Сензори » Go Direct сензори

Сензорите Go Direct на Vernier се свързват директно с Chromebook ™, мобилни устройства (iPad®, iPhone®, iPod touch®, Android) или компютри. Те включват USB и безжична връзка. Здрави са, с доказана технология, която е лесна за употреба. Сензорите осигуряват последователни, висококачествени резултати съгласно изискванията за обучение на ученици и студентите.
GDX-ST, Go Direct повърхностна температурна сонда GDX-ST, Go Direct повърхностна температурна сонда
Кат № GDX-ST. Повърхностна температурна сонда с обхват на измерване от -25 до 125°C. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към вашата платформа. Събирането на данни, техния обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 250,00 лв.без ДДС
 
GDX-SPEC-FUV, Go Direct® флуоресцентен/UV-VIS спектрофотометър GDX-SPEC-FUV, Go Direct® флуоресцентен/UV-VIS спектрофотометър
Кат № GDX-SPEC-FUV. Флуоресцентен UV-Vis спектрофотометър. Измерва флуоресценция и спектри на абсорбция на безброй проби, като хинин сулфат, флуоресцеин, хлорофил и флуоресцентни протеини. Свързва се към вашата платформа чрез безжична технология Bluetooth® или USB.
Цена: 8 360,00 лв.без ДДС
 
GDX-SPEC-EM, Go Direct® емисионен спектрометър GDX-SPEC-EM, Go Direct® емисионен спектрометър
Кат № GDX-SPEC-EM.Емисионният спектрометър. Позволява на студентите да извършват анализ на емисиите; измерване на спектри на светлинни проби в диапазона от 350 до 950 nm; и да изследват емисионните спектри на електрически крушки, спектрални тръби или слънце.
Цена: 2 650,00 лв.без ДДС
 
GDX-SVISPL, Go Direct Спектрофотометър, SpectroVis® Plus GDX-SVISPL, Go Direct Спектрофотометър, SpectroVis® Plus
Кат № GDX-SVISPL. Спектрофотометър за бързо измерване на спектъра в границите от 380 nm до 950 nm. Директно свързване към вашата платформа чрез Bluetooth или кабелно през USB. Препоръчва се за колежи и гимназия. Безплатен софтуер за събиране на данни Spectral Analysis app. Доставя се заедно с 15 пластмасови кювети с капачки, мини USB кабел, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 1 200,00 лв.без ДДС
 
GDX-TC, Go Direct® Термодвойка GDX-TC, Go Direct® Термодвойка
Кат № GDX-TC. Достъпен и лесен за използване сензор за измерване и събиране на надеждни данни за температура по време на експерименти, които включват екстремни температури. Обхват на измерване от –200ºC до +1400ºC в зависимост от включената термодвойка. Този сензор се свързва безжично с редица устройства, включително Chromebook.
Цена: 330,00 лв.без ДДС
 
GDX-TMP, Go Direct температурна сонда GDX-TMP, Go Direct температурна сонда
Кат № GDX-TMP. Иновативно устройство за измерване и следене на температура. Обхват на измерване от -40 до 125°C. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към вашата платформа. Събирането на данни, техния обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 210,00 лв.без ДДС
 
GDX-VPG, Go Direct® Photogate GDX-VPG, Go Direct® Photogate
Кат № GDX-VPG. Безжичният Go Direct Photogate е сензор с двойна порта, който включва две фотопорти (шлюза), вградени в рамената на сензора, който измерва точно скоростта и ускорението. Устройството се свързва чрез безжична технология Bluetooth® или чрез USB към вашето компютър или смарт мобилно устройство. Доставя се заедно с Микро USB кабел и Ръководство за работа.
Цена: 250,00 лв.без ДДС
 
 GDX-VOLT, Go Direct Сонда за напрежение GDX-VOLT, Go Direct Сонда за напрежение
Кат № GDX-VOLT. Сондата Go Direct Voltage съчетава широк диапазон на входното напрежение и висока точност, което го прави отличен избор за изследване както на електрически вериги, така и на електромагнити. Той се свързва директно чрез Bluetooth® или свързан чрез USB към вашата платформа. Доставя се заедно с микро USB кабел.
Цена: 210,00 лв.без ДДС
 
GDX-WRT, Go Direct Температурна сонда GDX-WRT, Go Direct Температурна сонда
Кат № GDX-WRT.Безжична температурна сонда с обхват на измерване от -20 до 330°C. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към вашата платформа. Събирането на данни, техния обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
GDX-WTHR, Go Direct® сензор за параметри на околната среда GDX-WTHR, Go Direct® сензор за параметри на околната среда
Кат № GDX-WTHR. Безжичен и жичен сензор за наблюдение на голямо разнообразие от факторите на околната среда, като скоростта на вятъра, температура, влажността, „студения вятър“, температура на точката на оросяване, барометричното налягане и други. Цената включва един Go Direct Weather Сензор за скорост на вятъра, микро USB кабел, батерия и ръководство за работа.
Цена: 305,00 лв.без ДДС
 
GDX-WTVA Система за параметри на околната среда GDX-WTVA Система за параметри на околната среда
Кат № GDX-WTVA. Безжично и жично мултифункционално устройство за наблюдение на голямо разнообразие от фактори на околната среда: температура, влажността, скоростта на вятъра, „студения вятър“, температура на точката на оросяване, барометричното налягане и други. Цената включва Go Direct Weather сензора, микро USB кабел, батерия и ръководство за работа.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG