за Образованието » Лабораторно оборудване

Разделът Лабораторно оборудване включва различни Апарати за центростремителна сила, Цифрови микроскопи, Системи за колички и релси Dynamics, Електростатични комплекти, KidWind, Оптична система и др.
DTS, Dynamics Cart and Track System (1,2m писта) DTS, Dynamics Cart and Track System (1,2m писта)
Кат № DTS. Системата Dynamics Cart and Track System предоставя на учениците инструментите, от които се нуждаят, за да изследват кинематиката, динамиката, инерцията и енергията. Тази универсална система може също така лесно да се адаптира за изучаване на оптика, цвят и дифракция.
Цена: 960,00 лв.без ДДС
 
DTS-LONG, Dynamics Cart and Track System (2,2m писта) DTS-LONG, Dynamics Cart and Track System (2,2m писта)
Кат № DTS-LONG. Системата Dynamics Cart and Track System предоставя на учениците инструментите, от които се нуждаят, за да изследват кинематиката, динамиката, инерцията и енергията. Тази универсална система може също така лесно да се адаптира за изучаване на оптика, цвят и дифракция.
Цена: 1 250,00 лв.без ДДС
 
DTS-GDX, Система със сензорни колички (1,2m писта) DTS-GDX, Система със сензорни колички (1,2m писта)
Кат № DTS-GDX. Тази напълно безжична система опростява настройката на експеримента и позволява провеждането на основни експерименти със или без пистата.
Цена: 1 670,00 лв.без ДДС
 
DTS-GDX-LONG, Система със сензорни колички (2,2m писта) DTS-GDX-LONG, Система със сензорни колички (2,2m писта)
Кат № DTS-GDX-LONG. Тази напълно безжична система опростява настройката на експеримента и позволява провеждането на основни експерименти със или без пистата.
Цена: 1 950,00 лв.без ДДС
 
ESK-CRG, Електростатичен комплект ESK-CRG, Електростатичен комплект
Кат № ESK-CRG. Комплектът за електростатика позволява на учениците да извършват набор от експерименти по електростатика със сензора за заряд Vernier.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
 
HVEK-CRG, Комплект за високоволтова електростатика HVEK-CRG, Комплект за високоволтова електростатика
Кат № HVEK-CRG. Комплектът за високоволтова електростатика позволява на учениците да изследват разпределението на заряда върху сфера, прехвърлянето на заряд при контакт между две сфери и зареждането чрез индукция.
Цена: 860,00 лв.без ДДС
 
KW-BWX, Основен комплект за експерименти с вятър KidWind KW-BWX, Основен комплект за експерименти с вятър KidWind
Кат № KW-BWX. Този популярен комплект позволява на младите учени да тестват различни дизайни на остриета, да генерират електричество и да вдигат тежести.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
KW-AWX, KidWind Усъвършенстван комплект за експерименти с вятър. KW-AWX, KidWind Усъвършенстван комплект за експерименти с вятър.
Кат № KW-AWX. Усъвършенстван комплект за експерименти с вятър, Открийте напредналите аспекти на технологията за вятърни турбини. Възможност да тествате различни дизайни на лопатки, предавателни числа, генератори и устройства за измерване на електрическа мощност и мощност при вдигане на тежести.
Цена: 510,00 лв.без ДДС
 
FGEN-PAMP, Честотен генератор FGEN-PAMP, Честотен генератор
Кат № FGEN-PAMP. Използвайте генератора на честоти, за да създадете синусоидални, квадратни, зъбни и триъгълни вълни в широк диапазон от честоти. Използвайте усилвателя на мощността, за да използвате тези вълни в експерименти с RLC вериги или да управлявате високоговорителя на аксесоара на усилвателя на мощността за експеримент със стоящи вълни.
Цена: 600,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG