за Образованието » Аксесоари

BC-2000. Биокамера 2000 BC-2000. Биокамера 2000
Кат № BC-2000. BioChamber 2000 е пластмасова камера от 2000 mL, която може да се използва със сензор за газ CO2 и сензор за газ O2 за едновременно наблюдение на нивата на газообразен въглероден диоксид и кислород в затворена система.
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
BC-250, Биокамера 250 BC-250, Биокамера 250
Кат № BC-250. BioChamber 250 е пластмасова камера от 250 mL, която може да се използва със сензорите за измерване концентрацията на въглероден диоксид (CO2) и концентрацията на кислород (O2) в затворена система.
Цена: 30,00 лв.без ДДС
 
CB-USB-MINI, Мини USB кабел CB-USB-MINI, Мини USB кабел
Кат № CB-USB-MINI. Резервен Mini USB кабел. Кабелът има USB mini-B щепсел и USB стандарт-A щепсел.
Цена: 15,00 лв.без ДДС
 
KW-SEEK, Комплект за изследване на слънчева енергия KW-SEEK, Комплект за изследване на слънчева енергия
Кат № KW-SEEK. Иновативен научен комплект за изследване на слънчевата енергия. Предназначен да помогне на учениците да изследват енергийните трансформации, включително как ъгълът на фотоволтаичните панели спрямо слънцето влияе на мощността. Ще помогне на учениците да научат е разберат важни фактори във фотоволтаичните системи.
Цена: 240,00 лв.без ДДС
 
GPS-BULB, Гумена „круша“ GPS-BULB, Гумена „круша“
Кат № GPS-BULB1. Аксесоар без латекс и фталати, използва се за нагнетяване или засмукване на газ, за извършване на измервания на силата на захващане.
Цена: 20,00 лв.без ДДС
 
VSP-FIBER, Оптично влакно за спектрофотометри VSP-FIBER, Оптично влакно за спектрофотометри
Кат № VSP-FIBER. Това е аксесоар, създаден изключително за експерименти с емисионни спектри със спектрофотометри с марката Vernier, включително Go Direct® SpectroVis® Plus, Vernier UV-VIS и Vernier Fluorescence / UV-VIS. Той има диапазон на дължината на вълната от 350 nm до 900 nm.
Цена: 205,00 лв.без ДДС
 
STIR, Магнитна бъркалка STIR, Магнитна бъркалка
Кат № STIR. Комбинирана станция за разбъркване, състояща се от магнитна бъркалка и стойка. Работи ефективно с чаши с широк спектър от размери и форми на магнитни бъркалки. Регулируема скорост на разбъркване от 50 до 1250 оборота в минута. Доставя се заедно с Vernier Microstirrer, Разбъркващ магнит (4 см), 6-волтов DC захранващ адаптер, Стойка статив с височина 46 см и Ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
LQ2-STN LabQuest2 Стенд LQ2-STN LabQuest2 Стенд
Кат № LQ2-STN. Стойка държател на интерфейса LabQuest 2. Използва се за по-добро гледане под определен ъгъл и ситуации. Може да се използва само за LabQuest 2.
Цена: 15,00 лв.без ДДС
 
MSTIR Микро бъркалка MSTIR Микро бъркалка
Кат № MSTIR. Мини бъркалка за разбъркване. Използва се вместо лабораторните магнитни бъркалки. Много лесно може да се прикрепя към края на рН-електрод, сонда за проводимост, сонда за разтворен кислород или йон-селективен електрод. Развърта се чрез магнитното поле на лабораторните магнитни бъркалки.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
 
SPA, Приставка за ултра ролка SPA, Приставка за ултра ролка
Кат № SPA. Аксесоар за работа с Photogate, за да може да се наблюдава движението, когато струна преминава през ролката или докато ролката се търкаля по маса.
Цена: 70,00 лв.без ДДС
 
PF, Пикет ограда PF, Пикет ограда
Кат № PF. Picket Fences имат осем непрозрачни пръта, разположени приз 5 см, екранирани с коприна директно върху прозрачна пластмаса. Оградата на пикета се използва с фотогарата, за да получите записи за положението, скоростта и ускорението.
Цена: 30,00 лв.без ДДС
 
GDX-DC, Go Direct™ Брояч на капки GDX-DC, Go Direct™ Брояч на капки
Кат № GDX-DC. Устройство, отчитащо броя на капките при титруване и други подобни процеси, след което автоматично ги преобразува в обем. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа LabQuest 2, компютър, Chromebook или смарт мобилно устройство. Използва безплатен софтуер Graphical Analysis на Vernier. Доставя се заедно с пластмасов реагентен резервоар, пластмасов клапан с двойно фиксиране на спирателния кран и микро USB кабел.
Цена: 280,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG