Редокс потенциал (ORP) » ORP-Електроди

В много области на промишлеността и научните изследвания е необходимо внимателен подбор на ORP-електрода, защото в зависимост от различните приложения, могат да се изискват различни характеристики.
GR-105k, ORP-Измервателна глава GR-105k, ORP-Измервателна глава
Кат № GR-105k. Специализирана измервателна глава за мултифункционалния CX-105 метър и базовия рН-метър CP-105. Обхват на измерване ±2000 mV. Доставя се със специализиран конектор и 1 метър кабел.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
 
ERS-2, Стъклен ORP-Електрод ERS-2, Стъклен ORP-Електрод
Кат № ERS-2. Стъклен ORP-Електрод за измерване на окислително-редукционен потенциал (ORP, редокс потенциал) във водни разтвори. Обхват на измерване ±2000 mV при температура 5 ÷ 80°C. Полуклетка във форма на спирала, платинена жица в края на елетрода и сребърно/хлоридна референтна клетка с постоянен потенциал. Електродът е снабден с керамичен електролитичен възел. Конструкцията му позволява лесно почистване. Доставя се с 1 м кабел и BNC конектор.
Цена: 310,00 лв.без ДДС
 
ERPt-111, Пластмасов ORP-Електрод ERPt-111, Пластмасов ORP-Електрод
Кат № ERPt-111. Пластмасов ORP-Електрод за измерване на окислително-редукционен потенциал (ORP, редокс потенциал) във водни разтвори. Обхват на измерване ±2000 mV при температура 5 ÷ 60°C. Електродът се състои от измервателни и референтни полу-клетки. Измервателната част е платинен пръстен, поставен в края на електрода, а референтната част е Ag / AgCl в KCl разтвор, наситен със сребърен хлорид. Контактът с пробата се осигурява от влакнеста диафрагма. Доставя се с 1 м кабел и BNC конектор.
Цена: 330,00 лв.без ДДС
 
IJ-64D, ORP-Електрод за замърсени разтвори IJ-64D, ORP-Електрод за замърсени разтвори
Кат № IJ64D. Електрод с уникална и специфична конструкция, която дава възможност за измерване на редокс потенциала (ORP) в силно замърсени разтвори или полутвърди вещества без заплаха от запушване на кръстовището. Обхват на измерване ±2000 mV при температура 5 ÷ 60°C. Измервателният елемент на този електрод е направен от платинена плоча, поставена на неговия край. Доставя се с 1 м кабел и BNC конектор.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
 
GDX-ORP, Go Direct ORP-редокс електрод GDX-ORP, Go Direct ORP-редокс електрод
Кат № GDX-ORP. Иновативен ORP-електрод за измерване и следене на окислително-редукционния потенциал на разтвори (способността на даден разтвор да действа като окислител или редуктор). Обхват на измерване ±1000 mV. Свързва се директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.) безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт. Събирането на данни, техният обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 305,00 лв.без ДДС
 
MA-921B, ORP-Електрод MA-921B, ORP-Електрод
Кат № MA921B/2ORP-платинов електрод с двойна мембрана и гел-електролит. Може да се използва с ORP-метри, които са снабдени с BNC стандартен конектор. Използва се за измерване на окислително-редукционен потенциал (ORP) на вода и водни разтвори. Особено подходящ за аквариуми. Обхват на измерване ±1000 mV. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.
Цена: 130,00 лв.без ДДС
 
EH-10, Държател на електроди EH-10, Държател на електроди
Кат № EH-10. Държател на електроди с отвори за задържане във вертикално положение на до 3 електрода или различни сензори и допълнително един сензор за температура. Тежката основа, която гарантира стабилност на целия държач. Рамо и ос, които позволяват движение в кръг на 360º. Рамото позволява задържане на електроди с диаметър на капачката до 16 мм и температурен сензор с диаметър на капачката до 11 mm.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
 
MA-923B, ORP-Електрод за басейни MA-923B, ORP-Електрод за басейни
Кат № MA923B/3. Окислително-редукционен (ORP) електрод. Епокси тяло, с BNC конектор и 3 m кабел. Основно приложение за басейни. Може да се използва и за измерване на ORP във води – чисти и отпадни. Обхват на измерване ±1999 mV. Доставя се заедно с 3 метра кабел и BNC конектор.
Цена: 135,00 лв.без ДДС
 
Mi57P, ORP/T-Електрод Mi57P, ORP/T-Електрод
Кат № Mi57P. ORP електрод за едновременно измерване на окислително редукционен потенциал (ORP) и температура (Т). Обхват на измерване за редокс потенциала ±1000 mV и за температурата от -5.0 до 60.0°C. Предназначен е да работи с ORP57-метър на Милуоки.
Цена: 110,00 лв.без ДДС
 
Mi58P, ORP/pH/T-Електрод Mi58P, ORP/pH/T-Електрод
Кат № Mi58P. pH/ORP/T-Електрод за едновременно измерване на киселинност/алкалност (рН), окислително редукционен потенциал (ORP) и температура (Т). Обхват на измерване за рН от -2,00 до 16,00, за редокс потенциала ±1000 mV и за температурата от -5.0 до 60.0°C. Предназначен е да работи с рН58-метър на Милуоки.
Цена: 130,00 лв.без ДДС
 
SE-300, ORP-Електрод SE-300, ORP-Електрод
Кат № SE300. Сменяем ORP-платинов електрод с двойна мембрана и гел-електролит. Предназначен главно за ORP-метър модел MW500 на Милуоки. Може да се използва и с други ORP-метри, които са снабдени с BNC стандартен конектор. Използва се за измерване на окислително-редукционен потенциал (ORP) на вода и водни разтвори. Обхват на измерване ±999 mV. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
 
GDX-ORP-BNC, Go Direct ORP BNC-електрод GDX-ORP-BNC, Go Direct ORP BNC-електрод
Кат № GDX-ORP-BNC. ORP-електрод за измерване и следене на окислително-редукционния потенциал на разтвори (способността на даден разтвор да действа като окислител или редуктор). Свързва се посредством BNC към усилвател на електроди. Доставя се само електрода без усилвателя.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG