Разтворен кислород (оксиметри) » O2-Сонди

В тази рубрика са представени голямо разнообразие от измервателни сонди (сензори) за измерване (периодично или непрекъснато) на разтворен кислород (DO) в чисти или отпадни води. В някои от случаите измервателните сонди могат да се използват и за измерване на кислород във въздуха.
GO-105, Глава за разтворен кислород GO-105, Глава за разтворен кислород
Кат № GO105. Измервателна глава за измервания на разтворен кислород. Предназначена за работа с оксиметрите CO-105 и CX-105. Може да се използва за лабораторни и полеви измервания. Сондата се използва главно при измервания на разтворен кислород във вода и водни разтвори. Доставя се без кабел и със специален конектор за свързване към измервателите от серията 100.
Цена: 410,00 лв.без ДДС
 
GO-105k, Глава с кабел за разтворен кислород GO-105k, Глава с кабел за разтворен кислород
Кат № GO105k. Измервателна глава за разтворен във вода кислород. Предназначена е да се свърже с оксиметрите CO-105 и CX-105 посредством кабел с дължина 1 m и специализиран конектор. Може да се използва за лабораторни и полеви измервания. Сондата се използва главно при измервания на разтворен кислород във вода и водни разтвори. Доставя се с кабел 1 метър и специализиран конектор.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
COG-1, Сонда за разтворен кислород COG-1, Сонда за разтворен кислород
Кат № COG-1. Сонда за периодични измервания на кислород, разтворен във вода и водни разтвори. Може да се използва за лабораторни и полеви измервания. Сондата се използва главно при измервания на замърсени води от промишлени и битови пречиствателни станции, в контролни станции и т.н. Доставя се с 1 метър кабел и конектор (BNC-50).
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
COG-1t, Сонда за разтворен кислород и температура COG-1t, Сонда за разтворен кислород и температура
Кат № COG-1t. Сонда за едновременно измервания на разтворен кислород (при 100% O2 20 mV и при 0% O2 0,1 mV) и температура (0 – 40оС). Може да се използва за лабораторни и полеви измервания. Сондата се използва главно при измервания на замърсени води от промишлени и битови пречиствателни станции, в контролни станции и т.н. Доставя се с 1 метър кабел и конектор (BNC-50).
Цена: 480,00 лв.без ДДС
 
COG-2, Сонда за разтворен кислород COG-2, Сонда за разтворен кислород
Кат № COG-2. Сонда за измервания на кислород, разтворен във вода и водни разтвори. Може да се използва за лабораторни и полеви измервания. Сондата се използва главно при измервания на замърсени води от промишлени и битови пречиствателни станции, в контролни станции и т.н. Доставя се с 5 метра кабел, конектор (BNC-50) и интегриран температурен датчик (Pt1000).
Цена: 560,00 лв.без ДДС
 
DO-1, ОПТИЧЕН КИСЛОРОДЕН СЕНЗОР DO-1, ОПТИЧЕН КИСЛОРОДЕН СЕНЗОР
Кат № DO-1. Оптичен кислороден сензор/сонда за измерване на концентрацията на кислород, разтворен в течност. Обхват за измерване от 0 до 20 mg/l или 0 ÷ 200 %. Сензорът работи изключително с оксиметъра CO-404. Доставя се с кабел с дължина 3 метра.
Цена: 1 210,00 лв.без ДДС
 
COG-1B, Сонда за разтворен кислород COG-1B, Сонда за разтворен кислород
Кат № COG1B. Сонда за измервания на разтворен кислород във вода, отпадни води, канализация и във водни разтвори. Обхват на измерване от 0 до 60 mg/. Може да се използва и за измерване на кислород във въздуха (0 - 100 %). Сензорът може да се използва с потапящите се глави на ELMETRON. Главите със сонди COG-1B се използват основно за измерване на замърсена вода, канализация в промишлени и битови пречиствателни станции, водни станции и др.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
MA840, Сонда за разтворен кислород MA840, Сонда за разтворен кислород
Кат № МА840. Резервна сонда поларографична сонда за разтворен кислород. Предназначена за работа с оксиметрите модел Mi605 и MW600 на Milwaukee. Доставя се с 3 метра кабел и конектор.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG