за Растенията

GY-1, Тестер за твърди плодове GY-1, Тестер за твърди плодове
Кат № GY-1. Аналогов тестер за определяне твърдостта на плодове с висока твърдост като ябълка, круша и др. Тестов накрайник с диаметър 3,5 mm и сила на натиск 2~15 kg/cm2. Използва се за определяне на зрелостта на плодовете, отглеждането на подобрени сортове, времето за бране, времето за обработка, съхранението на реколтата, транспортирането за износ и др. . Подходящ е за използване в отдели за изследване на овощни дървета, ферми за овощни дървета, овощни компании, университети и други звена. Инструментът е малък по размер, лек на тегло, ясен дисплей на стойността и лесен за носене и работа. Доставя се в кутия заедно с тестовия накрайник и инструкция за работа.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
 
GY-2, Тестер за меки плодове GY-2, Тестер за меки плодове
Кат № GY-2. Аналогов тестер за определяне твърдостта на плодове с ниска твърдост като ягоди, череши, грозде, горски плодове, праскови, банани, кайсия, сливи, пъпеши и др. Тестов накрайник с диаметър 3,5 mm и сила на натиск 2~15 kg/cm2. Използва се за определяне на зрелостта на плодовете, отглеждането на подобрени сортове, времето за бране, времето за обработка, съхранението на реколтата, транспортирането за износ и др. . Подходящ е за използване в отдели за изследване на овощни дървета, ферми за овощни дървета, овощни компании, университети и други звена. Инструментът е малък по размер, лек на тегло, ясен дисплей на стойността и лесен за носене и работа. Доставя се в кутия заедно с тестовия накрайник и инструкция за работа.
Цена: 175,00 лв.без ДДС
 
GY-3, Тестер за всички плодове GY-3, Тестер за всички плодове
Кат № GY-3. Аналогов тестер за определяне твърдостта, както на меки, така и на твърди плодове. Два тестови накрайници съответно с диаметър 8 mm и 11 mm. Сила на натиск за меки плодове 0,5~12 kg/cm2 и за твърди плодове 1~24 kg/cm2. Използва се за определяне на зрелостта на плодовете, отглеждането на подобрени сортове, определяне на времето за бране, времето за обработка, съхранението на реколтата, транспортирането за износ и др. . Подходящ е за използване в отдели за изследване на овощни дървета, ферми за овощни дървета, овощни компании, университети и други звена. Инструментът е малък по размер, лек на тегло, ясен дисплей на стойността и лесен за носене и работа. Доставя се в пластмасова кутия, заедно с два накрайника (Ø11mm и Ø8mm) инструкция за работа.
Цена: 195,00 лв.без ДДС
 
PCT131, Bluetooth монитор за растенията PCT131, Bluetooth монитор за растенията
Кат № PCT131. Bluetooth монитор (4 в 1) за интензитета на светлината, температурата, влажността и хранителните вещества на почвата. Чрез свързване на вашия смарт телефон (чрез Bluetooth) с безплатното приложение „Flower Care“ (достъпно както за Android, така и за iOS) към 4 в 1 Bluetooth Plant Care Monitor този сензор ще следи постоянно степента на торене, влага, температура. и слънчева светлина в реално време. База данни за растенията с над 5 000 растения, налична функция за съвети и седмична/месечна статистика.
Цена: 110,00 лв.без ДДС
 
FHT-05, Пенетрометър за дребни и меки плодове FHT-05, Пенетрометър за дребни и меки плодове
Кат № OCS-HT5-FHT05. Уред за измерване твърдост на плодове и за проверка степента на зрялост. Обхват от 0.2 до 5.0 kgf/cm². Функция за задържане и усредняване на резултатите от измерването. Уредът намира широко приложение за тестване на дребни и меки плодове, например ягоди, череши, грозде, горски ягодови плодове. Доставя се в куфарче заедно със сензор (3,5 mm диаметър), батерии и ръководство за работа.
Цена: 525,00 лв.без ДДС
 
FHT-15 Пенетрометър за плодове и зеленчуци FHT-15 Пенетрометър за плодове и зеленчуци
Кат № OCS-HT7-FHT15. Уред за измерване твърдост на плодове и за проверка степента на зрялост. Обхват от 0.5 до 15.0 kgf/cm². Функция за задържане и усредняване на резултатите от измерването. Уредът намира широко приложение за тестване на ягоди, череши, грозде, праскови, банани, кайсии, сливи, пъпеши, цитрусови плодове, круши и киви. Може да се използва също за някои зеленчуци (например авокадо). Доставя се в куфарче заедно със сензор (3,5 mm диаметър), батерии и ръководство за работа.
Цена: 580,00 лв.без ДДС
 
FHT-1122, Пенетрометър за плодове и зеленчуци FHT-1122, Пенетрометър за плодове и зеленчуци
Кат № OCS-HT9-FHT-1122. Уред за измерване твърдост на плодове и за проверка степента на зрялост. Два сензора (7,9 mm / 11,1 mm) и съответно два обхвата на измерване (0.2~11.0 kgf/cm² / 0.4~22.0 kgf/cm²). Функция за задържане и усредняване на резултатите от измерването. Уредът намира широко приложение за тестване на големи плодове (праскови, кайсии, пъпеши, цитрусови плодове, круши, ябълки, киви) и твърди плодове, като авокадо, ябълки. Доставя се в куфарче, заедно с два сензорни накрайници с диаметър 7,9 мм и връх 11,1 мм, батерии, каишка за китката и ръководство за работа.
Цена: 625,00 лв.без ДДС
 
TK-100, Влагомер за сено, слама, билки TK-100, Влагомер за сено, слама, билки
Кат № TK100. Преносим инструмент за измерване съдържанието на вода (влага) в сено, слама, медицински сухи билки и други раздробени на ситно влакнести материали. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Доставя се в мека чанта заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 280,00 лв.без ДДС
 
TK-100H, Влагомер за сено, трици и фибри TK-100H, Влагомер за сено, трици и фибри
Кат № TK100H. Преносим инструмент за измерване съдържанието на вода в сено, суха люцерна, лимус кинезис, трева, пенницетум хидрид, трици и други. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Доставя се в мека чанта заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 330,00 лв.без ДДС
 
MS-H, Влагомер за сено и слама MS-H, Влагомер за сено и слама
Кат № MS-H. Преносим уред за измерване влага на сено и слама. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Външна сонда с два пробивни електрода с дължина 22 cm и пластмасова дръжка. Лесен за използване. Възможност да измерва 4 типа сено и слама, в т.ч. слама за общо предназначение, гвинейска трева, детелина, сено от сапунена мъст и пшенична слама. Може да се използва също за люцерна, див ръж и много други треви и плевели. Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 350,00 лв.без ДДС
 
AGRETO-50, Влагомер за сено и слама, 50 cm AGRETO-50, Влагомер за сено и слама, 50 cm
Кат № AGFH-50. Преносим измервател на влага и температура на сено и слама. Обхват на измерване за влага от 9 до 70 % и за температура от 0 до 100°C. Определя точната влажност и температура на пресованото сено или слама чрез пробивна сонда с дължина 50 cm. Идеален за фермери и търговци. Предпазва вашето сено от загуба на качество поради растеж на плесен. Доставя се с интегрирана към корпуса измервателна сонда с дължина 50 cm.
Цена: 855,00 лв.без ДДС
 
AGRETO-100, Влагомер за сено и слама, 100 cm AGRETO-100, Влагомер за сено и слама, 100 cm
Кат № AGFH-100. Преносим измервател на влага и температура на сено и слама. Обхват на измерване за влага от 9 до 70 % и за температура от 0 до 100°C. Определя точната влажност и температура на пресованото сено или слама чрез пробивна сонда с дължина 100 cm. Идеален за фермери и търговци. Предпазва вашето сено от загуба на качество поради растеж на плесен. Доставя се с интегрирана към корпуса измервателна сонда с дължина 50 cm.
Цена: 895,00 лв.без ДДС
 
FL1, Влага и темвпература на сено и слама. FL1, Влага и темвпература на сено и слама.
Кат № 12245. Влагомер с фиксирана пробивна сонда с дължина 0,6 метра. Притежава сертификат за верификация от Виенския технически университет. Използва се за определяне влагата на сено, слама и други продукти. Едновременно измерва влага и температура в границите от 8 до 40 % и от -20 до 120оС съответно. Доставя се заедно със интегрираната сонда и батерии.
Цена: 700,00 лв.без ДДС
 
PG200N, Спектрален PAR метър PG200N, Спектрален PAR метър
Кат № PG200N. Преносим спектрален PAR метър за измерване на различни параметри на светлината при дължина на вълната от 350 до 800 nm. Обхват на измерване 70 ~ 150 000 lx; 0,5~1000 W/m2 (облъчване); 1~3000 µmol/(m2*s) (PPFD). Специално предназначен за анализ на данните за осветлението при земеделие на закрито, за да ви помогне да оцените, анализирате и подобрите производството и да запазите ресурсите. Доставя се в куфарче заедно с ръководство за работа, захранващ адаптер, USB кабел, USB интерфейсен кабел за свързване на сензора, защитен калъф и микро СД карта.
Цена: 5 180,00 лв.без ДДС
 
FL2, Влага и температура на сено и слама FL2, Влага и температура на сено и слама
Кат № 14000. Влагомер с фиксирана пробивна сонда с дължина 0,6 метра за измерване влага и температура на сено и слама в бали и насипно. Обхват на измерване за влага от 8 до 60 % и за температура от -20 до 120оС съответно. Автоматична температурна компенсация. Вътрешна памет за 10000 измервания. Възможност за въвеждане на потребителски калибровки за измерване влага, например на хмел, люцерна, пясък, компост и пр. Доставя се в дървена кутия, заедно с батерии, компресираща плоча за по-лесно измерване на насипни материали, гумен защитен калъф и ръководство за работа.
Цена: 1 010,00 лв.без ДДС
 
FLS Влага и температура на купи от сено и слама. FLS Влага и температура на купи от сено и слама.
Кат № 13950.Преносим влагомер за измерване влага и температура на насипно сено. Обхват на измерване за влага от 8 до 30% и за температура от -20 до 120оС. Измерването се извършва с интегрирана към корпуса пробивна сонда с дължина 2 метра. Възможност за вкарване на потребителски настройки за измерване влага на компост, билки и други насипни материали. Доставя се заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 1 250,00 лв.без ДДС
 
FLH, Влагомер-логер за хмел. FLH, Влагомер-логер за хмел.
Кат № 13157+13158. Влагомер с външна пробивна сонда за измерване влага на хмел, сено и слама. Дължината на сондата е 0,3 m. Може да работи и с други сменяеми сонди за измерване на относителна влажност, равновесна влажност и др. Едновременно измерва влага и температура в границите от 8 до 40 % и от -20 до 120оС съответно. Вътрешна памет за 10000 измервания. Доставя се заедно със сондата и батерии.
Цена: 1 470,00 лв.без ДДС
 
BaleCheck 100, Влага на сено и слама (600 mm сонда) BaleCheck 100, Влага на сено и слама (600 mm сонда)
Кат № BaleCheck100. Професионално преносимо устройство за измерване на влагата в бали от сено и слама. Външна пробивна сонда с дължина 600 mm. Може да се използва и за други насипни материали в земеделието, животновъдството и коневъдството, като например пшеница и ечемик. Едновременно измерва и температурата на тествания материал. Доставя се в калъф, заедно с измервателна сонда (600 mm) с температурен сензор, батерия, протокол за калибриране, ръководство за работа.
Цена: 1 255,00 лв.без ДДС
 
BaleCheck 200, Влага и температура на сено и слама (620 mm сонда) BaleCheck 200, Влага и температура на сено и слама (620 mm сонда)
Кат № BaleCheck200-620mm. Професионално преносимо устройство за измерване на влагата и температура в бали от сено и слама. Външна пробивна сонда с дължина 620 mm. Може да се използва и за други насипни материали в земеделието, животновъдството и коневъдството, като например пшеница и ечемик. Едновременно измерва и температурата на тествания материал. Доставя се в калъф, заедно с измервателна сонда (620 mm) с температурен сензор, батерия, протокол за калибриране, ръководство за работа.
Цена: 1 475,00 лв.без ДДС
 
OHSP-350P, Спектрометър на лампи за растеж на растенията OHSP-350P, Спектрометър на лампи за растеж на растенията
Кат № OHSP-350P. Преносим, професионален, интелигентен анализатор на параметри на лампа за растеж на растенията. Измерва параметрите на светлината, които са важни за растежа на растенията, като PAR, PPFD, YPFD и т.н. Специално проектиран за точно измерване и анализ на осветлението на растенията. Той се използва широко в анализа на светлината, изследванията и комуникацията в светлината за растеж на растенията. Позволява професионално да допълните естествената слънчева светлина в оранжериите, за да удължи сезона на отглеждане на плодове, зеленчуци и цветя, особено през по-кратките дни на зимата. Доставя се в мека чанта, заедно с карта с памет, захранващ адаптер, USB кабел за данни, каишка за китка, софтуер, ръководство за работа и мек калъф.
Цена: 3 220,00 лв.без ДДС
 
SC-1 Порометър за листа SC-1 Порометър за листа
Кат № 40419. Преносим уред за измерване устната проводимост в листата. Обхват на измерването от 0 до 1000 mmol/m2s. Измерванията се основават на теорията за стационарно състояние след поставяне на лист между два проводящи елемента (сензори за влажност). Чрез измерване на разликата във влажността на тези сензори за влажност се определя потокът на водната пара. Стойностите на проводимостта на листата се изчисляват от тези променливи, тъй като влажността е известна в три точки: на листата и на двата сензора за влажност. Измерванията на устната проводимост се получават за тридесет секунди. Оборудването е леко, има памет за повече от 4000 данни и позволява изтегляне към компютър. Показанията могат да бъдат записани като проводимост или съпротивление. Доставя в калъф за носене с пяна, заедно с RS-232 кабел, батерии и ръководство за работа.
Цена: 8 995,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG