за Светлината » Спектрометри

CV600, Спектрометър за фотографи и оператори CV600, Спектрометър за фотографи и оператори
Кат № CV600. Ръчен спектрометър за професионални фотографи, оператори, осветители и пр. Дължина на вълната 380nm – 780nm. Усъвършенствани сензори измерват осветеността, цветността, доминиращата дължина на вълната и спектралното разпределение на цялата видима светлина (не инфрачервена или ултравиолетова). Данните на екрана се изобразяват като ясни, цветни графики. Измервател на спектрални цветове за кино и сцена, вкл. проверка на трептенето, SSI, TLCI, експозиционен метър, гел търсач, запазване на данни за осветление
Цена: 3 180,00 лв.без ДДС
 
PG200N, Спектрален PAR метър PG200N, Спектрален PAR метър
Кат № PG200N. Преносим спектрален PAR метър за измерване на различни параметри на светлината при дължина на вълната от 350 до 800 nm. Обхват на измерване 70 ~ 150 000 lx; 0,5~1000 W/m2 (облъчване); 1~3000 µmol/(m2*s) (PPFD). Специално предназначен за анализ на данните за осветлението при земеделие на закрито, за да ви помогне да оцените, анализирате и подобрите производството и да запазите ресурсите. Доставя се в куфарче заедно с ръководство за работа, захранващ адаптер, USB кабел, USB интерфейсен кабел за свързване на сензора, защитен калъф и микро СД карта.
Цена: 5 180,00 лв.без ДДС
 
MK-350D, Базов LED спектрометър MK-350D, Базов LED спектрометър
Кат № MK350D. Ръчен спектрометър за определяне цвета и качеството на LED светлина с обхват на измерване от 70 до 70000 Lux. Компактен и лесен за използване при бързи светлинни измервания, с малък визуален екран и вграден сензор за трептене. Възможност за съхранение на SD карти и свързване към софтуера uSpectrum и приложенията за смартфони. Идеален за измерване на общи светлинни показатели като LUX, CCT, CRI, CRI 1931, Ra, R1-R15, дължина на вълната и много други. Доставя се в куфарче, заедно със защитна чантичка, USB кабел, захранващ адаптер, каишка за врата, стойка за триножник, uSpectrum компютърен софтуер и ръководство за работа.
Цена: 4 090,00 лв.без ДДС
 
MK-350N, Премиум LED спектрометър MK-350N, Премиум LED спектрометър
Кат № MK350N. Ръчен спектрометър за определяне цвета и качеството на LED светлина с обхват на измерване от 5 до 100000 Lux. 3.5" LCD сензорен екран. Идеален за измерване на светлинни параметри като lux, CCT, CRI, CIE хроматични координати, Ra, R1 до R15, дължина на вълната и други. Вграден високоскоростен сензор за трептене. Доставя се в куфарче, заедно със защитна чантичка, батерия, каишка за китка, стойка за триножник, SD карта, USB кабел, захранващ адаптер, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 4 630,00 лв.без ДДС
 
MK-350S, Премиум разширен LCD спектрометър MK-350S, Премиум разширен LCD спектрометър
Кат № MK350S. Преносим спектрометър за спектрална осветеност (LUX), спектрометър и трептене на LED светлина. Обхват на измерване от 1 до 150000 Lux. Вградена CCD камера, за допълнителен визуален изглед за показване на усещането за ниво на осветление и еднаквост за измерваната площ. 4.3" 800х480 LCD сензорен екран. Предназначен за измерване на спектрална осветеност на общото осветление, градинарството, селското стопанство и светодиоди. Универсален и идеален за измерване на общи светлинни показатели като LUX, CCT, CRI, CIE 1931, Ra, R1 до R15, дължина на вълната, PPFD и PAR и много други. Доставя се в куфарче, заедно със защитна чантаа, батерия, USB кабел, захранващ адаптер, каишка за врата, стойка за триножник, SD карта, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 6 820,00 лв.без ДДС
 
OHSP-350C Преносим спектрометър (CCT CRI Lux) OHSP-350C Преносим спектрометър (CCT CRI Lux)
Кат № OHSP-350C. Измервател-колориметър за спектрално излъчване, интегриран спектър, CCT, CRI, Lux, параметри на облъчване и т.н. (380~780 nm). Пет инчов сензорен екран. Показване в реално време на измерваните параметри и криви. Основно приложение за измерване на LED широкоспектърен източник на светлина, CFL и HID тесен спектърен източник на светлина. Литиева батерия с голям капацитет. Доставя се в мека чанта, заедно с карта с памет, захранващ адаптер, USB кабел за данни, каишка за китка, ръководство за работа и мек калъф.
Цена: 1 890,00 лв.без ДДС
 
OHSP-350, Преносим колориметър за спектрално излъчване OHSP-350, Преносим колориметър за спектрално излъчване
Кат № OHSP-350. Измервател-колориметър за спектрално излъчване, интегриран спектър, CCT, CRI, Lux, параметри на облъчване и т.н. (380~780 nm) Пет инчов сензорен екран. Показване в реално време на измерваните параметри и криви. Основно приложение за измерване на LED широкоспектърен източник на светлина, CFL и HID тесен спектърен източник на светлина. Литиева батерия с голям капацитет. Доставя се в мека чанта, заедно с карта с памет, захранващ адаптер, USB кабел за данни, каишка за китка, ръководство за работа и мек калъф.
Цена: 1 995,00 лв.без ДДС
 
OHSP-350P, Спектрометър на лампи за растеж на растенията OHSP-350P, Спектрометър на лампи за растеж на растенията
Кат № OHSP-350P. Преносим, професионален, интелигентен анализатор на параметри на лампа за растеж на растенията. Измерва параметрите на светлината, които са важни за растежа на растенията, като PAR, PPFD, YPFD и т.н. Специално проектиран за точно измерване и анализ на осветлението на растенията. Той се използва широко в анализа на светлината, изследванията и комуникацията в светлината за растеж на растенията. Позволява професионално да допълните естествената слънчева светлина в оранжериите, за да удължи сезона на отглеждане на плодове, зеленчуци и цветя, особено през по-кратките дни на зимата. Доставя се в мека чанта, заедно с карта с памет, захранващ адаптер, USB кабел за данни, каишка за китка, софтуер, ръководство за работа и мек калъф.
Цена: 3 220,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG