за Образованието » Лабораторни книги

EWV, Елементарна наука с Vernier EWV, Елементарна наука с Vernier
Кат № EWV. Лабораторно ръководство, съдържащо 43 забавни и увлекателни експеримента за начални ученици по теми за температура, движение, сила, магнетизъм, светлина, електричество и налягане.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
 
MSV, Наука в средното училище с Vernier MSV, Наука в средното училище с Vernier
Кат № MSV. Тази книга е написана специално за ученици от 6-8 клас. Той съдържа 38 експеримента в науката за Земята, науката за живота и физиката.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
 
ELB-WIND, Изследване на вятърна енергия ELB-WIND, Изследване на вятърна енергия
Кат № ELB-WIND. Лабораторната книга за изследване на вятърната енергия. Съдържа 10 практически, ангажиращи експеримента с вятърна енергия за начални ученици и проект за вятърна енергия.
Цена: 75,00 лв.без ДДС
 
ELB-SOLAR, Изследване на слънчевата енергия ELB-SOLAR, Изследване на слънчевата енергия
Кат № ELB-SOLAR. Лабораторната книга за изследване на вятърната енергия. Книгата съдържа девет практически експеримента и два кулминационни инженерни проекта, които позволяват на учениците от началните етапи да научат за слънчевата енергия и да разработят решения на проблеми от реалния свят. Ако използвате тази учебна програма като част от програма, специфична за STEM, ще откриете, че експериментите и проектите последователно интегрират елементарни математически умения и концепции.
Цена: 75,00 лв.без ДДС
 
MSB-LS-E, Изследване на науката за живота MSB-LS-E, Изследване на науката за живота
Кат № MSB-LS-E. Лабораторна книга, съдържаща забавни и увлекателни експеримента за начални ученици по теми от науката за живота.
Цена: 35,00 лв.без ДДС
 
MSB-PS-E, Изследване на физическите науки MSB-PS-E, Изследване на физическите науки
Кат № MSB-PS-E. Лабораторна книга с инструкции за събиране на данни с Vernier Graphical Analysis™ на експерименти по физически науки. Съдържа 23 експеримента, включително информация за инструктора, съвети за преподаване, предложени отговори, примерни данни, графики, текстообработващи файлове на ученическите експерименти, така че можете да редактирате файловете, за да отговарят на вашите предпочитания за преподаване
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
MSB-CART-E, Изследване на движение и сила MSB-CART-E, Изследване на движение и сила
Кат № MSB-CART-E. Лабораторна книга със седем експеримента с движение и сила за ученици от средното училище. които могат да бъдат направени с Go Direct Sensor Cart. Експериментите са подходящи за 6-9 клас.
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
MSB-SOLAR-E, Проучвания на слънчева енергия MSB-SOLAR-E, Проучвания на слънчева енергия
Кат № MSB-SOLAR-E. Лабораторна книга за експерименти по възобновяемата енергия, слънчевата енергия и инженерния дизайн с осем експеримента, написани за науката в средното училище. Подходящо за 4-8 клас.
Цена: 60,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG