за Лъченията » Отрицателни йони

Отрицателните йони се срещат естествено на големи височини и в близост до големи източници на вода, като водопади или открития океан. Тези без мирис молекули влизат в кръвообращението с кислорода, който дишате, като помагат на тялото ви да произвежда серотонин. Ако искате да видите колко отрицателни йони съществуват в дома ви, тествайте въздуха с отрицателен йон тестер.
IT-10, Тестер за отрицателни йони, твърди продукти IT-10, Тестер за отрицателни йони, твърди продукти
Кат № IT-10. Преносим тестер на отрицателни йони, излъчвани от твърди материали. Обхват от 0 до 100000 йони на кубичен сантиметър. Предназначен за откриване на генерирана енергия и за измерване на слабата енергия на радиоактивните лъчи от естествени руди, керамика, турмалин, анионни гривни, анионни възглавници, енергийни чаши нано-сребърни аниони, анион почистващи препарати за лице и т.н. Доставя се в мек калъф, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 1 610,00 лв.без ДДС
 
AIC2Mj, Въздушен брояч на йони AIC2Mj, Въздушен брояч на йони
Кат № AIC2Mj. Преносим уред за измерване на концентрация на йони в околния въздух. Три обхвата на измерване: до 19990/до 199900/ до 1999000 йона/cm³. С превключвател за полярност. Време за реакция: 10s. Може да се използва за откриване на естествени и изкуствени йони. Съдържа вентилатор, който изтегля въздух през измервателния уред с калибрирана скорост. Доставя се заедно с кабелът за заземяване, захранващ адаптер и ръководството за потребителя.
Цена: 2 310,00 лв.без ДДС
 
AIC2-R1, Въздушен брояч на йони AIC2-R1, Въздушен брояч на йони
Кат № AIC2-R1. Преносим уред за измерване на концентрация на йони в околния въздух. Два обхвата на измерване: до 200 милиона йона/cm³. Голям графичен LCD дисплей с подсветка. Улавяне на пиково ниво. Интегриран регистратор на данни с USB порт. Тих висококачествен вентилатор. Може да се използва за откриване на естествени и изкуствени йони. Доставя се заедно с батерии, захранващ адаптер и ръководството за потребителя.
Цена: 4 085,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG