за Въздуха » Алармени системи

RAD-O2, Алармена система за О2. RAD-O2, Алармена система за О2.
Кат № RAD-0002-ZR. Стационарна алармена система за безопасност при изчерпване на кислорода (O2, 0-23%). Състои се от газ-анализатор (сензор), който следи в реално време нивото на кислород и дистанционен дисплей, на който се показват измерените нива на кислорода. Това устройство е предназначено за монтиране в близост до източници на азот, аргон, хелий или други инертни газове. Може да се използва и в хладилници или фризери с ниски температури до -50°C.
Цена: 4 070,00 лв.без ДДС
 
PCE-WMM 50, Алармена система за СО2. PCE-WMM 50, Алармена система за СО2.
Кат № PCE-WMM 50. Предупредителна система за откриване на въглероден диоксид (CO2). Два регулируеми алармени прага, цифров дисплей, вградено алармено устройство, лесно монтиране на стена. Комплект от две части: сензорен блок, който се поставя в опасната зона и сигнален блок отвън. Ако измерената стойност надвишава зададената граница, системата за предупреждение задейства аларма (алармена лампа и клаксон). Доставя се като комплект, включващ един сензорен блок, един сигнален блок, RJ45 свързващ елемент и свързващ кабел, захранващо устройство и ръководство за работа.
Цена: 1 425,00 лв.без ДДС
 
PCE-WMM 100, Алармена система за О2 и СО2. PCE-WMM 100, Алармена система за О2 и СО2.
Кат № PCE-WMM 100. Стационарна предупредителна система за кислород (О2) и въглероден диоксид (СО2) с регулируеми аларми, 4-цифрен LC дисплей. Състои се от основно и дистанционно устройство, релейни контакти и аналогов изход. Устройството предпазва хората от наличие на високи концентрации на газа без мирис CO2 и също така предупреждава за ниско съдържание на кислород (О2) във въздуха. Допълнително две релета могат да се използват за управление на алармени светлини или сирени.
Цена: 2 180,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG