Проводимост (ЕС) » EC-Аксесоари

В тази група са представени различни видове глави (потопяеми или проточни) за монтиране в тях на ЕС-клетки и температурни датчици. Тук може да намерите също предусилватели и други помощни устройства.
CT2B-121, Температурна сонда (±0,8°C) CT2B-121, Температурна сонда (±0,8°C)
Кат № CT2B-121. Температурна сонда за работа с измервателните уреди на Elmetron. Обхват на измерване -70 ÷ 400°C. Сензорът CT2B-121 е направен с резистор Pt-1000B и измерва температурата в диапазона 0 ÷ 100°C с грешка не по-висока от ±0,8 °C. Доставя се с кабел 1 m и chinch (RCA) конектор.
Цена: 100,00 лв.без ДДС
 
GCZ-1t, Потопяема глава с ЕС-електрод и Т-сензор GCZ-1t, Потопяема глава с ЕС-електрод и Т-сензор
Кат № GCZ-1t. Потопяема глава с вградена кондуктометрична клетка и температурен сензор. проектирана да се използва с контролери за непрекъснато измерване на проводимост (EC) на дестилирана вода, вода за пиене и отпадни води (канализация). Главата работи само с контролера СС-421 и контролерите от серията СХ-600, например контролера СС-801 или СХ-804. ЕС-Клетката и сензора за температура са вградена в долната част на главата. Доставя се заедно с ЕС-клетката/електрода и датчика за температура.
Цена: 470,00 лв.без ДДС
 
GCP-1t, Проточна глава за EC-електроди GCP-1t, Проточна глава за EC-електроди
Кат № GCP-1t. Проточна байпасна глава с вградена ЕС-клетка/електрод и температурен датчик. Използва се за непрекъснато измерване на проводимост в страничен поток. Клетката за проводимост е завита в долната част на главата и работи изключително с контролерите от серията 800. Доставя се заедно клетката за проводимост и температурния датчик.
Цена: 545,00 лв.без ДДС
 
EH-10, Държател на електроди EH-10, Държател на електроди
Кат № EH-10. Държател на електроди с отвори за задържане във вертикално положение на до 3 електрода или различни сензори и допълнително един сензор за температура. Тежката основа, която гарантира стабилност на целия държач. Рамо и ос, които позволяват движение в кръг на 360º. Рамото позволява задържане на електроди с диаметър на капачката до 16 мм и температурен сензор с диаметър на капачката до 11 mm.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG