за Образованието » Софтуер

Софтуерните продукти на Vernier са предназначени да събират, споделят и анализират данните от всички продукти. Вие можете да изберете безплатната версия Graphical Analysis™ 4 за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и macOS™, която е съвместима с над 60 стандартни сензори и да ги свържете към интерфейсите LabQuest Mini, LabQuest Stream® или LabQuest 2 в зависимост от вашата платформа. Можете да използвате Graphical Analysis 4 с най-ноата колекция от Go Direct сензори, които работят през Bluetooth® или USB. Ако вашите изисквания са по-високи, използвайте последната платена версия на Logger Pro за събиране и анализ на данни за Windows и Mac компютри. Студентите могат да работят заедно в лабораторна група, за да събират данни чрез LabQuest 2 или Logger Pro 3 и да споделят данните си по мрежата. Всеки ученик получава копие от данните, за да ги анализира на собственото си устройство.
LP, Vernier Logger Pro 3 софтуер LP, Vernier Logger Pro 3 софтуер
Кат № LP / LP-E. Международно признат софтуер за събиране и анализ на данни. Предназначен за Windows и Mac компютри. Безплатна публична бета версия за операционната система Linux Ubuntu.
Цена: 830,00 лв.без ДДС
 
LQ-VIEW, Vernier LabQuest Viewer софтуер LQ-VIEW, Vernier LabQuest Viewer софтуер
Кат № LQ-VIEW. Компютърен софтуер, който показва и контролира екрана на LabQuest с помощта на компютър. Когато се използва заедно с проектор, този софтуер може да се използва за демонстриране на функциите на LabQuest и за подобряване на груповите презентации. Този софтуер може да се използва и за наблюдение на студентската употреба на LabQuest устройства в лабораторията, за преглед и управление на LabQuest от разстояние и лесно заснемане на екранни изображения
Цена: 260,00 лв.без ДДС
 
Vernier Instrumental Analysis® Vernier Instrumental Analysis®
Кат № С това безплатно приложение на Vernier студентите могат да събират и анализират данни от нашите Go Direct Mini GC™, Go Direct поляриметър и Go Direct Cyclic Voltammetry System с помощта на компютри, Chromebook или други мобилни устройства.
Цена: 0,00
 
Vernier Spectral Analysis® Vernier Spectral Analysis®
Кат № Безплатно приложение / софтуер, за да събирайте, анализирайте и споделяйте спектрометърни данни в ChromeOS™, iOS, Android™, Windows® и macOS™.
Цена: 0,00
 
Go Direct® Bridge Competition Софтуер Go Direct® Bridge Competition Софтуер
Кат № Безплатен софтуер / приложение за Windows® за работа с новия Go Direct® Structures & Materials Tester.
Цена: 0,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG