за Мониторинг » LAN Мониторинг

Ethernet устройствата за данни се свързват към Ethernet порт на компютър или към локална мрежа чрез Ethernet комутатор. Етернет логерите (data loggers) имат вградена интелигентност за комуникация с мрежата и безпроблемна интеграция, включително поддръжка за фиксирани, както и DHCP IP адреси. Ethernet логерите предлагат няколко предимства пред своите братовчеди, базирани на USB, включително LAN свързаност; дължини на кабелите до 100 метра; безжична съвместимост (WiFi или клетъчна). Двете предимства на USB са по-ниската цена и по-лесната инсталация.
WLD2 PoE: Детектор за теч на вода с WiFi и Ethernet WLD2 PoE: Детектор за теч на вода с WiFi и Ethernet
Кат № 600717. LAN & WiFi устройство за откриване на течове на вода. Може да контролира до 4 зони чрез 4 броя WLD сензорни кабели. Максимална дължина на WLD зоните 185 метра. LAN (RJ45), Wi-Fi, NB-IoT, SensDesk свързаност на технологията, уеб интерфейс, SMTP, предупреждение за отдалечено реле. Поддържа PoE, HTTPS, TLS SMTP. Уеб портали HWg-cloud.com (безплатно) + поддръжка на технологията SensDesk.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
WLD2 PoE SET: Комплект за теч на вода с WiFi и Ethernet WLD2 PoE SET: Комплект за теч на вода с WiFi и Ethernet
Кат № 600787. Комплект за откриване на теч на вода и други проводими течности. Комплектът се състои от едно LAN & WiFi устройство за откриване на течове на вода WLD2 PoE (600717), захранващ адаптери, един кабел за свързване с дължина 2 метра (600464) и един WLD сензорен кабел с дължина 2 метра (600418). Поддържа PoE, HTTPS, TLS SMTP. Уеб портали HWg-cloud.com + поддръжка на технологията SensDesk.
Цена: 710,00 лв.без ДДС
 
SD-WLD: Детектор за теч на вода с WiFi и LAN SD-WLD: Детектор за теч на вода с WiFi и LAN
Кат № 600696. Обикновен теч детектор с вход за влагочувствителен кабел. Позволява свързване на 1 сензорен кабел с дължина до 85 м. Устройство за наблюдение на IoT SD - 1x WLD (откриване на течове на вода) вход за зона за сензорен кабел, WiFi, Eth и PoE. Обикновена единица. Уеб портал HWg-cloud.com (безплатно) + поддръжка на технологията SensDesk. Доставя се само устройството – сензорните кабели и другите аксесоари се поръчват отделно.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
SD-WLD SET: Комплект за теч на вода с WiFi и LAN SD-WLD SET: Комплект за теч на вода с WiFi и LAN
Кат № 600729. Комплект от WiFi и LAN устройство за наблюдение и откриване на течове на вода с един сензорен кабел с дължина 2 метра (600418) и един свързващ кабел с дължина 2 метра (600464). Опаковка за продажба на дребно. Уеб портали HWg-cloud.com + поддръжка на технологията SensDesk.
Цена: 780,00 лв.без ДДС
 
HWg-STE: Етернет термометър HWg-STE: Етернет термометър
Кат № 600474-01. Уеб устройство за отдалечен мониторинг на температура. Вграден web интерфейс и SNMP поддръжка. Изпраща имейл предупреждения, ако температурата надвишава определен лимит. Възможност за измерване и на влажност. Безплатен HWG-PDMS софтуер за Windows позволява графичен преглед и MS Excel експорт на данните. Доставя се в комплект с температурна сонда с 3 м кабел, захранващ кабел, CD със софтуер и ръководство за работа.
Цена: 295,00 лв.без ДДС
 
TR-71nw, Облачен LAN и USB температурен рекордер TR-71nw, Облачен LAN и USB температурен рекордер
Кат № TR71nw. Температурен data logger за измерване и мониторинг на температура (обхват от -40 до 110°C). Притежаващ всички основни функции на стандартните регистратори на данни възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим жичен достъп до интернет през LAN мрежа. Доставя се заедно с батерии, 2 броя външни температурни сонди, регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
TR-72nw, Облачен LAN и USB логер за температура и влажност TR-72nw, Облачен LAN и USB логер за температура и влажност
Кат № TR-72nw. Облачен измервател и регистратор (data logger) за измерване и мониторинг на температура (T, 0~55оС) и относителна влажност (RH, 10~95%). Притежава всички основни функции на стандартните регистратори на данни с възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим етернет достъп до интернет през жична LAN мрежа. Доставя се заедно с батерии, комбиниран сензор за температура и влажност, регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
TR-75nw, Облачен LAN и USB рекордер за термодвойки TR-75nw, Облачен LAN и USB рекордер за термодвойки
Кат № TR75nw. Облачен температурен data logger с два входа за включване на термодвойки и измерване на температура от -199 до 1760°C. (зависи от включените термодвойки). Притежава всички основни функции на стандартните регистратори на данни възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим жичен достъп до интернет през LAN мрежа. Доставя се заедно с батерии, 2 броя външни, регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
HWg-PWR 3: Смарт M-Bus към Ethernet портал HWg-PWR 3: Смарт M-Bus към Ethernet портал
Кат № 600526. M-Bus към IP колектор на данни с уеб и SNMP - поддържа 3 M-Bus устроствй и до 100 стойности. Вграден уеб интерфейс и Logger, SNMP, Email & Syslog
Цена: 645,00 лв.без ДДС
 
HWg-PWR 12: Смарт M-Bus към Ethernet портал HWg-PWR 12: Смарт M-Bus към Ethernet портал
Кат № 600525. M-Bus към IP колектор на данни с уеб и SNMP - поддържа 12 M-Bus устроствй и до 100 стойности. Вграден уеб интерфейс и Logger, SNMP, Email & Syslog
Цена: 710,00 лв.без ДДС
 
HWg-PWR 25: Смарт M-Bus към Ethernet портал HWg-PWR 25: Смарт M-Bus към Ethernet портал
Кат № 600519. M-Bus към IP колектор на данни с уеб и SNMP - поддържа 25 M-Bus устроствй и до 100 стойности. Вграден уеб интерфейс и Logger, SNMP, Email & Syslog
Цена: 780,00 лв.без ДДС
 
HWg-SMS-GW3: GSM портал за текстови съобщения (SMS) HWg-SMS-GW3: GSM портал за текстови съобщения (SMS)
Кат № 600642. HWg-SMS-GW3 е SMS шлюз за изпращане на аларми за текстови съобщения през LAN. Изпращайте SMS аларми от други продукти и софтуер на HW група чрез един шлюз и една SIM карта. Не е необходим софтуер, работи над LAN на ниво Box-2-Box. Доставя се заедно с GSM модем, външна антена, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG