за Индустрията » Силомери

Цифровите силометри (динамометри) са лесни и удобни инструменти за измерване на сили на опън и натиск. Тези уреди се използват широко в областта на електрониката, изграждане на хардуер, текстил, автомобилни части, противопожарно оборудване, риболовните уреди, химически, електрически, научно-изследователски институции и други индустрии.
FG-104PB, Измервател на спирачната сила FG-104PB, Измервател на спирачната сила
Кат № FG-104PB. Цифров уред за измерване на силата на спирачния педал на различни моторни превозни средства. Обхват на измерване 100kgf / ±1000N / ±220Lbf. Функция за задържане на пикова стойност. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия или 6V DC (опция). Доставя се в куфарче, заедно със сензор за силата на ръчната спирачка, Преобразувател на силата на педала и Ръководство за работа
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
FG-107-1k, Измервател на опън/натиск (±1kgf) FG-107-1k, Измервател на опън/натиск (±1kgf)
Кат № FG-107-1k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±1kgf / ±1000gf / ±9.8N / ±2.2Lbf. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
FG-107-2k, Измервател на опън/натиск (±2kgf) FG-107-2k, Измервател на опън/натиск (±2kgf)
Кат № FG-107-2k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±2kgf / ±2000gf / ±19.6N / ±4.4Lbf. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 515,00 лв.без ДДС
 
FG-107-5k, Измервател на опън/натиск (±5kgf) FG-107-5k, Измервател на опън/натиск (±5kgf)
Кат № FG-107-5k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±5kgf / ±5000gf / ±49N / ±11Lbf. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 535,00 лв.без ДДС
 
FG-107-10k, Измервател на опън/натиск (±10kgf) FG-107-10k, Измервател на опън/натиск (±10kgf)
Кат № FG-107-10k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±10kgf / ±98N / ±22Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
FG-107-20k, Измервател на опън/натиск (±20kgf) FG-107-20k, Измервател на опън/натиск (±20kgf)
Кат № FG-107-20k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±20kgf / ±196N / ±44Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 515,00 лв.без ДДС
 
FG-107-50k, Измервател на опън/натиск (±50kgf) FG-107-50k, Измервател на опън/натиск (±50kgf)
Кат № FG-107-50k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±50kgf / ±490N / ±110Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 535,00 лв.без ДДС
 
FG-107-100k, Измервател на опън/натиск (±100kgf) FG-107-100k, Измервател на опън/натиск (±100kgf)
Кат № FG-107-100k. Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±100kgf / ±980N / ±220Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 585,00 лв.без ДДС
 
PCE-FM 50N, Измервател на сила на опън и на натиск. PCE-FM 50N, Измервател на сила на опън и на натиск.
Кат № PCE-FM 50N. Преносимо и стационарно устройство за измерване сила на опън или натиск. Обхват на измерване от 0,5 до 50 N. Функция PEAK (пикова стойност). USB интерфейс. Възможност за интегриране към измервателен стенд. Доставя се заедно със софтуер, USB интерфейсен кабел, 7 бр. измервателни адаптери и ръководство за работа.
Цена: 1 025,00 лв.без ДДС
 
PCE-FM 200, Измервател на сила на опън и на натиск. PCE-FM 200, Измервател на сила на опън и на натиск.
Кат № PCE-FM 200. Преносимо и стационарно устройство за измерване сила на опън или натиск. Обхват на измерване от 2 до 200 N. Функция PEAK (пикова стойност). Измерване в различни мерни единици, вкл. kg, фунт. USB интерфейс. Възможност за интегриране към измервателен стенд. Доставя се заедно със софтуер, USB интерфейсен кабел, 7 бр. измервателни адаптери и ръководство за работа.
Цена: 945,00 лв.без ДДС
 
PCE-FM 500N, Измервател за сила на опън и на натиск. PCE-FM 500N, Измервател за сила на опън и на натиск.
Кат № PCE-FM 500N. Преносимо и стационарно устройство за измерване сила на опън или натиск. Обхват на измерване от 5 до 500 N. Функция PEAK (пикова стойност). USB интерфейс. Възможност за интегриране към измервателен стенд. Доставя се заедно със софтуер, USB интерфейсен кабел, 7 бр. измервателни адаптери и ръководство за работа.
Цена: 1 025,00 лв.без ДДС
 
PCE-DFG N 1K, Силомер за опън и натиск (1000 N). PCE-DFG N 1K, Силомер за опън и натиск (1000 N).
Кат № PCE-DFG N 1K. Преносим силомер за измерване, както силите на опън, така и силите на натиск с много висока разделителна способност. Обхват на измерване до 1000 N. USB интерфейс за четене на данните от измерванията с компютърен софтуер. Графичен LCD, който показва измерените стойности както числено, така и графично. IP54 защита. Намира широко приложение, вкл. в тежки промишлени среди, тестове за влакове и др. Доставя се с външна измервателна клетка.
Цена: 2 740,00 лв.без ДДС
 
PCE-DFG N 50K, Силомер за натиск и опън (до 5 тона) PCE-DFG N 50K, Силомер за натиск и опън (до 5 тона)
Кат № PCE-DFG N 50K. Силомер с външна S динамометрична клетка, USB интерфейс и компютърен софтуер. Обхват на измерване: 0 ... 50 kN / 5 000 kg / 5 t. Измерва както силите на опън, така и силите на натиск посредством външна измервателна клетка, която се свързва с измервателя посредством сензорен кабел с дължина 6 м. Измерените стойности се показват като моментни стойности и като графична крива и могат да се съхраняват във вътрешната памет или да се прехвърлят като измерване на живо чрез USB интерфейс със софтуера. Уредът има IP54 защита и следователно може да се използва и в тежки промишлени среди. Доставя се заедно с измервателната клетка, USB кабел, зарядно устройство, PC софтуер и ръководство за потребителя.
Цена: 3 160,00 лв.без ДДС
 
EX475055, Силомер с RS-232 PC интерфейс. EX475055, Силомер с RS-232 PC интерфейс.
Кат № EX475055. Тридиапазонен уред за измерване на силата на опън и компресия). Диапазон: 0,05 до 100 кг; 0,05 до 220lbs; 0,2 до 980 нютона. Функции за напрежение или компресия, задържане на пик и нула. Положителен/обратен дисплей за лесно и лесно четене. Голям LCD с функция за задно осветяване. RS-232 PC интерфейс. Допълнителен софтуер. Доставя се в комплект с адаптери за напрежение и компресия, шест батерии AA 1,5 V и калъф.
Цена: 2 075,00 лв.без ДДС
 
PCE-FTS 50, Ръчен стенд за силомери. PCE-FTS 50, Ръчен стенд за силомери.
Кат № PCE-FTS50. Ръчен измервателен стенд за работа с динамометри за измерване на сила/натиск до 500N и ход до 300 mm. С цифрова измервателна пръчка за изместване, Максимална работна дължина 236,36 мм. Основа на плочата 234 х 152 мм. Тегло около 9,15 кг. Доставя се само стенда. Измервателните уреди се поръчват и доставят отделно.
Цена: 1 455,00 лв.без ДДС
 
LTS-20, Ръчен стенд за силомери. LTS-20, Ръчен стенд за силомери.
Кат № LTS-20. Механичен стенд за измерване на сила до 1000N. Съвместим и адаптивен с различни устройства за измерване на сила. Идеалното решение за много ръчни измервания на силата на натиск или сила на опън. Използването на тестовия стенд гарантира прецизно съвпадение между тестовата матрица и тестовото устройство. Диапазонът на опън или компресия - максимум 100 kg. Управлява се с манивела.
Цена: 1 600,00 лв.без ДДС
 
PCE-MTS 50, Автоматичен стенд за силомери. PCE-MTS 50, Автоматичен стенд за силомери.
Кат № PCE-MTS50. Автоматичен и ръчен измервателен стенд за работа с динамометри за измерване на сила/натиск до 500N и ход до 300 mm. Използва се за вертикални изпитания на опън и натиск. С цифрова измервателна пръчка за изместване. Дълъг ход и регулируема скорост на подаване. Максимална работна дължина 236,36 мм. Основа на плочата 234 х 152 мм. Тегло около 9,15 кг. Доставя се само стенда. Измервателните уреди се поръчват и доставят отделно.
Цена: 3 690,00 лв.без ДДС
 
PCE-VTS 50, Автоматичен стенд за силомери. PCE-VTS 50, Автоматичен стенд за силомери.
Кат № PCE-VTS 50. Автоматичен и ръчен измервателен стенд за работа с динамометри за измерване на сила/натиск до 500N и ход до 270 mm. Регулируем краен изключвател / Авариен стоп ключ / Универсално приложим / Вграден стъпков двигател за прецизна настройка на оборотите. Възможност за превключване между автоматичен и ръчен режим. В ръчен режим стендът за тестване на сила изминава пътя само при натискане на съответния бутон. В автоматичен режим това се извършва автоматично, докато операторът спре процеса или се приближи краен изключвател.
Цена: 4 810,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG