за Индустрията » Откриване на течове

Уреди, системи и продукти за професионално откриване на течове с ултразвук, устройства за измерване нивото на шума, багрила, UV-A лъчи и други.
LD6, Звуков локатор на течове LD6, Звуков локатор на течове
Кат № 3110008001. Преносим комплект за откриване и локализиране на течове в линиите или фитингите във водоснабдяването. Комбинация от високочувствителен сензор за вибрации и усилвател. Възможност за филтриране на високи или ниски честоти, което позволява измервания както на метални, така и на неметални линии. Безжична Bluetooth трансмисия към слушалки. Доставя се в куфарче, заедно с измервателен накрайник, слушалки, зарядно устройство, микро USB заряден кабел за уреда и за слушалките, удължителен прът, статив за подови настилки, магнит за фитинги, клапани и магнитни линии и ръководство за работа.
Цена: 4 195,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG