за Индустрията » Пропускливост

В тази рубрика са представени преносими уреди за измерване на пропускливост на различни видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.). Някои от уредите също така могат да се използват за определяне на мътността или чистотата на течни проби (вода, напитки и т.н.).
LS108 Измервател на спектрална пропускливост LS108 Измервател на спектрална пропускливост
Кат № LS108. Професионален тестер за оптична пропускливост за измерване на лещи за очила, материали за покритие, органични материали, материали против синя светлина и други подобни. Измервателят комбинира три измервателни светлинни пътя в един. Потребителите могат да изберат да измерват скоростта на предаване или процента на отхвърляне. Могат да се превключват четири интерфейса на дисплея. Измервателят на спектърно предаване използва 395nm лилав източник на светлина, 430nm син източник на светлина и източник на видима светлина за осветяване на прозрачния материал по време на теста. Сензорът отчита интензитета на падащата светлина на трите източника на светлина и интензитета на светлината след преминаване през прозрачния материал. Съотношението на интензитета на пропуснатата светлина към интензитета на падащата светлина е пропускливостта, показана като процент.
Цена: 800,00 лв.без ДДС
 
LS110 Измервател на пропускливост на светлина LS110 Измервател на пропускливост на светлина
Кат № LS110. Преносим измервател на пропускливост на светлина, особено за тестване на предното автомобилно стъкло. Трипосочен тестов източник на светлина, силна способност против смущения. Спектрален диапазон от 380nm до 760nm пълна дължина на вълната, в съответствие с функцията за фотопична осветеност CIE. Уредът се използва широко в теста за пропускливост на инсталирани материали като преден щит на автомобили и стъкло за завеси. Доставя се в куфарче, заедно със зарядно устройство и ръководство за работа.
Цена: 770,00 лв.без ДДС
 
LS116 Измервател за пропускливост на светлина LS116 Измервател за пропускливост на светлина
Кат № LS116. Преносим измервател за измерване на пропускливостта на стъкло, органични материали и други прозрачни материали. Подходящ за тестване на обикновени материали за пропускливост. Дизайнът на паралелния оптичен път позволява измерване на материали с голяма дебелина. Дължина на вълната на видимата светлина: 380nm-760nm (пълен претеглен спектър). Точност: ±1%, обхват на измерване: 0,001% -99,8%. Разделителна способност: 0,001% (0% - 10%); 0,01% (10% - 100%). С паралелен оптичен дизайн, компенсация на зрителната функция. Подходящ за откриване на пропускливост на стъкло, филм, органични материали и други прозрачни материали. Доставя се в куфарче, заедно с държател-пиедестал, батерии и ръководство за работа.
Цена: 830,00 лв.без ДДС
 
LS117, Измервател на оптична плътност LS117, Измервател на оптична плътност
Кат № LS117. Преносим оптичен плътномер, подходящ за тестване на опалесциращи полупрозрачни материали. Възможност за едновременно измерване на пропускливостта на видимата светлина и оптичната плътност. Обхватът на измерване за оптичната плътност е от 0.000 OD до 6.000 OD, а за пропускливост на светлината от 0% до 100%. Доставя се заедно с батерии, алуминиев корпус и ръководство за работа.
Цена: 1 530,00 лв.без ДДС
 
AT-171, Уред за измерване прозрачност/пропускливост AT-171, Уред за измерване прозрачност/пропускливост
Кат № AT-171. Ръчен преносим уред за измерване на пропускливост на всички видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.) с дебелина до 18 mm. Също така може да се използва за определяне на мътността или чистотата на течни проби (вода, напитки и т.н.). Цифров дисплей, широк обхват на измерване, висока резолюция, един ключ за калибриране и лесен за използване. Доставя се в куфарче заедно с референтна плоча, батерии и ръководство за работа.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
 
AT-172, Уред за измерване прозрачност/пропускливост AT-172, Уред за измерване прозрачност/пропускливост
Кат № AT-172. Ръчен преносим уред за измерване на светло-пропускливост на всички видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.) с дебелина до 18 mm. Също така може да се използва за определяне на мътността или чистотата на течни проби (вода, напитки и т.н.). Цифров дисплей, широк обхват на измерване, висока резолюция, един ключ за калибриране и лесен за използване. Доставя се в куфарче заедно с референтна плоча, батерии и ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
AT-173, Уред за измерване прозрачност/пропускливост AT-173, Уред за измерване прозрачност/пропускливост
Кат № AT-173. Ръчен преносим уред за измерване на пропускливост на всички видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.) с дебелина до 10 mm. Измерването се извършва с въртящ се сензор, който позволява измервания за пропускливост спрямо УВ-, ИЧ- и видимата светлина. Резултатите от измерванията се показват на цифров дисплей. Доставя се в куфарче заедно с референтна плоча, батерии и ръководство за работа.
Цена: 625,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG