за Мониторинг » IoT Мониторинг

Технологията на Интернет на нещата (IoT) се разраства толкова бързо, че вече изпревари конвенционалните технологични системи по отношение на функции и функционалности. Приложенията на IoT в областта на здравеопазването, науката за живота и търговията на дребно революционизират бизнеса, особено лабораториите и здравеопазването, като им предлагат неизмерими ползи. Едно такова приложение на IoT е дистанционното наблюдение на различни параметри, като температура, влажност, осветеност и пр. Предимствата на решението за дистанционно наблюдение на температурата, например, са неизчислими за индустриите, където температурата играе решаваща роля при определянето на качеството на продуктите.
U3120G, GSM datalogger за температура и влажност (4G модем) U3120G, GSM datalogger за температура и влажност (4G модем)
Кат № U3120G. IoT безжичен регистратор на данни за температура и относителна влажност с вграден 4G модем. GSM регистраторът е проектиран да записва температура (-20 до 60°C) и влажност (0 до 100% RH) от вградени сензори. В случай на превишаване на зададените лимити, SMS и JSON съобщения могат да се изпращат чрез 4G връзка за данни. Измерените стойности могат да се изпращат до интернет хранилището COMET Cloud, което е цялостна система за наблюдение, аларма и анализ. Записът се извършва в енергонезависима електронна памет. Данните могат да се прехвърлят към компютър чрез включен USB-C кабел.
Цена: 1 220,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG