за Мониторинг » Продукти за телеметрия

Устройства и системи за телеметрия и проследяване на местоположението, базирани на GSM/GPRS и GPS технологии. Професионални устройства за телеметрична връзка с GPRS, включително не само телеметрични и локализиращи модули, но и отворени архитектурни решения, основани на доказани промишлени стандарти. Лесни за използване конфигурационни и системни интеграционни инструменти, осигуряващи открита свързаност към клиентски SCADA системи, релационни бази данни и системи за управление на данни.
MT-025, Модул за дистанционно наблюдение MT-025, Модул за дистанционно наблюдение
Кат № MT-025 KIT. Телеметричен модул MT-025 v2 за използване в системи за дистанционно наблюдение и контрол на малки обекти. Позволява наблюдение, диагностика и контрол на отдалечени устройства чрез текстови съобщения (SMS) или/и използване на пакетно предаване на данни през мрежата на GSM доставчик. Като опция подготвихме MT-025 v2 за работа с LTE 450 ленти. Той осигурява стабилна свързаност с увеличено покритие и по-дълбоко проникване на сигнала. Възможност за генериране на алармени съобщения при промяна на състоянието на двоични входове и двоични изходи, когато измерените аналогови стойности преминат прага на аларма, чрез флагове на таймера и брояча. Комуникацията през мрежата на GSM доставчик за мониторинг чрез отдалечена комуникация с труднодостъпни или отдалечени медта. Доставя се заедно с GSM антена, конфигурационен кабел, печатно ръководство, MT-USB флаш устройство със софтуерни инструменти и документация.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
MT-331, Телеметричен модул с батерия MT-331, Телеметричен модул с батерия
Кат № MT-331 KIT. Телеметричният модул MT-331 е модерно устройство, оборудвано с 2G/3G модем. MT-331 има алуминиев корпус и предлага ресурси и възможности, които са налични в усъвършенстваните телеметрични устройства. Конфигурируемите режими на входове/изходи позволяват да се подготвят ресурси за специфичните нужди на приложението. Освен 2 специални двоични входа, потребителят може да конфигурира допълнителни 4 входа (също като режим на брояч) и допълнителни 2 двоични входа (вместо аналогови). В приложения за управление, които изискват изходи, потребителят може да конфигурира 4 канала. Функциите за измерване могат да се реализират чрез 2 конфигурируеми аналогови входа, режим 4–20 mA или 0–10 V. Вградената литиево-йонна батерия поддържа захранването в случай на загуба на основното захранване. Захранващият изход осигурява стабилизирано напрежение за външни вериги и измервателни сензори, също и в енергоспестяващ режим. Доставя се заедно с GSM антена, конфигурационен кабел, печатно ръководство, MT-USB флаш устройство със софтуерни инструменти и документация.
Цена: 1 040,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG