Шум / Звук - измерване » Шyмoви дoзимeтpи

Измepвaнeтo нa дoзaтa шyм се препоръчва, когато е необходимо да се oпpeдeли ĸoличecтвoтo шyм, нa ĸoeтo e излoжeн чoвeĸ зa oпpeдeлeн пepиoд oт вpeмe. Обикновено пepcoнaлнитe шyмoви дoзимeтpи ca по-малки от шумомерите, лecни са зa изпoлзвaнe и изĸлючитeлнo пoдxoдящи, ĸoгaтo тpaдициoннитe шyмoмepи ca пpaĸтичecĸи нeпpилoжими. Най-често шумовите дозиметри се използват за измерване на нивото на шума при определена продължителност на експозицията, което характеризира шумовата експозиция за осемчасов работен ден.
GDX-MD, Датчик за движение GDX-MD, Датчик за движение
Кат № GDX-MD. Ултразвуков детектор за за измерване на позицията, скоростта и ускорението на движещи се обекти. Обхват от 15 cm до 3,5 m. Безжично Bluetooth® или жично USB свързване към интерфейсно устройство. Захранване с акумулаторна батерия, която осигурява непрекъсната работа, когато използвате сензора безжично. Доставя се заедно с микро USB кабел, батерия и ръководство за работа.
Цена: 305,00 лв.без ДДС
 
GA257B, Персонален дозиметър за шум GA257B, Персонален дозиметър за шум
Кат № 01GA257B. Индивидуален преносим дозиметър за шум. Измерванията и данните могат да се събират през цялата работна смяна, след което да се преглеждат на екрана за по-нататъшен анализ. Напълно съвместим с IEC 61252:1993 и IEC 61672-1:2013, като едновременно измерва звуковото излъчване (Lep'd) и максималните пикове (Zpeak), което е съществена характеристика за оценките на шума при работа.
Цена: 1 195,00 лв.без ДДС
 
GA257L, Персонален дозиметър за шум GA257L, Персонален дозиметър за шум
Кат № 01GA257LИндивидуален преносим записващ (datalogger) дозиметър за шум. Измерванията и данните могат да се събират през цялата работна смяна, да бъдат запазени във вътрешна флаш памет, след което да се преглеждат на екрана или да се изтеглят на компютър за по-нататъшен анализ. Напълно съвместим с IEC 61252:1993 и IEC 61672-1:2013, като едновременно измерва звуковото излъчване (Lep'd) и максималните пикове (Zpeak), което е съществена характеристика за оценките на шума при работа.
Цена: 1 795,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG