Рефрактометри-ръчни » Рефрактометри за Вино

Рефрактометрите се използват за измерване съдържанието на захар в гроздовата мъст преди ферментацията. По време на ферментацията захарите в гроздовата мъст се превръщат в алкохол. Предварително ферментационното отчитане на Брикс е надежден показател за нивото на готовия алкохол.
RHW-25, Рефрактометър за алкохол RHW-25, Рефрактометър за алкохол
Кат № RHW-25. Ръчен рефрактометър за измерване концентрацията на алкохол (0-25%). Моделът е специално проектиран за измерване на плътността и алкохолните градуси на гроздова мъст и вино. Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Доставят се в кутия, заедно пипета, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
RHW-80v, Рефрактометър за алкохол (0-80%v/v) RHW-80v, Рефрактометър за алкохол (0-80%v/v)
Кат № RHW-80v. Ръчен рефрактометър за измерване концентрацията на алкохол от винен дестилат. Обхват на измерване от 0% до 80% v/v (обемни проценти етилов алкохол). Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Доставят се в кутия, заедно пипета, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
RHW-25Brix, Рефрактометър за Brix и алкохол RHW-25Brix, Рефрактометър за Brix и алкохол
Кат № RHW-25Brix. Ръчен рефрактометър за измерване концентрацията на потенциален алкохол и проценти Брикс във вино. Обхват на измерване от 0% до 25% алкохол и 0 до 40% Брикс. Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Доставят се в кутия, заедно пипета, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 65,00 лв.без ДДС
 
RHW-25Baume, Рефрактометър за Baume и алкохол RHW-25Baume, Рефрактометър за Baume и алкохол
Кат № RHW-25Baume. Ръчен рефрактометър за измерване концентрацията на Baume (0-20%) и алкохол (0-25%). Моделът е специално проектиран за измерване на алкохолните градуси във вино, което е направено от гроздов сок. Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Доставят се в кутия, заедно пипета, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 65,00 лв.без ДДС
 
RHW-25Vol, Рефрактометър за Oechsle и алкохол RHW-25Vol, Рефрактометър за Oechsle и алкохол
Кат № RHW-25Vol. Ръчен рефрактометър за измерване концентрацията на Oechsle (0-170oOe) и алкохол (0-25%). Моделът е специално проектиран за измерване на плътността и алкохолните градуси на гроздова мъст и вино. Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Доставят се в кутия, заедно пипета, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 65,00 лв.без ДДС
 
RHW-22Be, Рефрактометър за Baume, Brix и алкохол RHW-22Be, Рефрактометър за Baume, Brix и алкохол
Кат № RHW-22Be. Ръчен рефрактометър за измерване концентрацията на Baume (0-22%), Brix (0-40%) и алкохол (0-25%). Моделът е специално проектиран за измерване на алкохолните градуси във вино, което е направено от гроздов сок. Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Доставят се в кутия, заедно пипета, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 70,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG