чрез безжична технология Bluetooth® или чрез USB към вашето устройство. Доставя се заедно с пакет от 100 електроди за еднократна употреба микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 510,00 лв.без ДДС
 
GDX-FOR, Go Direct Сензор за сила и ускорение GDX-FOR, Go Direct Сензор за сила и ускорение
Кат № GDX-FOR. Сензор за директна сила и ускорение, свързан с триосен акселерометър. Обхват на измерване на силата от ±0,1 N и до ± 50 N. Може да се използва в класната стая или на открито. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Доставя се заедно с прикачващи накрайници, винт от найлон, помощна щанга, микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 305,00 лв.без ДДС
 
GDX-FPH, Go Direct Плосък tris-съвместим рН-електрод GDX-FPH, Go Direct Плосък tris-съвместим рН-електрод
Кат № GDX-FPH. Безжичен (Bluetooth®) и жичен (USB) иновативен плосък рН-електрод за измерване и следене на рН (киселинност / основност). Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Използва се за измерване pH на малки проби от разтвори, меки или полутвърди продукти, като храна, почва, плочи от агарен гел, меса, тесто за хляб и др. подобни проби, включително влажни меки и твърди повърхности. Електродът също е идеален за измерване на кожа, емулсии, хартия и пр. Свързва се безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.). Събирането на данни, техния обмен и анализ става с Graphical Analysis™ 4 app - безплатно програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG