за Мониторинг » Wi-Fi Мониторинг

WiFi устройствата за регистриране на данни (логери) с имат Wi-Fi връзка, която им позволява да се свързват със стандартните WiFi маршрутизатори (рутери). Веднъж свързан WiFi логерът (data logger) може да комуникира с други компютри в същата мрежа или в някои случаи със сървъри, базирани на облак, ако мрежата осигурява достъп до Интернет.
WLD2 PoE: Детектор за теч на вода с WiFi и Ethernet WLD2 PoE: Детектор за теч на вода с WiFi и Ethernet
Кат № 600717. LAN & WiFi устройство за откриване на течове на вода. Може да контролира до 4 зони чрез 4 броя WLD сензорни кабели. Максимална дължина на WLD зоните 185 метра. LAN (RJ45), Wi-Fi, NB-IoT, SensDesk свързаност на технологията, уеб интерфейс, SMTP, предупреждение за отдалечено реле. Поддържа PoE, HTTPS, TLS SMTP. Уеб портали HWg-cloud.com (безплатно) + поддръжка на технологията SensDesk.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
WLD2 PoE SET: Комплект за теч на вода с WiFi и Ethernet WLD2 PoE SET: Комплект за теч на вода с WiFi и Ethernet
Кат № 600787. Комплект за откриване на теч на вода и други проводими течности. Комплектът се състои от едно LAN & WiFi устройство за откриване на течове на вода WLD2 PoE (600717), захранващ адаптери, един кабел за свързване с дължина 2 метра (600464) и един WLD сензорен кабел с дължина 2 метра (600418). Поддържа PoE, HTTPS, TLS SMTP. Уеб портали HWg-cloud.com + поддръжка на технологията SensDesk.
Цена: 710,00 лв.без ДДС
 
SD-WLD: Детектор за теч на вода с WiFi и LAN SD-WLD: Детектор за теч на вода с WiFi и LAN
Кат № 600696. Обикновен теч детектор с вход за влагочувствителен кабел. Позволява свързване на 1 сензорен кабел с дължина до 85 м. Устройство за наблюдение на IoT SD - 1x WLD (откриване на течове на вода) вход за зона за сензорен кабел, WiFi, Eth и PoE. Обикновена единица. Уеб портал HWg-cloud.com (безплатно) + поддръжка на технологията SensDesk. Доставя се само устройството – сензорните кабели и другите аксесоари се поръчват отделно.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
SD-WLD SET: Комплект за теч на вода с WiFi и LAN SD-WLD SET: Комплект за теч на вода с WiFi и LAN
Кат № 600729. Комплект от WiFi и LAN устройство за наблюдение и откриване на течове на вода с един сензорен кабел с дължина 2 метра (600418) и един свързващ кабел с дължина 2 метра (600464). Опаковка за продажба на дребно. Уеб портали HWg-cloud.com + поддръжка на технологията SensDesk.
Цена: 780,00 лв.без ДДС
 
W0710, WiFi Температурен логер (интегрирана сонда) W0710, WiFi Температурен логер (интегрирана сонда)
Кат № W0710. Измервател и регистратор на температура с WiFi интерфейс. Измерва температура (-30 ~ +60°C). Комуникацията със сензора се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най -краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
 
W0711, WiFi Температурен логер (външна сонда) W0711, WiFi Температурен логер (външна сонда)
Кат № W0711. WiFi температурен логер за една външна Pt1000 сонда. Обхват на измерване от -90 до 260оС в зависимост от включената сонда. Комуникацията със сензора се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най -краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал. Доставя се със сертификат за калибриране и ръководство за работа. Температурните сонди се поръчват отделно.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
 
W0741, WiFi Температурен логер (до 4 външни сонди) W0741, WiFi Температурен логер (до 4 външни сонди)
Кат № W0741. WiFi температурен измервател и регистратор (data logger) за до 4 бр. външни Pt1000 сонди. Обхват на измерване от -90 до 260оС в зависимост от включените сонди. Комуникацията с логера се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал. Доставя се със сертификат за калибриране и ръководство за работа. Температурните сонди се поръчват отделно.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
W3710, WiFi Логер за T и RH W3710, WiFi Логер за T и RH
Кат № W3710Измервател и регистратор с WiFi интерфейс. Измерва температура (-30 ~ +60°C) и влажност (0 ~ 95%). Комуникацията със сензора се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най -краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
W7710, WiFi Логер за T, RH и P W7710, WiFi Логер за T, RH и P
Кат № W7710Измервател и регистратор с WiFi интерфейс. Измерва температура (-30 ~ +60°C), влажност (0 ~ 95%) и атмосферно налягане (700 ~ 1100 hPa). Комуникацията със сензора се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най -краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал.
Цена: 805,00 лв.без ДДС
 
W4710, WiFi Логер за T, RH, P и CO2 W4710, WiFi Логер за T, RH, P и CO2
Кат № W4710Измервател и регистратор с WiFi интерфейс. Измерва температура (-30 ~ +60°C), влажност (0 ~ 95%), атмосферно налягане (700 ~ 1100 hPa) и концентрацията на CO2 (0 ~ 5000 ppm). Комуникацията със сензора се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най -краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал.
Цена: 1 030,00 лв.без ДДС
 
W5714, WiFi CO2 логер с вградена сонда W5714, WiFi CO2 логер с вградена сонда
Кат № W5714. Измервател и регистратор на СО2 с WiFi интерфейс. Измерва концентрацията на CO2 от вградения сензор (включен в доставката). Комуникацията със сензора се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най -краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал.
Цена: 895,00 лв.без ДДС
 
TR71A, Облачен WiFi, Bluetooth и USB рекордер за Т TR71A, Облачен WiFi, Bluetooth и USB рекордер за Т
Кат № TR71A. TR71A са регистратори на данни за измерване и запис на температура. Записаните данни могат да бъдат или директно изтеглени на смартфон или компютър, или автоматично качени в облачната услуга чрез безжична LAN (WiFi). С помощта на облачната услуга е възможно да получите предупредително известие по имейл, когато се открие отклонение, като например температурна промяна. Също така TR71A имат режим на ваксина, който е полезен за управление на температурата на ваксината. Конфигурирането на режима на ваксина може да се извърши от смартфон или компютър. Доставя се заедно с батерии, 2 броя температурни сензори (обхват от -40 до 110°C), регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG