за Индустрията » Силомери

Цифровите силометри (динамометри) са лесни и удобни инструменти за измерване на сили на опън и натиск. Тези уреди се използват широко в областта на електрониката, изграждане на хардуер, текстил, автомобилни части, противопожарно оборудване, риболовните уреди, химически, електрически, научно-изследователски институции и други индустрии.
FG-104PB, Измервател на спирачната сила FG-104PB, Измервател на спирачната сила
Кат № FG-104PB. Цифров уред за измерване на силата на спирачния педал на различни моторни превозни средства. Обхват на измерване 100kgf / ±1000N / ±220Lbf. Функция за задържане на пикова стойност. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия или 6V DC (опция). Доставя се в куфарче, заедно със сензор за силата на ръчната спирачка, Преобразувател на силата на педала и Ръководство за работа
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
FG-107-1k, Измервател на опън/натиск (±1kgf) FG-107-1k, Измервател на опън/натиск (±1kgf)
Кат № FG-107-1k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±1kgf / ±1000gf / ±9.8N / ±2.2Lbf. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
FG-107-2k, Измервател на опън/натиск (±2kgf) FG-107-2k, Измервател на опън/натиск (±2kgf)
Кат № FG-107-2k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±2kgf / ±2000gf / ±19.6N / ±4.4Lbf. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 515,00 лв.без ДДС
 
FG-107-5k, Измервател на опън/натиск (±5kgf) FG-107-5k, Измервател на опън/натиск (±5kgf)
Кат № FG-107-5k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±5kgf / ±5000gf / ±49N / ±11Lbf. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 535,00 лв.без ДДС
 
FG-107-10k, Измервател на опън/натиск (±10kgf) FG-107-10k, Измервател на опън/натиск (±10kgf)
Кат № FG-107-10k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±10kgf / ±98N / ±22Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
FG-107-20k, Измервател на опън/натиск (±20kgf) FG-107-20k, Измервател на опън/натиск (±20kgf)
Кат № FG-107-20k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±20kgf / ±196N / ±44Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 515,00 лв.без ДДС
 
FG-107-50k, Измервател на опън/натиск (±50kgf) FG-107-50k, Измервател на опън/натиск (±50kgf)
Кат № FG-107-50k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±50kgf / ±490N / ±110Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 535,00 лв.без ДДС
 
FG-107-100k, Измервател на опън/натиск (±100kgf) FG-107-100k, Измервател на опън/натиск (±100kgf)
Кат № FG-107-100k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±100kgf / ±980N / ±220Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 585,00 лв.без ДДС
 
PCE-FM 50N, Измервател на сила на опън и натиск PCE-FM 50N, Измервател на сила на опън и натиск
Кат № PCE-FM 50N. Преносимо и стационарно устройство за измерване сила на опън или натиск. Обхват на измерване от 0,5 до 50 N. Функция PEAK (пикова стойност). Измерване в различни измервателни единици, вкл.kg, фунт. USB интерфейс. Възможност за интегриране към измервателен стенд. Доставя се заедно със софтуер, USB интерфейсен кабел, 7 бр. измервателни адаптери и ръководство за работа.
Цена: 1 025,00 лв.без ДДС
 
PCE-FM 200, Динамометър за сила на опън и натиск PCE-FM 200, Динамометър за сила на опън и натиск
Кат № PCE-FM 200. Преносимо и стационарно устройство за измерване сила на опън или натиск. Обхват на измерване от 2 до 200 N. Функция PEAK (пикова стойност). Измерване в различни измервателни единици, вкл.kg, фунт. USB интерфейс. Възможност за интегриране към измервателен стенд. Доставя се заедно със софтуер, USB интерфейсен кабел, 7 бр. измервателни адаптери и ръководство за работа.
Цена: 945,00 лв.без ДДС
 
PCE-FM 500N, Динамометър за сила на опън и натиск PCE-FM 500N, Динамометър за сила на опън и натиск
Кат № PCE-FM 500N. Преносимо и стационарно устройство за измерване сила на опън или натиск. Обхват на измерване от 5 до 500 N. Функция PEAK (пикова стойност). Измерване в различни измервателни единици, вкл.kg, фунт. USB интерфейс. Възможност за интегриране към измервателен стенд. Доставя се заедно със софтуер, USB интерфейсен кабел, 7 бр. измервателни адаптери и ръководство за работа.
Цена: 1 025,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG