за Лъченията » Гайгерови броячи

Гайгеровият брояч е уред за измерване на радиация. Открива високоенергийни фотони, алфа-частици, бета- и гама-лъчи, но не и неутрони. Датчикът, детекторът му се нарича Гайгер-Мюлерова тръба.
GMC-300E+, Гайгеров дозиметър – дата логер GMC-300E+, Гайгеров дозиметър – дата логер
Кат № ART3236. Цифров гайгеров брояч (GQ Geiger). Измерва и записва (data logger) броя на йонизиращи частици бета, гама и рентгенови лъчи. Преносим и мощен радиоактивен брояч, дозиметър. Функции за акустични и визуални сигнали при наличие на радиоактивно разпадане. Записаните стойностите могат да бъдат визуализира като прогресия на графичния дисплей или с помощта на компютърен софтуер на компютър. Идеален за целите на мониторинга и дългосрочните измервания. Доставя се заедно с USB интерфейсен и зареждащ кабел и ръководство за работа.
Цена: 580,00 лв.без ДДС
 
ГАМА-СКАУТ, Детектор на радиация с брояч на Гайгер ГАМА-СКАУТ, Детектор на радиация с брояч на Гайгер
Кат № 19-001. Преносим брояч за измерване на алфа, бета и гама радиоактивно лъчение. Широк набор от функции. Лежи добре в ръката и има минимална консумация на батерията. Измерването става през кратки интервали от 2-секунден цикъл и голям обхват на измерване от 0,01 - 5000 микросиверта на час (µSv/h). Доставя се заедно с USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 1 280,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG