Шум / Звук - измерване » Шyмoви дoзимeтpи

Измepвaнeтo нa дoзaтa шyм се препоръчва, когато е необходимо да се oпpeдeли ĸoличecтвoтo шyм, нa ĸoeтo e излoжeн чoвeĸ зa oпpeдeлeн пepиoд oт вpeмe. Обикновено пepcoнaлнитe шyмoви дoзимeтpи ca по-малки от шумомерите, лecни са зa изпoлзвaнe и изĸлючитeлнo пoдxoдящи, ĸoгaтo тpaдициoннитe шyмoмepи ca пpaĸтичecĸи нeпpилoжими. Най-често шумовите дозиметри се използват за измерване на нивото на шума при определена продължителност на експозицията, което характеризира шумовата експозиция за осемчасов работен ден.
TMT-DOS 600, Шумомер-Дозиметър-Регистратор TMT-DOS 600, Шумомер-Дозиметър-Регистратор
Кат № SP7. Персонален измервател и регистратор на шум. Проектиран да следи нивата на шума и да прави доклади за шума съгласно стандартите OSHA, MSHA, DOD, ACGIH и ISO. TMT-DOS 600 контролира натрупаната експозиция на шум, измервайки както шума, свързан с честотата, така и нивата на шум от пик до пик с дозата в % и TWA (средно време или експозиция на шум в dB).
Цена: 970,00 лв.без ДДС
 
PCE-NDL 10, Шумомер за регистриране на данни PCE-NDL 10, Шумомер за регистриране на данни
Кат № PCE-NDL 10. Преносим и стационарен висококачествен шумомер и шумов дозиметър с възможности за регистриране на данни – измерва и записва нивото на звуково налягане (SPL), както и дозиметрични измервания (доза) в децибели (dB). Възможност за прехвърляне на записаните данни на SD карта. Ръчно или регулируемо автоматично регистриране на данни. Функции за задържане на данни, мин./макс., дата/час, автоматично изключване (вкл./изкл.) и звукова аларма (вкл./изкл.). RS-232 и USB интерфейс, LCD екран с подсветка. Доставя се заедно с външен микрофон с клипс, SD карта, Захранваща адаптер, Калъф за носене и ръководство за употреба.
Цена: 1 835,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG