за Образованието » Лабораторни книги

EWV, Елементарна наука с Vernier EWV, Елементарна наука с Vernier
Кат № EWV. Лабораторно ръководство, съдържащо 43 забавни и увлекателни експеримента за начални ученици по теми за температура, движение, сила, магнетизъм, светлина, електричество и налягане.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
 
MSV, Наука в средното училище с Vernier MSV, Наука в средното училище с Vernier
Кат № MSV. Тази книга е написана специално за ученици от 6-8 клас. Той съдържа 38 експеримента в науката за Земята, науката за живота и физиката.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
 
ELB-WIND, Изследване на вятърна енергия ELB-WIND, Изследване на вятърна енергия
Кат № ELB-WIND. Лабораторната книга за изследване на вятърната енергия. Съдържа 10 практически, ангажиращи експеримента с вятърна енергия за начални ученици и проект за вятърна енергия.
Цена: 75,00 лв.без ДДС
 
ELB-SOLAR, Изследване на слънчевата енергия ELB-SOLAR, Изследване на слънчевата енергия
Кат № ELB-SOLAR. Лабораторната книга за изследване на вятърната енергия. Книгата съдържа девет практически експеримента и два кулминационни инженерни проекта, които позволяват на учениците от началните етапи да научат за слънчевата енергия и да разработят решения на проблеми от реалния свят. Ако използвате тази учебна програма като част от програма, специфична за STEM, ще откриете, че експериментите и проектите последователно интегрират елементарни математически умения и концепции.
Цена: 75,00 лв.без ДДС
 
MSB-LS-E, Изследване на науката за живота MSB-LS-E, Изследване на науката за живота
Кат № MSB-LS-E. Лабораторна книга, съдържаща забавни и увлекателни експеримента за начални ученици по теми от науката за живота.
Цена: 35,00 лв.без ДДС
 
MSB-PS-E, Изследване на физическите науки MSB-PS-E, Изследване на физическите науки
Кат № MSB-PS-E. Лабораторна книга с инструкции за събиране на данни с Vernier Graphical Analysis™ на експерименти по физически науки. Съдържа 23 експеримента, включително информация за инструктора, съвети за преподаване, предложени отговори, примерни данни, графики, текстообработващи файлове на ученическите експерименти, така че можете да редактирате файловете, за да отговарят на вашите предпочитания за преподаване
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
MSB-CART-E, Изследване на движение и сила MSB-CART-E, Изследване на движение и сила
Кат № MSB-CART-E. Лабораторна книга със седем експеримента с движение и сила за ученици от средното училище. които могат да бъдат направени с Go Direct Sensor Cart. Експериментите са подходящи за 6-9 клас.
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
MSB-SOLAR-E, Проучвания на слънчева енергия MSB-SOLAR-E, Проучвания на слънчева енергия
Кат № MSB-SOLAR-E. Лабораторна книга за експерименти по възобновяемата енергия, слънчевата енергия и инженерния дизайн с осем експеримента, написани за науката в средното училище. Подходящо за 4-8 клас.
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
BWV, Биология с Vernier BWV, Биология с Vernier
Кат № BWV. Biology with Vernier е основната книга по биология за курсове в гимназията и колежа. Biology with Vernier разглежда основите на курс по обща биология в гимназията или колежа с 31 експеримента, които включват клетъчно дишане, фотосинтеза, мембранна дифузия, осмоза, човешка физиология, транспирация, ферментация и др.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
 
PWV, Физика с Vernier PWV, Физика с Vernier
Кат № PWV. Тази книга съдържа 35 експеримента по механика, звук, светлина, електричество и магнетизъм. Тази книга съдържа голямо разнообразие от експерименти за детектори за движение, сензори за сила, сензори за светлина, сензори за магнитно поле, микрофони, сонди за ток и напрежение, фотоврати, температурни сонди и акселерометри.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
 
CWV, Химия с Vernier CWV, Химия с Vernier
Кат № CWV. Chemistry with Vernier е основната книга по химия за гимназиални и колежски курсове. Chemistry with Vernier има повече от 36 експеримента по термохимия, газовите закони, киселинно-базовите реакции, равновесие, електрохимия, електролити, състоянията на материята и др.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
 
MSB-WIND-E, Изследвания на вятърна енергия MSB-WIND-E, Изследвания на вятърна енергия
Кат № MSB-WIND-E. Разгледайте възобновяемата енергия, вятърната енергия и инженерния дизайн с тези девет експеримента за изтегляне, написани за природни науки в средното училище. Подходящо за 4-8 клас.
Цена: 110,00 лв.без ДДС
 
MSB-ESS-E, Изследване на науката за Земята и космоса MSB-ESS-E, Изследване на науката за Земята и космоса
Кат № MSB-ESS-E. Времето, почвата и качеството на водата са някои от темите за науката за Земята, които учениците изследват в тази електронна книга.
Цена: 110,00 лв.без ДДС
 
HSB-HP, Експерименти по човешка физиология HSB-HP, Експерименти по човешка физиология
Кат № HSB-HP. Human Physiology Experiments съдържа 14 експеримента, предназначени да насърчат учениците да изследват физиологията на различни системи от човешки органи. Тази лабораторна книга предоставя инструкции за събиране на данни само със сензори Vernier Graphical Analysis™ и Go Direct®.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
 
ALB-HP2, Експерименти по човешка физиология: том 2 ALB-HP2, Експерименти по човешка физиология: том 2
Кат № ALB-HP2. Експерименти по човешка физиология: Том 2 съдържа 15 експеримента, предназначени да насърчат учениците да изследват физиологията на различни системи от човешки органи. Тази лабораторна книга предоставя инструкции за събиране на данни само със сензори Vernier Graphical Analysis™ и Go Direct®.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
 
BIO-I, Изучаване на биологията чрез изследване BIO-I, Изучаване на биологията чрез изследване
Кат № BIO-I. Изследването на биология чрез проучване ще ви помогне да интегрирате проучването в съществуващата си учебна програма по биология, независимо дали преподавате в гимназия, AP Biology, IB Biology или на ниво колеж. Тази лабораторна книга предоставя много възможни въпроси, които могат да бъдат изследвани за вашите ученици.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
 
HP-A, Човешка физиология с Vernier HP-A, Човешка физиология с Vernier
Кат № HP-A. Човешката физиология с Vernier съдържа 24 експеримента, предназначени да насърчат учениците да мислят за физиологията на различни системи от човешки органи. Тази лабораторна книга предоставя инструкции за събиране на данни само с Logger Pro® 3 и LabQuest® App.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
 
ESI, Изследване на науката за околната среда чрез проучване ESI, Изследване на науката за околната среда чрез проучване
Кат № ESI. Изследването на науката за околната среда чрез проучване. Съдържа 34 проучвания, базирани на запитвания, които предизвикват интереса на учениците към околната среда.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG