Комплекти » за Основното училище

GDP-MS-LS, Пакет GDP-MS-LS, Пакет "Наука за живота"
Кат № GDP-MS-LS. Готов пакет на Vernier, който съдържа сензор за налягане, сензор за сърдечния ритъм, сензор за проводимост и гумена круша.
Цена: 865,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-PS, Пакет по физика GDP-MS-PS, Пакет по физика
Кат № GDP-MS-PS. Пакет за изследване на материя, енергия, движение и сили. Възможност за провеждане на голямо разнообразие от теми по основна физика. Пакетът включва безжини сензори за измерване на температурна сонда, сензор за налягане на газа, сензор за сила и ускорение, детектор за движение, сонда за напрежение, 3-осен сензор за магнитно поле и сензор за светлина и цвят.
Цена: 1 960,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-DX, Пакет „Наука в средното училище“ GDP-MS-DX, Пакет „Наука в средното училище“
Кат № GDP-MS-DX.Готов комплект от сензори и аксесоари за провеждане на 38 експеримента в областите наука за Земята, наука за живота и физика. Експериментите са подходящи за учениците от 6-8 клас.
Цена: 2 835,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-SC, Пакет GDP-MS-SC, Пакет "Движение и сила"
Кат № GDP-MS-SC. Комплект с Go Direct® Sensor Cart (безжична количка) за изследване силата на триене, аспектите на движението на обикновени машини като лост, рампа, макара и пр. Минимум седем експеримента с движение и сила за ученици от средното училище, които могат да бъдат направени с Go Direct Sensor Cart. Експериментите са подходящи за 6-9 клас.
Цена: 1 000,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-SE, Пакет „Изследване на слънчева енергия“ GDP-MS-SE, Пакет „Изследване на слънчева енергия“
Кат № GDP-MS-SE. Пакет Go Direct® Изследване на слънчевата енергия, включително температурата и електрическите вериги. Възможност за провеждане на 8 експеримента.
Цена: 810,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG