за Образованието » Аксесоари

BC-2000. Биокамера 2000 BC-2000. Биокамера 2000
Кат № BC-2000. BioChamber 2000 е пластмасова камера от 2000 mL, която може да се използва със сензор за газ CO2 и сензор за газ O2 за едновременно наблюдение на нивата на газообразен въглероден диоксид и кислород в затворена система.
Цена: 110,00 лв.без ДДС
 
BC-250, Биокамера 250 BC-250, Биокамера 250
Кат № BC-250. BioChamber 250 е пластмасова камера от 250 mL, която може да се използва със сензорите за измерване концентрацията на въглероден диоксид (CO2) и концентрацията на кислород (O2) в затворена система.
Цена: 80,00 лв.без ДДС
 
CO2-GROM, Уплътнения за сензор за газ CO2 и О2 CO2-GROM, Уплътнения за сензор за газ CO2 и О2
Кат № CO2-GROM. Пакет от 10 уплътнения на Vernier сензорите за газ CO2 и сензори за газ O2, което им позволява да бъдат поставени в затворена система като Vernier Биокамерите. Използвайте ги като резервни втулки за BioChambers или за създаване на ваши собствени камери за проби. Доставят се в пакет от 10 броя.
Цена: 70,00 лв.без ДДС
 
CB-USB-MINI, Мини USB кабел CB-USB-MINI, Мини USB кабел
Кат № CB-USB-MINI. Резервен Mini USB кабел. Кабелът има USB mini-B щепсел и USB стандарт-A щепсел.
Цена: 15,00 лв.без ДДС
 
KW-SEEK, Комплект за изследване на слънчева енергия KW-SEEK, Комплект за изследване на слънчева енергия
Кат № KW-SEEK. Иновативен научен комплект за изследване на слънчевата енергия. Предназначен да помогне на учениците да изследват енергийните трансформации, включително как ъгълът на фотоволтаичните панели спрямо слънцето влияе на мощността. Ще помогне на учениците да научат е разберат важни фактори във фотоволтаичните системи.
Цена: 240,00 лв.без ДДС
 
GPS-BULB1, Гумена „круша“ GPS-BULB1, Гумена „круша“
Кат № GPS-BULB1. Аксесоар без латекс и фталати, използва се за нагнетяване или засмукване на газ, за извършване на измервания на силата на захващане.
Цена: 70,00 лв.без ДДС
 
VSP-FIBER, Оптично влакно за спектрофотометри VSP-FIBER, Оптично влакно за спектрофотометри
Кат № VSP-FIBER. Това е аксесоар, създаден изключително за експерименти с емисионни спектри със спектрофотометри с марката Vernier, включително Go Direct® SpectroVis® Plus, Vernier UV-VIS и Vernier Fluorescence / UV-VIS. Той има диапазон на дължината на вълната от 350 nm до 900 nm.
Цена: 260,00 лв.без ДДС
 
STIR, Магнитна бъркалка STIR, Магнитна бъркалка
Кат № STIR. Комбинирана станция за разбъркване, състояща се от магнитна бъркалка и стойка. Работи ефективно с чаши с широк спектър от размери и форми на магнитни бъркалки. Регулируема скорост на разбъркване от 50 до 1250 оборота в минута. Доставя се заедно с Vernier Microstirrer, Разбъркващ магнит (4 см), 6-волтов DC захранващ адаптер, Стойка статив с височина 46 см и Ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
RFX-ACC, Комплект аксесоари за рефлексен чук RFX-ACC, Комплект аксесоари за рефлексен чук
Кат № RFX-ACC. Комплектът аксесоари Reflex Hammer превръща вашия сензор за сила Vernier в рефлексен чук. Използвайте го, за да уловите удара на чука върху сухожилие. Когато се използва с ЕКГ сензор за записване на ЕМГ, учениците могат да изучават рефлекси. Чрез сравняване на времето на удара с времето на мускулната активност, учениците могат да изчислят времето, необходимо за възникване на рефлекс.
Цена: 130,00 лв.без ДДС
 
LQ2-STN LabQuest2 Стенд LQ2-STN LabQuest2 Стенд
Кат № LQ2-STN. Стойка държател на интерфейса LabQuest 2. Използва се за по-добро гледане под определен ъгъл и ситуации. Може да се използва само за LabQuest 2.
Цена: 15,00 лв.без ДДС
 
MSTIR Микро бъркалка MSTIR Микро бъркалка
Кат № MSTIR. Мини бъркалка за разбъркване. Използва се вместо лабораторните магнитни бъркалки. Много лесно може да се прикрепя към края на рН-електрод, сонда за проводимост, сонда за разтворен кислород или йон-селективен електрод. Развърта се чрез магнитното поле на лабораторните магнитни бъркалки.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
 
SPA, Приставка за ултра ролка SPA, Приставка за ултра ролка
Кат № SPA. Аксесоар за работа с Photogate, за да може да се наблюдава движението, когато струна преминава през ролката или докато ролката се търкаля по маса.
Цена: 120,00 лв.без ДДС
 
PF, Пикет ограда PF, Пикет ограда
Кат № PF. Picket Fences имат осем непрозрачни пръта, разположени приз 5 см, екранирани с коприна директно върху прозрачна пластмаса. Оградата на пикета се използва с фотогарата, за да получите записи за положението, скоростта и ускорението.
Цена: 80,00 лв.без ДДС
 
GDX-DC, Go Direct™ Брояч на капки GDX-DC, Go Direct™ Брояч на капки
Кат № GDX-DC. Устройство, отчитащо броя на капките при титруване и други подобни процеси, след което автоматично ги преобразува в обем. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа LabQuest 2, компютър, Chromebook или смарт мобилно устройство. Използва безплатен софтуер Graphical Analysis на Vernier. Доставя се заедно с пластмасов реагентен резервоар, пластмасов клапан с двойно фиксиране на спирателния кран и микро USB кабел.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
 
VDC-BTD, Брояч на капки VDC-BTD, Брояч на капки
Кат № VDC-BTD. Устройство, отчитащо броя капките при титруване и други подобни процеси, след което автоматично ги преобразува в обем. Използва се заедно с други сензори, като например датчик за киселинност-основност (pH), проводимост (ЕС) или редокс-потенциал (ORP), за да извърши киселинно, кондуктометрично или потенциометрично титруване. Доставя се заедно с пластмасов резервоар за реагенти, пластмасов клапан с двойно фиксиране на спирателния кран, микро-бъркалка и ръководство за работа.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
 
EA-BTA, Усилвател за електроди EA-BTA, Усилвател за електроди
Кат № EA-BTA. Устройство, преходник за включване на рН-, ORP-, ISE-електроди към интерфейси на Vernier. Позволява събиране на данни от почти всеки електроди, който имат BNC конектор. Препоръчва се за колежи, гимназии, университети и други научни организации.
Цена: 200,00 лв.без ДДС
 
 GDX-EA, Go Direct усилвател за електроди GDX-EA, Go Direct усилвател за електроди
Кат № GDX-EA. Усилвател за безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB Bluetooth свързване на рН-, ORP-, ISE-електроди на Vernier към вашата измервателна платформа. Усилвателят е съвместим и с електроди на трети страни, които имат стандартен BNC конектор. Свързва се директно безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към платформата на клиента. Работи с рН-, ORP-, ISE-електроди. Доставя се заедно с мини USB кабел.
Цена: 260,00 лв.без ДДС
 
GW-CB, Кабел за зареждане на Go Wireless устройства GW-CB, Кабел за зареждане на Go Wireless устройства
Кат № GW-CB. USB кабел за зареждане на Go Wireless устройства с USB порт на компютъра или USB стенен адаптер.
Цена: 26,00 лв.без ДДС
 
WDS, Пробоотборник за вода WDS, Пробоотборник за вода
Кат № WDS. Уред за вземане на проба вода от желана дълбочина. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Обем на пробата: 1,5 L. Дължина кабела за спускане под водата около 15 метра. Доставя се заедно с кабела.
Цена: 310,00 лв.без ДДС
 
GDX-CRG, Зарядна станция за Go Direct сензори GDX-CRG, Зарядна станция за Go Direct сензори
Кат № GDX-CRG. Зарядна станция за зареждане на сензорите Go Direct. Всяка станция за зареждане има шестнадесет порта за зареждане - осем USB порта и осем сензорни порта. LED светлините на Go Direct сензорите ще показват състояние на зареждане. Станцията Go Direct Charge също е съвместима с устройствата Go Wireless. Доставя се без USB кабелите.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
 
GW-BAT-100, Резервна батерия 100 mAh GW-BAT-100, Резервна батерия 100 mAh
Кат № GW-BAT-100. Литиево-йонна резервната батерия Go Wireless® 100 mAh е 100 mAh. Използва се за Go Wireless Temp, Go Wireless pH и Go Wireless Electrode Amplifier.
Цена: 20,00 лв.без ДДС
 
GW-BAT-250, Резервна батерия 250mAh GW-BAT-250, Резервна батерия 250mAh
Кат № GW-BAT-250. Литиево-йонна резервната батерия Go Wireless® 250 mAh. Използва се само с Go Wireless Link.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
 
GDX-BAT-300, Резервна батерия, 300 mAh GDX-BAT-300, Резервна батерия, 300 mAh
Кат № GDX-BAT-300. Резервна акумулаторна батерия за безжични сензори от типа Go Direct.
Цена: 30,00 лв.без ДДС
 
GDX-BAT-650, Резервна батерия, 650 mAh GDX-BAT-650, Резервна батерия, 650 mAh
Кат № GDX-BAT-650. Резервна акумулаторна батерия за безжични сензори от типа Go Direct.
Цена: 35,00 лв.без ДДС
 
PH-BUFCAP, pH-Буфер капсули (pH 4, pH 7 и pH 10) PH-BUFCAP, pH-Буфер капсули (pH 4, pH 7 и pH 10)
Кат № PH-BUFCAP. Комплект рН-буферни капсули за бързо и точно приготвяне на рН-буферни разтвори за калибриране на рН-електроди при pH 4, pH 7 и pH 10. В комплекта е включен един флакон с консервант за удължаване живота на разтворите.
Цена: 80,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG