Киселинност / Алкалност (pH) » pH-Аксесоари

В този раздел са включени някои проточни и потопяеми глави за поставяне на рН-електроди, температурни сензори и пред-усилватели. Включени са също някои монтажни приспособления.
CT2B-121, Температурна сонда (±0,8°C) CT2B-121, Температурна сонда (±0,8°C)
Кат № CT2B-121. Температурна сонда за работа с измервателните уреди на Elmetron. Обхват на измерване -70 ÷ 400°C. Сензорът CT2B-121 е направен с резистор Pt-1000B и измерва температурата в диапазона 0 ÷ 100°C с грешка не по-висока от ±0,8 °C. Доставя се с кабел 1 m и chinch (RCA) конектор.
Цена: 100,00 лв.без ДДС
 
CT2S-121, Температурна сонда (±0.27°C.) CT2S-121, Температурна сонда (±0.27°C.)
Кат № CT2S-121. Температурна сонда за работа с измервателните уреди на Elmetron. Обхват на измерване -70 ÷ 400°C. Сензорът CT2S-121 е направен с резистор Pt-1000S и измерва температурата в диапазона 0 ÷ 100°C с грешка не по-висока от ±0,27°C. Доставя се с кабел 1 m и chinch (RCA) конектор.
Цена: 170,00 лв.без ДДС
 
MA830R, Температурна сонда за рН-метри MA830R, Температурна сонда за рН-метри
Кат № MA830R. Резервна температурна сонда за рН-метри на Milwaukee. Обхват на измерване от -5 до 70оС. Осезател от неръждаема стомана. Предназначена за работа с MW102 рН-метър.
Цена: 135,00 лв.без ДДС
 
GXZ-1t, Потопяема глава за един електрод GXZ-1t, Потопяема глава за един електрод
Кат № GXZ-1t. Потопяема глава, проектирана да се използва с контролери за непрекъснато измерване на pH, проводимост (ЕС), разтворен кислород (О2) и температура (Т). Може да се използва за измерване в резервоари за отпадни води или канализации. GXZ-1t главата позволява свързване на един електрод, клетка или датчик. Сондата за температура е вградена в главата.
Цена: 385,00 лв.без ДДС
 
GXZ-2t, Потопяема глава за два електрода GXZ-2t, Потопяема глава за два електрода
Кат № GXZ-2t. Потопяема глава за 2 измервателни функции. Проектирана да се използва с контролери за непрекъснато измерване на pH, проводимост (ЕС), разтворен кислород (О2) и температура (Т). Може да се използва за измерване в резервоари за отпадни води или канализации. GXZ-1t главата позволява свързване на един електрод, клетка или датчик. Сондата за температура е вградена в
Цена: 415,00 лв.без ДДС
 
GXZ-3t, Потопяема глава за три електрода GXZ-3t, Потопяема глава за три електрода
Кат № GXZ-3t. Потопяема глава за 3 измервателни функции. Проектирана да се използва с контролери за непрекъснато измерване на pH, проводимост (ЕС), разтворен кислород (О2) и температура (Т). Може да се използва за измерване в резервоари за отпадни води или канализации. GXZ-1t главата позволява свързване на един електрод, клетка или датчик. Сондата за температура е вградена в главата. Доставя се заедно с температурния датчик.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
GPZ-1, Потопяема глава за един електрод GPZ-1, Потопяема глава за един електрод
Кат № GPZ-1. Потопяема глава, проектирана да се използва с контролери за непрекъснато измерване на киселинност/основност с рН-електрод модел EPX-1t. Може да се използва за измерване в резервоари за отпадни води или канализации. Доставя се без рН-електрода, който се поръчва отделно.
Цена: 365,00 лв.без ДДС
 
GPP-1, Проточна глава за един електрод GPP-1, Проточна глава за един електрод
Кат № GPP-1. Проточна глава за непрекъснато измерване на рН в PVC тръбопроводи. Съвместима с рН-електрод, модел EPX-1t. Доставя се само главата. Електродите и датчиците се поръчват отделно.
Цена: 295,00 лв.без ДДС
 
GXP-1, Проточна глава за един електрод GXP-1, Проточна глава за един електрод
Кат № GXP-1. Проточна байпасна глава за непрекъснато измерване в страничен поток. Съвместима с един брой електрод. Доставя се само главата. Електродите и предусилвателите се поръчват отделно.
Цена: 255,00 лв.без ДДС
 
GXP-1t, Проточна глава за един електрод GXP-1t, Проточна глава за един електрод
Кат № GXP-1t. Проточна байпасна глава с вграден температурен датчик за непрекъснато измерване на рН в страничен поток. Съвместима с един брой рН-електрод. Доставя се заедно с температурния датчик. Електродите и предусилвателите се поръчват отделно.
Цена: 285,00 лв.без ДДС
 
GXP-2, Проточна глава за два електрода GXP-2, Проточна глава за два електрода
Кат № GXP-2. Проточна глава за непрекъснато измерване на рН в тръбопроводи. Работи с електроди, клетки или сензори, оборудвани с вграден температурен датчик. Доставя се само главата. Електродите и датчиците се поръчват отделно.
Цена: 295,00 лв.без ДДС
 
GXP-2fit, Проточна глава за два електрода GXP-2fit, Проточна глава за два електрода
Кат № GXP-2fit. Проточна глава с фитинги за непрекъснато измерване на рН в странични линии на тръбопроводи. Работи с електроди, клетки или сензори, оборудвани с вграден температурен датчик. Доставя се само главата. Електродите и датчиците се поръчват отделно.
Цена: 310,00 лв.без ДДС
 
GXP-2t, Проточна глава за два електрода GXP-2t, Проточна глава за два електрода
Кат № GXP-2t. Проточна глава с вграден температурен датчик за непрекъснато измерване на рН в тръбопроводи. Работи с електроди, клетки или сензори, оборудвани с вграден температурен датчик. Доставя се само главата. Електродите и датчиците се поръчват отделно.
Цена: 310,00 лв.без ДДС
 
EH-10, Държател на електроди EH-10, Държател на електроди
Кат № EH-10. Държател на електроди с отвори за задържане във вертикално положение на до 3 електрода или различни сензори и допълнително един сензор за температура. Тежката основа, която гарантира стабилност на целия държач. Рамо и ос, които позволяват движение в кръг на 360º. Рамото позволява задържане на електроди с диаметър на капачката до 16 мм и температурен сензор с диаметър на капачката до 11 mm.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG