за Мониторинг » RF Мониторинг

В този раздел ще намерите голямо разнообразие от безжични регистратори (data loggers) за измерване на различни параметри, като температура, влажност, налягане, CO2, ток, напрежение и др. Измерените параметри се изпращат по безжичен път на приемни станции, които позволяват допълнителен анализ и обработка. Тази безжична безжична комуникационна технология се състои от най-малко два компонента, всеки от които може да открие присъствието или отсъствието на другия. В зависимост от приложението, един компонент може да запише датата и часа, когато другият компонент не успее да получи радиочестотен (RF) сигнал за наблюдение.
TRE37 Безжичен акселерометър и термо-хигрометър TRE37 Безжичен акселерометър и термо-хигрометър
Кат № PFPN-TRE37-001. Безжичен логер (тракер) за измерване, записване и предаване на данни за шок (удари, вибрации, падане), температура и влажност. Обхват на измерване на ускорението по трите оси от -16g до + 16g, за температура от -40° до +85°C и за влажност от 0 до 100%. Устройството измерва, записва и изпраща по безжичен път данните на USB приемник. Безжичен обхват до 100m в празно пространство. Захранва се с батерия. Възможност за самостоятелна работа в продължение на 2 години. Доставя се батерия и ръководство за работа. USB приемникът и софтуерът се поръчват и закупуват отделно.
Цена: 780,00 лв.без ДДС
 
TRE38 Безжичен акселерометър, термометър, термохигрометър и луксомер TRE38 Безжичен акселерометър, термометър, термохигрометър и луксомер
Кат № PFPN-TRE38-001. Безжичен логер (datalogger) за измерване, записване и предаване на данни за шок (удари, вибрации, падане), температура, влажност и осветеност. Обхват на измерване за ускорението по трите оси от -16g до + 16g, за температура от -40° до +85°C, за влажност от 0 до 100% и за осветеност от 0 до 220 Lux. Устройството измерва, записва и изпраща по безжичен път данните на USB приемник. Безжичен обхват до 100m в празно пространство. Захранва се с батерия. Възможност за самостоятелна работа в продължение на 2 години. Доставя се батерия и ръководство за работа. USB приемникът и софтуерът се поръчват и закупуват отделно.
Цена: 880,00 лв.без ДДС
 
LOG20 Безжичен логер за температура и влажност LOG20 Безжичен логер за температура и влажност
Кат № PFPN-LOG20-001. Безжичен измервател и регистратор (data logger) за измерване, записване и безжично предаване на температура (-40°C … + 70°C, ± 0,5°C) и относителна влажност (0 … 100 %, ± 4,5 %). Регистраторът е самостоятелно устройство с външна 1/4 антена, който се свързва с компютър с помощта на радиосигнал RF ISM (868MHz). При липса на комуникация с компютъра, логерът съхранява измерените данни на своята вътрешна памет. Безжичният обхват на предаване на данните е до 800 метра.
Цена: 0,00 вече не се предлага
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG