за Мониторинг » GSM Мониторинг

GSM устройствата позволяват събиране на данни от регистратори на данни (data loggers), включително температури, влажност, напрежение и други от места или райони, където няма ИТ инфраструктура или достъпът е ограничен. Интегрираните клетъчни модеми осигуряват автоматично качване на данни и дистанционно алармиране. Тези устройства са идеални за превозни средства и други по цялата верига на доставки.
U0110M, GSM-Логер за температура U0110M, GSM-Логер за температура
Кат № U0110M. Устройство с вграден GSM модем и сензор за температура. Измерва, записва и изпраща данни за температура. Обхват на измерване от -20 до +60°C. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. GSM модемът може да изпраща високи и ниски аларми и текстови съобщения до 4 получатели чрез SMS текст или JSON. Доставя се заедно с USB-C кабел, батерия, ръководство за работа и софтуер.
Цена: 970,00 лв.без ДДС
 
U3120M, GSM-Логер за температура и влажност (2G модем) U3120M, GSM-Логер за температура и влажност (2G модем)
Кат № U3120M. Устройство, регистратор на данни с вграден GSM модем за дистанционно измерване, записване и изпращане на данни за температура (Т) и относителна влажност (RH). Обхват на измерване за температура от -20 до +60°C и за влажност от 0 до 100% RH. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. GSM модемът може да изпраща високи и ниски аларми и текстови съобщения до 4 получатели чрез SMS текст или JSON. Доставя се заедно с USB-C кабел, батерия, ръководство за работа и софтуер.
Цена: 1 160,00 лв.без ДДС
 
U3120G, GSM datalogger за температура и влажност (4G модем) U3120G, GSM datalogger за температура и влажност (4G модем)
Кат № U3120G. IoT безжичен регистратор на данни за температура и относителна влажност с вграден 4G модем. GSM регистраторът е проектиран да записва температура (-20 до 60°C) и влажност (0 до 100% RH) от вградени сензори. В случай на превишаване на зададените лимити, SMS и JSON съобщения могат да се изпращат чрез 4G връзка за данни. Измерените стойности могат да се изпращат до интернет хранилището COMET Cloud, което е цялостна система за наблюдение, аларма и анализ. Записът се извършва в енергонезависима електронна памет. Данните могат да се прехвърлят към компютър чрез включен USB-C кабел.
Цена: 1 220,00 лв.без ДДС
 
U4440M, GSM-Логер за температура, влажност, СО2 и налягане U4440M, GSM-Логер за температура, влажност, СО2 и налягане
Кат № U4440M. Устройство, регистратор на данни с вграден GSM модем за дистанционно измерване, записване и изпращане на данни за температура (Т), относителна влажност (RH), въглероден диоксид (CO2) и налягане. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. GSM модемът може да изпраща високи и ниски аларми и текстови съобщения до 4 получатели чрез SMS текст или JSON. Доставя се заедно с USB-C кабел, батерия, ръководство за работа и софтуер.
Цена: 1 440,00 лв.без ДДС
 
U0121M, GSM-Температурен логер с 2 външни сонди U0121M, GSM-Температурен логер с 2 външни сонди
Кат № U0121M. Устройство с вграден GSM модем и два входа за включване на външни температурни сонди. Измерва, записва и изпраща данни за температура. Обхват на измерване от -90 до +260°C в зависимост от включените сонди. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. GSM модемът може да изпраща високи/ниски аларми и текстови съобщения до 4 получатели чрез SMS текст или JSON. Доставя се заедно с USB-C кабел, батерия, вграден GSM модем, ръководство за работа и софтуер. Температурните сонди се поръчват отделно.
Цена: 950,00 лв.без ДДС
 
U0141M, GSM-Четириканален температурен логер U0141M, GSM-Четириканален температурен логер
Кат № U0141M. Устройство с вграден GSM модем и четири входа за включване на външни температурни сонди. Измерва, записва и изпраща данни за температура. Обхват на измерване от -90 до +260°C в зависимост от включените сонди. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. GSM модемът може да изпраща високи/ниски аларми и текстови съобщения до 4 получатели чрез SMS текст или JSON. Доставя се заедно с USB-C кабел, батерия, ръководство за работа и софтуер.
Цена: 1 110,00 лв.без ДДС
 
U6841M, GSM-Логер за 4-20 mA сигнали U6841M, GSM-Логер за 4-20 mA сигнали
Кат № U6841M. GSM регистратор на данни за 3 токови входа 0-20mA и 1 вход с две състояния. GSM Datalogger предназначен да записва 3 токови входа и 1 двоичен вход. В случай на превишаване на зададените лимити, SMS и JSON съобщенията могат да се изпращат чрез GPRS връзка за данни. Алармите се индикират локално от LED, LCD и акустично чрез вграден звуков сигнал. Записът се извършва в енергонезависима електронна памет. Данните могат да се прехвърлят към компютър чрез USB-C. Доставя се заедно с USB-C кабел, батерия, ръководство за работа и софтуер.
Цена: 1 045,00 лв.без ДДС
 
RTR-576, Безжичен datalogger за Т, RH и CO2 RTR-576, Безжичен datalogger за Т, RH и CO2
Кат № RTR-576. Безжичен измервател и регистратор на данни, снабден с вграден сензор за въглероден диоксид (CO2) и външна сменяема сонда за температура (Т) и относителна влажност (RH). LCD дисплей. Обхват на измерване 0 ~ 55°C, 10 ~ 95%, СО2 0 ~ 9999 ppm. Безжичен обхват на предаване на данни до 150 метра. Доставя се заедно с 1 х сензор за температура / влажност, 1 х AC адаптер, 1 х USB комуникационен кабел, 4 х AA алкална батерия и Ръководство за работа.
Цена: 1 225,00 лв.без ДДС
 
HWg-Ares 12 plain: GSM IP устройство с е-mail (GPRS) и SMS аларми HWg-Ares 12 plain: GSM IP устройство с е-mail (GPRS) и SMS аларми
Кат № 600517. Устройство за свързване на сензори за измерване, записване и изпращане на данни за температура, влажност, осветеност, напрежение и др. Стойности извън конкретни алармени граници задействат алармени съобщения до няколко получатели по електронна поща (GPRS) или чрез текстово съобщение (SMS). Възможност за включване на 2 цифрови сензора (сухи контакти) и 12 сензора за температура, влажност, осветеност или напрежение. Доставя без допълнителни аксесоари и сензори, които се поръчват отделно.
Цена: 1 000,00 лв.без ДДС
 
HWg-Ares 12 Tset: Комплект за бърз старта - GSM IP устройство с е-mail (GPRS) и SMS аларми HWg-Ares 12 Tset: Комплект за бърз старта - GSM IP устройство с е-mail (GPRS) и SMS аларми
Кат № 600524. Комплект за бърз старт на устройство за измерване, записване и изпращане на данни от свързани към него сензори за температура, влажност, осветеност и др. Записаните данни могат да бъдат изпратени на всяка система. Стойности извън конкретни алармени граници задействат алармени съобщения до множество получатели по електронна поща (GPRS) или чрез текстово съобщение (SMS). Възможност за включване на 2 цифрови сензора (сухи контакти) и 12 сензора за температура, влажност, осветеност или напрежение. Доставя се в комплект със захранващ адаптер, температурен сензор с 3 m кабел, интегриран GSM модем с антена (3 m кабел), монтажни платки, USB интерфейсен кабел и CD със софтуер и ръководство за работа.
Цена: 1 150,00 лв.без ДДС
 
Ares12 LTE E plain: Индустриално измерване, с GSM и LTE комуникация Ares12 LTE E plain: Индустриално измерване, с GSM и LTE комуникация
Кат № 600704. Индустриален модул за дистанционно наблюдение и алармиране през LTE за места без LAN достъп. Възможност за свързване на до 14 външни сензора и 2 детектора за сух контакт. Ares 12 LTE следи показанията на свързаните сензори. Когато дадена стойност достигне прага на алармата, устройството изпраща имейл или текстово съобщение (SMS) или набира определени номера. Вътрешна батерия, която осигурява резервно захранване до 24 часа. Доставя се само устройството – Сензорите и другите аксесоари се поръчват отделно.
Цена: 1 130,00 лв.без ДДС
 
Ares12 LTE E Tset: Комплект за индустриално измерване, с GSM и LTE Ares12 LTE E Tset: Комплект за индустриално измерване, с GSM и LTE
Кат № 600705. Готов комплект за бърз старт с индустриалния модул за дистанционно наблюдение и алармиране през GSM/LTE за места без LAN достъп. Възможност за свързване на до 14 външни сензора и 2 детектора за сух контакт. Ares 12 LTE следи показанията на свързаните сензори. Когато дадена стойност достигне прага на алармата, устройството изпраща имейл или текстово съобщение (SMS) или набира определени номера. Вътрешна батерия, която осигурява резервно захранване до 24 часа. Доставя се заедно с температурен сензор, QuadBand GSM антена 3m и USB кабел за конфигурация.
Цена: 1 230,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG