за Мониторинг » IoT Мониторинг

Технологията на Интернет на нещата (IoT) се разраства толкова бързо, че вече изпревари конвенционалните технологични системи по отношение на функции и функционалности. Приложенията на IoT в областта на здравеопазването, науката за живота и търговията на дребно революционизират бизнеса, особено лабораториите и здравеопазването, като им предлагат неизмерими ползи. Едно такова приложение на IoT е дистанционното наблюдение на различни параметри, като температура, влажност, осветеност и пр. Предимствата на решението за дистанционно наблюдение на температурата, например, са неизчислими за индустриите, където температурата играе решаваща роля при определянето на качеството на продуктите.
NB-2x1Wire: Устройство за мониторинг на T, RH, V, CO2, VoC и др. NB-2x1Wire: Устройство за мониторинг на T, RH, V, CO2, VoC и др.
Кат № 600774. Устройство за наблюдение на NB-IoT - 2x RJ11 1W-UNI порт (макс. 4 сензорни стойности), SIM с 3 години предплатено обслужване, включена батерия CR123A. Възможност за отдаличен мониторинг на температура, влажност, напрежение, светлина, CO2, VoC и други RJ12 сензори Теснолентова IoT свързаност. Захранва се от вътрешна батерия с до 3 години живот или външно захранване. Устройството може да бъде наблюдавано и конфигурирано дистанционно с помощта на портала SensDesk и приложението SensDeskMobile или безплатен HWg-cloud. Доставя се устройството, заедно с предплатена 3 годишна СИМ карта. Сензорите и датчиците се поръчват отделно.
Цена: 555,00 лв.без ДДС
 
NB-2xIN: Устройство за мониторинг на врати, дим, движение и др. NB-2xIN: Устройство за мониторинг на врати, дим, движение и др.
Кат № 600776. Устройство за наблюдение на контакти на врати, детектори за дим, газ и движение със сух контактен изход. Позволява свързване на 2 независими сензора. Захранва се от вътрешна батерия с до 3 години живот или външно захранване. Устройството може да бъде наблюдавано и конфигурирано дистанционно с помощта на портала SensDesk и приложението SensDeskMobile. Доставя се устройството, заедно с предплатена 3 годишна СИМ карта. Датчиците се поръчват отделно.
Цена: 570,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG