Киселинност / Алкалност (pH) » pH-Метри

Уреди и апарати за измерване на рН на водата. Обикновено мащабът на рН варира от 0 до 14. Въпреки това е възможно да се отчете отрицателно рН. Отрицателно рН се получава, когато една киселина произвежда концентрация на водородни йони с моларност по-голяма от 1. Всеки pH-метри / pH-тестери има ръчна или автоматична температурна компенсация. pH-измервателите са с ръчна или автоматична температурна компенсация. рH-Метрите се използват в лаборатории, промишлени растения, аквариуми, басейни и други.
Кат №
Цена: 0,00
 
CC-411, EC/NaCl/T-метър (кондуктометър, соленометър) CC-411, EC/NaCl/T-метър (кондуктометър, соленометър)
Кат № CC411. Преносим уред за измерване на проводимост (ЕС, 0~200mS/cm), соленост (NaCl, 0~178g/L) и температура (Т,-50~200oC). Измерването става с външна сонда. Предназначен е за полева и лабораторна работа. Напълно водоустойчив (IP-67).. Отчита проводимостта на пчелен мед, преизчислена към 20oC. Доставя се в пластмасово куфарче в комплект с батерии, ръководство за работа и кондуктометрична сонда тип ECF-1.
Цена: 590,00 лв.без ДДС
 
TP-3, рН-Тестер TP-3, рН-Тестер
Кат № TP3. Лесно преносим тестер за бързо и надеждно измерване на рН и температура. Обхват на измерване за рН от 0,0 до 14,0 рН и за температура от 0 до 55оС. Автоматична температурна компенсация. Ръчно калибриране в една точка. Доставя се в пластмасова кутия, заедно с батерия, буферен разтвор за калибриране, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 130,00 лв.без ДДС
 
CP-105, pH/T-метър CP-105, pH/T-метър
Кат № CP105. Портативен уред за измерване на рН и температура. Водоустойчива конструкция и сменяем рН-електрод със стъклена мембрана. Захранва се с батерии. Особено подходящ за полеви измервания. Обхват на измерване за рН 0 - 14 и за температура -5 – 60оС. Доставя се в куфарче, заедно с рН-електрод, батерии и ръководство за работа.
Цена: 240,00 лв.без ДДС
 
CP-105S, pH/T-Метър за храни CP-105S, pH/T-Метър за храни
Кат № CP-105+GPX-105s. Портативен уред за измерване на рН и температура. Водоустойчива конструкция и пробивен рН-електрод. Захранва се с батерии. Особено подходящ за отпадни води, козметика, перилни препарати, органични материали, протеини, смазки, масла, вино, месо, сирене и други полутвърди продукти. Обхват на измерване за рН 0 - 14 и за температура -5 – 60оС. Доставя се в куфарче, заедно с рН-електрод, батерии и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
CP-411, рН/mV/T-Метър CP-411, рН/mV/T-Метър
Кат № CP411. Водоустойчив, преносим уред за измерване на рН, редокс потенциал (ORP) и температура (T). Може да се използва както в лабораторни, така и в полеви условия. Захранва се с батерии или адаптер. Голям и лесен за четене екран. Калибриране в 1, 2 или 3 точки. Автоматично откриване на рН-буферния разтвор и автоматична температурна компенсация. Доставя се в куфарче, заедно с батерии и стъклен рН-електрод (EPS-1).
Цена: 490,00 лв.без ДДС
 
CPR-411, Преносим pH/ORP/T-Метър CPR-411, Преносим pH/ORP/T-Метър
Кат № CPR411. Преносим уред за едновременно измерване на киселинност (рН), редокс-потенциал (ORP) и температура. Обхват на измерване за рН от 0 до 14 рН, за ORP от -1999 до +1999 и за температурата от -50оС до 199,9оС. Автоматична температурна компенсация. Доставя се в куфарче, заедно с рН-електрод (EPP-1), ORP-електрод (ERS-2), температурна сонда (ERPt-11), батерия и ръководство за работа.
Цена: 690,00 лв.без ДДС
 
CP-451, ВОДОУСТОЙЧИВ pH-МЕТЪР CP-451, ВОДОУСТОЙЧИВ pH-МЕТЪР
Кат № CP-451. Преносим водоустойчив рН-метър. Измерва pH, редокс потенциал (ORP) и температура. Подходящ както за измерване на полето, така и в лаборатория. Цветен, графичен сензорен екран - позволява едновременно отчитане на pH или mV и стойността на температурата. Водоустойчив корпус (IP-66) позволява работа в трудни условия. Калибриране на pH електрода в 1 до 3 точки (рН: 4.00, 7.00, 9.00). Отчитане на наклона и отместването на електрода. Вътрешна памет за 200 резултата. Доставя се в комплект с температурна сонда CT2B-121 и pH електрод EPP-1 за измервания в чиста вода.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
CP-401, рН/mV/T-Метър с вътрешна памет CP-401, рН/mV/T-Метър с вътрешна памет
Кат № CP401. Водоустойчив, преносим уред за измерване на рН, редокс потенциал и температура. Може да се използва както в лабораторни, така и в полеви условия. Захранва се с батерии или адаптер. Голям и лесен за четене екран. Калибриране в 1, 2 или 3 точки. Автоматично откриване на рН-буферния разтвор и автоматична температурна компенсация. Вътрешна памет (DataLogger) за 4000 комплекта измервания. Възможност за свързване с компютър чрез USB (чрез използване на допълнителен адаптер). Отговаря на изискванията на GLP. Доставя се заедно с акумулаторни батерии, температурна сонда и стъклен рН-електрод.
Цена: 560,00 лв.без ДДС
 
 CP-461, Преносим рН/mV/T-Метър със сензорен екран CP-461, Преносим рН/mV/T-Метър със сензорен екран
Кат № CP461. Ново поколение уред за измерване на рН, редокс потенциал (ORP) и температура (T). Той се отличава с голям 3.2-инчов цветен графичен сензорен екран. Може да се използва както в лабораторни, така и в полеви условия. Захранва се с батерии или адаптер. Голям и лесен за четене екран. Калибриране в 1, 2 или 3 точки. Автоматично откриване на рН-буферния разтвор и автоматична температурна компенсация. Вътрешна памет (DataLogger) за 4000 комплекта измервания. Възможност за свързване с компютър чрез RS-232 или USB (чрез използване на допълнителен адаптер). Отговаря на изискванията на GLP. Доставя се заедно с акумулаторни батерии, захранващ адаптер, температурна сонда и стъклен рН-електрод.
Цена: 690,00 лв.без ДДС
 
CRC-461 Преносим рН/ORP/EC/NaCl/T-Метър CRC-461 Преносим рН/ORP/EC/NaCl/T-Метър
Кат № CRC-461. Преносим уред, предназначен за едновременни измервания на: pH, редокс потенциал (ORP), проводимост (EC), соленост (NaCl) и температура (T). Голям 3,2” цветен графичен сензорен екран, който позволява едновременно показване и преглед на всички измервателни функции. Снабден е с отделни изолирани входове за всяка функция, което елиминира влиянието на отчитане на една измервателна функция върху друга. Уредът отговаря на изискванията на GLP. Комплектът включва температурна сонда CT2S-121, pH електрод EPS-1 за измервания в чиста вода, ECF-1 клетка за проводимост и ERS-2 редокс (ORP) електрод.
Цена: 1 120,00 лв.без ДДС
 
CP-511, рН/mV/T-Метър CP-511, рН/mV/T-Метър
Кат № CP511. Базов лабораторен уред за измерване на рН, редокс потенциал (ORP) и температура (T). Захранва се с адаптер. Голям и лесен за четене екран. Калибриране в 1, 2 или 3 точки. Автоматично откриване на рН-буферния разтвор и автоматична температурна компенсация. Автоматична температурна компенсация. Функция за запазване на до 50 измервания. Доставя се заедно със захранващ адаптер, температурна сонда и стъклен рН-електрод (EPS-1).
Цена: 700,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG