Комплекти » по Физика

GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика
Кат № GDP-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, за сила и ускорение, за напрежение и за ток. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 1 100,00 лв.без ДДС
 
LM-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest mini LM-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest mini
Кат № LM-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва детектор за движение, датчик за сила, микрофон, сонда за диференциално напрежение и компютърен интерфейс LabQuest Mini. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 390,00 лв.без ДДС
 
LQ3-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest3 LQ3-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest3
Кат № LQ3-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва детектор за движение, Go Direct® датчик за сила и ускорение, сонда за диференциално напрежение, сонда за ток и универсалния самостоятелен интерфейс LabQuest 3. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 930,00 лв.без ДДС
 
GDP-PHY-DX, Стандартен пакет по физика GDP-PHY-DX, Стандартен пакет по физика
Кат № GDP-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, сила и ускорение, напрежение, фотогейт, ток (2 бр.), приставка с ултра ролка, пикет ограда, ускорение, звук, за светлина и цвят и 3-осен сензор за магнитно поле. Комплектът е предназначен за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 2 675,00 лв.без ДДС
 
LM-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest MINI LM-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest MINI
Кат № LM-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва Детектор за движение, Детектор за сила с два обхвата, Микрофон, Датчик за диференциабно напрежение (2бр.), Едноосен датчик за ускорение, Сензор за осветеност, Фотогейт, Приставка с ултра ролка, Пикет ограда, Сонда за температура, Сонда за магнитно поле и Датчик за ток (2 бр.). Свързва се с компютър посредство включен в комплекта LabQuest MINI интерфейса. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 890,00 лв.без ДДС
 
LQ3-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest3 LQ3-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest3
Кат № LQ3-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва, Детектор за движение, Go Direct® Датчик за сила и ускорение, Сонда за диференциално напрежение, Токова сонда (2бр.), Go Direct® Photogate, Приставка за ултра ролка, Пикет ограда, Go Direct® ускорителен сензор, Go Direct® сензор за звук, сензор за осветеност, Go Direct® 3-осен сензор за магнитно поле и универсалния самостоятелен интерфейс LabQuest 3. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 3 300,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG