за Мониторинг » RF Мониторинг

В този раздел ще намерите голямо разнообразие от безжични регистратори (data loggers) за измерване на различни параметри, като температура, влажност, налягане, CO2, ток, напрежение и др. Измерените параметри се изпращат по безжичен път на приемни станции, които позволяват допълнителен анализ и обработка. Тази безжична безжична комуникационна технология се състои от най-малко два компонента, всеки от които може да открие присъствието или отсъствието на другия. В зависимост от приложението, един компонент може да запише датата и часа, когато другият компонент не успее да получи радиочестотен (RF) сигнал за наблюдение.
RFM10, USB Приемник и софтуер за безжични логери RFM10, USB Приемник и софтуер за безжични логери
Кат № PFPN-RFM10-001. USB приемник и софтуер за приемане и обработване на данни от безжични логери на Newsteo. Приемникът се включва към USB вход на компютър, на който се инсталира и софтуера. RF-към-USB ключът е USB 2.0 съвместим, няма вътрешна батерия и се захранва от РС-то. Приемникът работи с 1/4 антена и има 800 m покритие в свободно пространство и проникване през до 5 бетонни стени с метална конструкция. Доставя се заедно с антена и флашка със софтуера.
Цена: 540,00 лв.без ДДС
 
TRE35 Тракер за шок и температура TRE35 Тракер за шок и температура
Кат № PFPN-TRE35-001. Безжичен логер (тракер) за измерване, записване и предаване на данни за шок (ускорение, удари, вибрации, падане) и температура. Обхват на измерване на ускорението по трите оси от -16g до + 16g и за температура от -40° до +85°C. Устройството измерва, записва и изпраща по безжичен път данните на USB приемник. Безжичен обхват до 100m в празно пространство. Захранва се с батерия. Възможност за самостоятелна работа в продължение на 2 години. Доставя се батерия и ръководство за работа. USB приемникът и софтуерът се поръчват и закупуват отделно.
Цена: 650,00 лв.без ДДС
 
TRE37 Тракер за шок, температура и влажност TRE37 Тракер за шок, температура и влажност
Кат № PFPN-TRE37-001. Безжичен логер (тракер) за измерване, записване и предаване на данни за шок (удари, вибрации, падане), температура и влажност. Обхват на измерване на ускорението по трите оси от -16g до + 16g, за температура от -40° до +85°C и за влажност от 0 до 100%. Устройството измерва, записва и изпраща по безжичен път данните на USB приемник. Безжичен обхват до 100m в празно пространство. Захранва се с батерия. Възможност за самостоятелна работа в продължение на 2 години. Доставя се батерия и ръководство за работа. USB приемникът и софтуерът се поръчват и закупуват отделно.
Цена: 730,00 лв.без ДДС
 
TRE38 Тракер за шок, температура, влажност и осветеност TRE38 Тракер за шок, температура, влажност и осветеност
Кат № PFPN-TRE38-001. Безжичен логер (тракер) за измерване, записване и предаване на данни за шок (удари, вибрации, падане), температура, влажност и осветеност. Обхват на измерване за ускорението по трите оси от -16g до + 16g, за температура от -40° до +85°C, за влажност от 0 до 100% и за осветеност от 0 до 220 Lux. Устройството измерва, записва и изпраща по безжичен път данните на USB приемник. Безжичен обхват до 100m в празно пространство. Захранва се с батерия. Възможност за самостоятелна работа в продължение на 2 години. Доставя се батерия и ръководство за работа. USB приемникът и софтуерът се поръчват и закупуват отделно.
Цена: 830,00 лв.без ДДС
 
LOM16 Мини безжичен логер за температура LOM16 Мини безжичен логер за температура
Кат № PFPN-LOM16-001. Безжичен измервател и регистратор (data logger) с вграден температурен сензор за измерване, записване и безжично предаване на данните на приемна станция. Обхватът на измерване е от -40°C до + 70°C с точност ± 0,3°C. Логерът е самостоятелно устройства с вътрешна антена, което изпраща измерената температура на приемна станция с помощта на радиосигнал RF ISM (868MHz). При липса на комуникация с компютъра, логерът съхранява измерените данни на своята вътрешна памет. Безжичният обхват за предаване на данните е до 200 метра. Основно приложение: мониторинг на температурата в хладилници.
Цена: 200,00 лв.без ДДС
 
LOM18 Мини безжичен логер за температура LOM18 Мини безжичен логер за температура
Кат № PFPN-LOM18-001. Безжичен измервател и регистратор (data logger) с вграден температурен сензор за измерване с висока точност, записване и безжично предаване на данните на приемна станция. Обхватът на измерване е от -10°C до + 60°C с точност ± 0,1°C. Логерът е самостоятелно устройства с вътрешна антена, което изпраща измерената температура на приемна станция с помощта на радиосигнал RF ISM (868MHz). При липса на комуникация с компютъра, логерът съхранява измерените данни на своята вътрешна памет. Безжичният обхват за предаване на данните е до 200 метра. Основно приложение: мониторинг на температурата в хладилници.
Цена: 280,00 лв.без ДДС
 
LOM56-001, Mini-Logger за температура (-5°C ~ 50°C) LOM56-001, Mini-Logger за температура (-5°C ~ 50°C)
Кат № PFPN-LOM56-001. Безжичен регистратор на данни за температура в границите от -5°C до 50°C. Измерва, записва и изпраща по безжичен път температура на приемна станция (център за наблюдение). Захранва се с батерия. Намира широко приложение за наблюдение в реално време на температурата на студената верига в хладилници, във фармацевтичната или хранителната индустрия. Безжичният обхват за предаване на данните е до 200 метра. Доставя се заедно с батерия. Приемната станция и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 220,00 лв.без ДДС
 
LOM56-006, Mini-Logger за температура (-40°C ~ 70°C) LOM56-006, Mini-Logger за температура (-40°C ~ 70°C)
Кат № PFPN-LOM56-006. Безжичен регистратор на данни за температура в границите от -40°C до 70°C. Измерва, записва и изпраща по безжичен път температура на приемна станция (център за наблюдение). Захранва се с батерия. Намира широко приложение за наблюдение в реално време на температурата на студената верига в хладилници, във фармацевтичната или хранителната индустрия. Безжичният обхват за предаване на данните е до 200 метра. Доставя се заедно с батерия. Приемната станция се поръчва отделно.
Цена: 230,00 лв.без ДДС
 
LOG26 Безжичен логер за температура LOG26 Безжичен логер за температура
Кат № PFPN-LOG26-001. Безжичен измервател и регистратор (data logger) за измерване, записване и безжично предаване на температура на околната среда от -40°C до + 70°C с точност ± 0,3°C. Регистраторът на данни е самостоятелно устройство с външна 1/4 антена, което изпраща измерената температура на компютър с помощта на радиосигнал RF ISM (868MHz). При липса на комуникация с компютъра, логерът съхранява измерените данни на своята вътрешна памет. Безжичният обхват на предаване на данните е до 800 метра.
Цена: 300,00 лв.без ДДС
 
LOG86 Безжичен логер за температура LOG86 Безжичен логер за температура
Кат № PFPN-LOG86-001. Безжичен измервател и регистратор (data logger) за измерване, записване и безжично предаване на температура на околната среда от -40°C до + 70°C с точност ± 0,3°C. Регистраторът на данни е самостоятелно устройство с външна 1/2 антена, което изпраща измерената температура на компютър с помощта на радиосигнал RF ISM (868MHz). Защита IP65. При липса на комуникация с компютъра, логерът съхранява измерените данни на своята вътрешна памет. Безжичният обхват на предаване на данните е до 900 метра.
Цена: 310,00 лв.без ДДС
 
LGR30, Безжичен логер за външна Pt100 сонда LGR30, Безжичен логер за външна Pt100 сонда
Кат № PFPN-LGR30-001. Безжичен измервател и регистратор (data logger) за измерване, записване и безжично предаване на измерена температура от външна Pt100 температурна сонда. Термометърът е с външна 1/2 антена и изпраща чрез радиосигнал RF ISM (868MHz) измерената температура на компютър. При липса на комуникация с компютъра, логерът съхранява измерените данни на своята вътрешна памет. Безжичният обхват на предаване на данните е до 800 метра.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
LGR32, Безжичен термо-хигрометър с вход за външна сонда LGR32, Безжичен термо-хигрометър с вход за външна сонда
Кат № PFPN-LGR32-001. Безжично устройство (data logger) за измерване, записване и безжично предаване на температура и влажност от външна сонда. Обхват на измерване за температура от -40 до +125°C и за влажност от 0 до 100 % RH. Измерените и записани данни се изпращат на приемна станция по безжичен път посредством радиосигнал (868MHz). При липса на комуникация, логерът съхранява измерените данни на своята вътрешна памет и ги предава автоматично при следващата сесия на свързване. Безжичният обхват на предаване на данните е до 900 метра. Доставя се заедно с батерия, антена и ръководство за работа. Външната сонда, приемната станция и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG