за Лъченията » IR измерватели

LS122, IR измервател на мощност. LS122, IR измервател на мощност.
Кат № LS122. Преносим инфрачервен измервател, наричан още инфрачервен енергиен приемник. ане Спектрален обхват: 1000-1700nm (λp=1400nm). Използва се главно за измерване на инфрачервената степен на отхвърляне на материали. Подходящ е за показване на топлоизолационни ефекти от топлоизолационно стъкло, соларен филм и други материали. Може да се използва и за измерване на плътността на мощността на лъчиста енергия на различни източници на светлина, т.е. мощността на лъчиста енергия на квадратен метър с единица W/m².
Цена: 350,00 лв.без ДДС
 
SK1150, Комплект за тестване на затъмнени прозорци. SK1150, Комплект за тестване на затъмнени прозорци.
Кат № SK1150. Готов комплект за демонстриране на топлоизолационните характеристики на соларен филм, топлоизолационно стъкло и други светлопропускливи материали. Възможност за визуално демонстриране на топлоизолационния ефект на различни материали. Комплектът е оборудвана с плексигласова кабина за лесен монтаж и незабавно започване на работа.
Цена: 595,00 лв.без ДДС
 
FS3150, Комплект за тестване на светлопропускливи материали FS3150, Комплект за тестване на светлопропускливи материали
Кат № FS3150. Комплект за демонстриране ефектите на топлоизолация, UV защита и отразяваща способност на светлопропускливи материали като фолио за прозорци, топлоизолационно стъкло и др. Комплектът е оборудван с ултравиолетови фенерчета и автентична инфрачервена лампа Philips с регулируем интензитет на светлината, за да симулира съответно инфрачервени и ултравиолетови лъчи. Инструментът е оборудван и с плексигласова кабина и специална алуминиева кутия за лесен монтаж и работа. Доставя се в голям алуминиев куфар, заедно с Плексигласова кабина, 150W инфрачервена лампа Philips, UV фенерче, LS123 UV-метър, LS122 IR-метър (2 бр.), Стъклен радиометър, Алуминиев корпус и Ръководство за потребителя.
Цена: 960,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG