Комплекти » за Началното (Elementary) училище

Технологиите ангажират малките ученици. В тази рубрика ще намерите внимателно разработена практическа технология за събиране на данни, която помага на учителите в началното училище да запознаят младите учащи се с науката и STEM. Тук ще намерите лесни за използване ресурси, за да ви помогнем да образовате и вдъхновявате учениците си.
GDP-EL-DX, Стандартен пакет за началното училище GDP-EL-DX, Стандартен пакет за началното училище
Кат № GDP-EL-DX. Стандартен пакет от Go Direct® сензори на Vernier, предназначен за началното училище. Пакетът включва седем (7) Go Direct® сензори. Пакетът включва лесни за използване ресурси за провеждане на експериментите, които ще помогната на учениците от началното училище да изследват своя свят по теми, като температура, движение, светлина, магнетизъм, налягане, сила, вятърна и слънчева енергия.
Цена: 1 770,00 лв.без ДДС
 
GDP-EL-WE, Комплект за вятърна енергия GDP-EL-WE, Комплект за вятърна енергия
Кат № GDP-EL-WE. Готов пакет от Go Direct® сензори за изследване на вятърна енергия. Комплектът е предназначен за учениците от началното училище, за да изследват вятърната енергия и по този начин да научат важни концепции за преноса на енергия, основните електронни схеми и дизайна на перките. Този пакет предоставя технологията и материалите за изследване на вятърната енергия.
Цена: 540,00 лв.без ДДС
 
GDP-EL-SE, Комплект за слънчева енергия GDP-EL-SE, Комплект за слънчева енергия
Кат № GDP-EL-SE. Готов пакет от Go Direct® сензори за изследване на слънчевата енергия. Комплектът е предназначен за учениците от началното училище. Те ще могат да изследват енергийните трансформации, включително как ъгълът на фотоволтаичните панели спрямо слънцето влияе на мощността. Ще помогне на учениците да научат е разберат важни фактори във фотоволтаичните системи.
Цена: 850,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG