Рефрактометри-ръчни » Рефрактометри за Индекс

Рефракцията или пречупването се отнася до промяната в посоката на праволинейно пременаване на светлината от една среда към друга. Рефрактометрията като метод, който измерва пречупването на светлината, включва всички методи за количествено определяне на този феномен. Рефракцията на светлината се изчислява въз основа на стойността на индекса на пречупване, която от своя страна зависи от състава на веществата, от тяхната концентрация и молекулна структура.
REFVND1 Рефрактометър за индекс на пречупване  (1.333-1.520nD) REFVND1 Рефрактометър за индекс на пречупване (1.333-1.520nD)
Кат № REFVND1. Ръчен измервател на индекса на рефракция (n20D ) на водни разтвори на захари и други химически вещества. Обхват на измерване 1.333 - 1.520nD (RI). Резолюция 0.001nD. Доставя се опакован в сива хартия заедно с кърпичка за ръчно почистване, мини пипета и ръководство за работа.
Цена: 535,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG