за Въздуха » Алармени системи

SEU-RDU-O2, Алармена система за кислород SEU-RDU-O2, Алармена система за кислород
Кат № RAD-0002. Стационарна алармена система за безопасност при изчерпване на кислорода. Състои се от газ-анализатор (сензор), който следи в реално време нивото на кислород и дистанционен дисплей, на който се показват измерените нива на кислорода. Звукова и мигаща аларма на сензора и дистанционния дисплей. Лесен за инсталиране, не изисква поддръжка. Три потребителски конфигурируеми аларми. Дистанционният дисплей може да се монтира на разстояние до 90 метра. Стандартен 4-20mA изход и 3 релета за управление на вентилатори или аларми извън обекта. Доставя се с всичко необходимо за инсталиране и пускане в действие.
Цена: 2 885,00 лв.без ДДС
 
PCE-WMM 50, Контролна система за въглероден диоксид (СО2) PCE-WMM 50, Контролна система за въглероден диоксид (СО2)
Кат № PCE-WMM 50. Предупредителна система за откриване на въглероден диоксид (CO2). Два регулируеми алармени прага, цифров дисплей, вградено алармено устройство, лесно монтиране на стена. Комплект от две части: сензорен блок, който се поставя в опасната зона и сигнален блок отвън. Ако измерената стойност надвишава зададената граница, системата за предупреждение задейства аларма (алармена лампа и клаксон). Доставя се като комплект, включващ един сензорен блок, един сигнален блок, RJ45 свързващ елемент и свързващ кабел, захранващо устройство и ръководство за работа.
Цена: 1 425,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG