Разтворен кислород (оксиметри) » O2-Контролери

В тази рубрика са представени голямо разнообразие от стационарни устройства (контролери, преобразователи) за непрекъснато измерване и контролиране концентрацията на разтворен кислород (DO) в чисти или отпадни води. Тези уреди имат точно и достъпно решение за почти всяко приложение, свързано с разтворения кислород. Измерванията обикновено се отчитат в милиграми на литър (мг/л) или като процент на насищане с въздух.
CO-421, Контролер за разтворен кислород CO-421, Контролер за разтворен кислород
Кат № CO421. Стационарно устройство за непрекъснато измерване и контролиране концентрацията на разтворен кислород в чисти или отпадни води. Обхват на измерване от 0 до 199,9 % O2 (насищане) или от 0 до 19,99 mg/l O2. Възможност за измерване на концентрацията на кислород във въздуха. Предлага се в три версии: (1) оборудвани с две релета; (2) оборудван с токов контур 0-20 mA или 4-20 mA и (3) оборудван с RS-232 изход със софтуер за събиране на данни на компютър. Отчитането може да бъде в % или mg/l. Доставя се заедно със захранващ адаптер без електроди (поръчват се отделно).
Цена: 620,00 лв.без ДДС
 
CO-801, Контролер за разтворен кислород CO-801, Контролер за разтворен кислород
Кат № СO801. Контролер от ново поколение за едновременно измерване на разтворен кислород (О2) и температура (Т). Контролерът намира широко поле на приложение, включително в електрически централи, топлоцентрали и пречиствателни станции. Паметта на контролера е напълно независима от външното захранване. Уредът има голям графичен дисплей, на който едновременно се показват данни за О2, температура, последната дата на калибриране и състоянието на релетата. Доставя се без електродите – само контролера.
Цена: 1 870,00 лв.без ДДС
 
CX-804, Мултифункционален контролер, четириканален CX-804, Мултифункционален контролер, четириканален
Кат № CX804. Четири-канален многофункционален контролер за едновременно измерване и контрол на 1, 2, 3 или 4 различни параметъра. В зависимост от нуждите, контролерът може да измерва рН, проводимост (EC), разтворен кислород (DO), влажност на въздуха (RH) или температура на въздуха (T) в различни комбинации от 1 до 4. Възможно е да се избере конфигурация за измерване на 1 до 4 различни параметри или един параметър в 1 до 4 точки. Доставя се само контролерът. Сондите и сензорите се поръчват отделно.
Цена: 1 840,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG