Комплекти » за Университети и колежи

GDP-CH-ST, Начален пакет по химия GDP-CH-ST, Начален пакет по химия
Кат № GDP-CH-ST. Начален пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор и един безжичен сензор за налягане на газове. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 960,00 лв.без ДДС
 
GDP-CH-DX, Стандартен пакет по химия GDP-CH-DX, Стандартен пакет по химия
Кат № GDP-CH-DX. Стандартен пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор и един безжичен сензор за налягане на газове, безжичен датчик за напрежение, безжична сонда за проводимост на разтвори, безжичен колориметър и безжичен брояч на капки. Предназначен е основно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 150,00 лв.без ДДС
 
GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика
Кат № GDP-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, за сила и ускорение, за напрежение и за ток. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 1 055,00 лв.без ДДС
 
GDP-PHY-DX, Стандартен пакет по физика GDP-PHY-DX, Стандартен пакет по физика
Кат № GDP-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, сила и ускорение, напрежение, фотогейт, ток (2 бр.), приставка с ултра ролка, пикет ограда, ускорение, звук, за светлина и цвят и 3-осен сензор за магнитно поле. Комплектът е предназначен за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 2 675,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG