Комплекти » по Химия

GDP-CH-ST, Начален пакет по химия GDP-CH-ST, Начален пакет по химия
Кат № GDP-CH-ST. Начален пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор и един безжичен сензор за налягане на газове. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 960,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CH-ST, Начален пакет по химия с LabQuest3 LQ3-CH-ST, Начален пакет по химия с LabQuest3
Кат № LQ3-CH-ST. Начален пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор, един безжичен сензор за налягане на газове и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 860,00 лв.без ДДС
 
GDP-CH-DX, Стандартен пакет по химия GDP-CH-DX, Стандартен пакет по химия
Кат № GDP-CH-DX. Стандартен пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор и един безжичен сензор за налягане на газове, безжичен датчик за напрежение, безжична сонда за проводимост на разтвори, безжичен колориметър и безжичен брояч на капки. Предназначен е основно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 150,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CH-DX, Стандартен пакет по химия с LabQuest3 LQ3-CH-DX, Стандартен пакет по химия с LabQuest3
Кат № LQ3-CH-DX. Стандартен пакет по химия, който включва две температурни сонди, рН сензор, сензор за налягане на газове, датчик за напрежение, сонда за проводимост на разтвори, колориметър, брояч на капки и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Комплектът е предназначен главно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 820,00 лв.без ДДС
 
GDP-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали GDP-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали
Кат № GDP-CHMA-SV. Пакет по химия за напреднали, който включва безжични сонди и сензори за температура, рН, налягане на газове, напрежение, проводимост на разтвори, брояч на капки, система за постоянен ток, ORP и спектрофотометър. Предназначен е основно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 3 290,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали с LabQuest3 LQ3-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали с LabQuest3
Кат № LQ3-CHMA-SV. Пакет по химия за напреднали, който включва температурна сонда, рН сензор, сензор за налягане на газове, датчик за напрежение, сонда за проводимост на разтвори, брояч на капки, система за постоянен ток, ORP сензор, спектроофотометър и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Комплектът е предназначен главно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 4 060,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG