Рефрактометри-цифрови » Рефрактометри за Бира-D

Тези рефрактометри се използват за измерване съдържанието на захар в пивна мъст. Някои от моделите измерват също и плътността. Представени са различни модели с измервателни скали за проценти Brix и плътност. Повечето от моделите притежават функция за автоматична температурна компенсация.
 DR-402, Рефрактометър за бира DR-402, Рефрактометър за бира
Кат № DR402. Цифров рефрактометър с две скали за измерване на Brix (0~45%) и относителна плътност (1,000~1,130) на бира. Автоматична температурна компенсация от 0 до 40оС. Доставя се в калъф, заедно с батерия, пипета и ръководство за работа.
Цена: 460,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG