за Растенията

FL2, Влага и температура на сено и слама FL2, Влага и температура на сено и слама
Кат № 12290. Влагомер с фиксирана пробивна сонда с дължина 0,6 метра за измерване влага и температура на сено и слама в бали и насипно. Обхват на измерване за влага от 8 до 60 % и за температура от -20 до 120оС съответно. Автоматична температурна компенсация. Вътрешна памет за 10000 измервания. Възможност за въвеждане на потребителски калибровки за измерване влага, например на хмел, люцерна, пясък, компост и пр. Доставя се в дървена кутия, заедно с батерии, компресираща плоча за по-лесно измерване на насипни материали, гумен защитен калъф и ръководство за работа.
Цена: 890,00 лв.без ДДС
 
FLS Влага и температура на купи от сено и слама FLS Влага и температура на купи от сено и слама
Кат № 13950 . Преносим влагомер за измерване влага и температура на насипно сено. Обхват на измерване за влага от 8 до 30% и за температура от -20 до 120оС. Измерването се извършва с интегрирана към корпуса пробивна сонда с дължина 2 метра. Възможност за вкарване на потребителски настройки за измерване влага на компост, билки и други насипни материали. Доставя се заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 990,00 лв.без ДДС
 
FLH, Влагомер-логер за хмел, сено и слама FLH, Влагомер-логер за хмел, сено и слама
Кат № 13157+13158. Влагомер с външна пробивна сонда за измерване влага на хмел, сено и слама. Дължината на сондата е 0,3 m. Може да работи и с други сменяеми сонди за измерване на относителна влажност, равновесна влажност и др. Едновременно измерва влага и температура в границите от 8 до 40 % и от -20 до 120оС съответно. Вътрешна памет за 10000 измервания. Доставя се заедно със сондата и батерии.
Цена: 1 240,00 лв.без ДДС
 
BaleCheck 100, Влага на сено и слама (600 mm сонда) BaleCheck 100, Влага на сено и слама (600 mm сонда)
Кат № BaleCheck100. Професионално преносимо устройство за измерване на влагата в бали от сено и слама. Външна пробивна сонда с дължина 600 mm. Може да се използва и за други насипни материали в земеделието, животновъдството и коневъдството, като например пшеница и ечемик. Едновременно измерва и температурата на тествания материал. Доставя се в калъф, заедно с измервателна сонда (600 mm) с температурен сензор, батерия, протокол за калибриране, ръководство за работа.
Цена: 1 255,00 лв.без ДДС
 
BaleCheck 200, Влага и температура на сено и слама (620 mm сонда) BaleCheck 200, Влага и температура на сено и слама (620 mm сонда)
Кат № BaleCheck200-620mm. Професионално преносимо устройство за измерване на влагата и температура в бали от сено и слама. Външна пробивна сонда с дължина 620 mm. Може да се използва и за други насипни материали в земеделието, животновъдството и коневъдството, като например пшеница и ечемик. Едновременно измерва и температурата на тествания материал. Доставя се в калъф, заедно с измервателна сонда (620 mm) с температурен сензор, батерия, протокол за калибриране, ръководство за работа.
Цена: 1 475,00 лв.без ДДС
 
SC-1 Порометър за листа SC-1 Порометър за листа
Кат № 40419. Преносим уред за измерване устната проводимост в листата. Обхват на измерването от 0 до 1000 mmol/m2s. Измерванията се основават на теорията за стационарно състояние след поставяне на лист между два проводящи елемента (сензори за влажност). Чрез измерване на разликата във влажността на тези сензори за влажност се определя потокът на водната пара. Стойностите на проводимостта на листата се изчисляват от тези променливи, тъй като влажността е известна в три точки: на листата и на двата сензора за влажност. Измерванията на устната проводимост се получават за тридесет секунди. Оборудването е леко, има памет за повече от 4000 данни и позволява изтегляне към компютър. Показанията могат да бъдат записани като проводимост или съпротивление. Доставя в калъф за носене с пяна, заедно с RS-232 кабел, батерии и ръководство за работа.
Цена: 8 995,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG