за Почвата » Почвени тестове и анализатори

Повечето хора знаят какво им трябва растенията, за да се развиват. Но как ще разберете дали вашата градина има всичко, от което наистина се нуждае? Тествайте почвата, разбира се! И все пак има толкова много видове тестове. Как трябва да изберете? Имам много информация за тестване на почвата ви, как да го направите и други подобни. И по този въпрос мога да обясня подробно всички различни видове комплекти за почвени тестове. Има и химически тестове, и дигитални тестове, и винаги има възможност професионалист да направи теста вместо вас. В този раздел вие ще намерите някои от предлаганите от нас почвени тестове. Те са внимателно подбрани, лесни за употреба и с много полезни приложения.
PCT-030, Фертометър за почва PCT-030, Фертометър за почва
Кат № PCT030. Уред за определя нивото на хранителни вещества в почвата. Работи на принципа на измерване на електрическа проводимост (ЕС). Показва резултатите от измерването посредством три светлинни индикатора. Доставя се в блистер опаковка, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 65,00 лв.без ДДС
 
PCT-240, Анализатор на почвата (плодородие, рН, темп.) PCT-240, Анализатор на почвата (плодородие, рН, темп.)
Кат № 1835. Преносим цифров почвен анализатор – измерва и показва стойностите на pH, степен на торене, и температура. Позволява бързо и точно да се измерят горните параметри на почвата. Доставя се заедно с батерия, външна сонда и ръководство за работа.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
 
MT-6003, Почвен тест кит за N, P и K MT-6003, Почвен тест кит за N, P и K
Кат № MT6003. Комплект (тест-кит) за измерване концентрацията на азот (N), фосфор (Р) и калий (К) в почвата. Доставя се заедно с 3 бутилки по 100 ml разтвор за екстракция, 25 пакетчета с реагент за азот, 25 пакетчета с реагент за фосфор, 25 пакетчета с реагент за калий, 3 бр. пластмасови пипети, 5 тестови епруветки, стенд за епруветки, лъжичка, четка, 3 бр. цветни таблици1 една градуирана таблица и ръководство за работа.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
 
PCT-210, Ръчен почвен тест-кит за pH, N, P и K - 80 теста PCT-210, Ръчен почвен тест-кит за pH, N, P и K - 80 теста
Кат № 1663. Комплект за изпитване на почвата – рН, азот (N), фосфор (P) и калий (K) - 80 теста. Основно приложение за почва, където ще засадите храсти, трайни насаждения, зеленчуци или плодове. Доставя се с аксесоари за общо 4X20 теста и ръководство за работа.
Цена: 185,00 лв.без ДДС
 
PCT-230, Доматен почвен тест-кит за pH, N, P и K PCT-230, Доматен почвен тест-кит за pH, N, P и K
Кат № 1610CS. Ръчен преносим тест-кит за определяне на рН, азот (N), фосфор (P) и калий (K). Специално разработен за отглеждане на домати. Доставя се заедно с четири кодирани цветни епруветки с по една капсули с реагенти за общо 4 теста и ръководство за работа.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG