за Индустрията » Термо-камери

Термографска камера (наричана още инфрачервена камера или термовизионна камера, термокамера или термокамера) е устройство, което създава изображение с помощта на инфрачервено (IR) лъчение, подобно на обикновена камера, която формира изображение с помощта на видима светлина. Вместо обхвата 400–700 нанометра (nm) на камерата за видима светлина, инфрачервените камери са чувствителни към дължини на вълната от около 1000 nm (1 микрометър или μm) до около 14 000 nm (14 μm). Практиката за улавяне и анализиране на данните, които предоставят, се нарича термография.
P 5605» Термовизионна камера, 60 x 60 px. P 5605» Термовизионна камера, 60 x 60 px.
Кат № P 5605. Преносима термовизиоонна камера-фотоапарат за отстраняване на неизправности в електрически и механични системи, както и за различни други приложения. Удобният размер и интуитивната използваемост в комбинация с техническите възможности на термовизионната камера позволяват на потребителя в зоната за обслужване и разработка бързо и точно да идентифицира всички потенциални топлинни проблеми. Благодарение на интегрираната фотокамера, топлинните изображения с час и дата могат да бъдат записани на предоставената SD карта и по този начин лесно документирани. В допълнение, това устройство има пет различни цветови палитри за термично изображение, както и пет режима на наслагване за снимка към термично изображение и графично меню. Доставя се в чанта за носене заедно 4 x 1,5 V батерии, Micro SD карта и ръководство.
Цена: 690,00 лв.без ДДС
 
P 5610 B» Термовизионна камера 220x160px. -20°C ... +400°C. P 5610 B» Термовизионна камера 220x160px. -20°C ... +400°C.
Кат № P 5610 B. Универсална термовизионна камера с термична разделителна способност 220x160 термични пиксела, което прави температурните разлики лесно разпознаваеми за всеки потребител. Използвайте това ново разработено устройство, например, за откриване на топлинни мостове при термография, течове в системи и тръбопроводни системи или проследяване на отоплителни тръби в стени и подове. В електротехниката тази термовизионна камера предлага възможност за откриване на проблеми с контакта и контактно съпротивление, напр. в подразпределителните табла и по този начин своевременно предотвратява опасността от пожар. Това устройство също има пет различни цветови палитри за термично изображение, както и пет режима на наслагване за видео или снимка към термично изображение, така че потребителят може лесно да локализира източника на грешката в реалното изображение или едно от наслагванията на изображението. Софтуерът за анализ се съхранява във вътрешната памет на устройството и следователно може да бъде инсталиран на свързани компютри по всяко време.
Цена: 1 010,00 лв.без ДДС
 
P 5615» Термовизионна камера 160x120 px. (-20°C ... 550°C). P 5615» Термовизионна камера 160x120 px. (-20°C ... 550°C).
Кат № P 5615. Термовизионна камера с терморезолюция от 160x120 точки на термично изображение с висококачествен сензор, който прави видими и най-малките температурни разлики. Всички термични изображения могат да бъдат отворени и оценени с помощта на приложения софтуер. Използвайте тази нова разработка, за да откриете топлинни мостове в термографията, течове в системи и тръбопроводни системи или да проследите отоплителни тръби в стени и подове. В електротехниката този термовизионен образ предлага възможност за намиране на контактни проблеми и контактни съпротивления, например в подразпределения, за предотвратяване на риск от пожар.
Цена: 1 050,00 лв.без ДДС
 
PCE-TC 24, Термовизионна камера PCE-TC 24, Термовизионна камера
Кат № PCE-TC 24. Термовизионна камера, инфрачервен видеотермометър / 33 x 33 пиксела / функция картина в картина / micro SD памет / USB интерфейс. Измерва температурата между -20 и 380°C без контакт. Термовизионната камера е подходяща за бързо и лесно измерване на температурата в къщата, електро табла, шкафове и др. Инфрачервеният видеотермометър бързо и лесно локализира термични мостове или горещи компоненти. Осветеният LC дисплей е с резолюция 240 x 320 пиксела и винаги показва фалшивата температура в горния ляв ъгъл на дисплея. Освен това може да се покаже гореща и студена точка. Доставя се в калъф, заедно с микро USB кабел, четец на карти, micro SD карта с памет, батерии и ръководство за употреба.
Цена: 895,00 лв.без ДДС
 
PCE-TC 29, Термовизионна камера PCE-TC 29, Термовизионна камера
Кат № PCE-TC 29. Термовизионна камера за безконтактно измерване на температура / интегрирана цветна камера / Регулируема коефициент на излъчване / опция за съхранение на изображения на microSD карта / Припокриване картина в картина на визуално и IR изображение. / 60 x 60 пиксела / USB интерфейс / TFT цветен LCD / регулируема излъчвателна способност / различни цветови палитри / Местоположение на топла и студена точка / интегрирана цветна камера / Показване на мин./макс. измерена стойност. Доставя се в калъф, заедно с микро USB кабел, четец на карти, micro SD карта с памет, батерии и ръководство за употреба.
Цена: 1 430,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG