за Мониторинг » Продукти за телеметрия

Устройства и системи за телеметрия и проследяване на местоположението, базирани на GSM/GPRS и GPS технологии. Професионални устройства за телеметрична връзка с GPRS, включително не само телеметрични и локализиращи модули, но и отворени архитектурни решения, основани на доказани промишлени стандарти. Лесни за използване конфигурационни и системни интеграционни инструменти, осигуряващи открита свързаност към клиентски SCADA системи, релационни бази данни и системи за управление на данни.
MT-020 Set, Телеметричен SMS/ GPRS/е-мейл модул MT-020 Set, Телеметричен SMS/ GPRS/е-мейл модул
Кат № MT-020 Set. Телеметричен модул за отдалечен мониторинг на малки обекти и системи. Модул за наблюдение, диагностициране и контрол на отдалечени устройства чрез текстови съобщения (SMS и електронна поща), CLIP разговори и използване на пакети данни, предавани на GPRS мрежата. Интегриран GSM/GPRS 850/900/1800/1900 модем и двупосочна комуникация чрез SMS и GPRS. Директно свързване и отчитане на Pt100 и NTC температурни сензори. Измерване на аналогови сигнали за температура Pt100, NTC, 1-Wire сензори, сензори за напрежение (0…10 V или 0…5 V) и ток (4…20 mA). Доставя се заедно с GSM антена, конфигурационен кабел, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 0,00 поискай цена
 
MT-021 Set, Телеметричен SMS/е-мейл модул MT-021 Set, Телеметричен SMS/е-мейл модул
Кат № MT-021 Set. Телеметричен модул с вграден GSM модем, предназначен за дистанционно наблюдение, диагностика и контрол на обекти чрез кратки текстови съобщения (SMS), CLIP повиквания и съобщения по електронна поща през GPRS. Възможността за конфигуриране на модула чрез SMS команди. Модулът може да работи със сензори за температура, влажност, ниво на вода, датчици за налягане, датчици за дим, газ, движение, удари, шум и т.н. Вграденият часовник и вътрешна памет записва всички подробности от историята на експлоатация на модула с точно времеви „печати“. Доставя се заедно с GSM антена, конфигурационен кабел, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 0,00 поискай цена
 
MT-051, GSM/GPRS модул за отдалечено отчитане на водомери MT-051, GSM/GPRS модул за отдалечено отчитане на водомери
Кат № Кат.№ MT-051. GSM/GPRS телеметричен модул за дистанционно отчитане на водомери в условия на трудно достъпни места или райони без електрическо захранване и други тежки екологични условия (прах, висока влажност и др.). Модулът изпълнява едновременно функциите на регистратор на данни (data logger) и на предавател на данни (transmitter). Предаването на данни може да се извърши при възникване на събитие (алармени системи) или планирано (напр. месечно отчитане на водомери).
Цена: 0,00 поискай цена
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG