за Образованието » STEM образование

Vernier Science Education предоставя висококачествени решения за практическо STEM обучение. Независимо дали сте нов в нашите решения или сте дългогодишен клиент, тези продукти са задължителни за вашата класна стая!
GDX-SVISPL, Go Direct Спектрофотометър, SpectroVis® Plus GDX-SVISPL, Go Direct Спектрофотометър, SpectroVis® Plus
Кат № GDX-SVISPL-INTL. Спектрофотометър за бързо измерване на спектъра в границите от 380 nm до 950 nm. Директно свързване към вашата платформа чрез Bluetooth или кабелно през USB. Препоръчва се за колежи и гимназия. Безплатен софтуер за събиране на данни Spectral Analysis app. Доставя се заедно с 15 пластмасови кювети с капачки, мини USB кабел, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 1 240,00 лв.без ДДС
 
GDX-CO2 Go Direct CO2 Газ-сензор GDX-CO2 Go Direct CO2 Газ-сензор
Кат № GDX-CO2. Безжичен Bluetooth сензор за измерване нивата на концентрация на газообразен въглероден диоксид (0 – 100000 ppm), температурата на въздуха и относителната влажност. Може да се използва в различни експерименти по биология. Той се свързва чрез безжична технология Bluetooth® или чрез USB към вашето устройство. Този сензор включва вградена температурна компенсация и защита от влага. Доставя се заедно с micro USB кабел, 250 мл бутилка с капак и ръководство за работа
Цена: 640,00 лв.без ДДС
 
GDX-FOR, Go Direct Сензор за сила и ускорение GDX-FOR, Go Direct Сензор за сила и ускорение
Кат № GDX-FOR. Сензор за директна сила и ускорение, свързан с триосен акселерометър. Обхват на измерване на силата от ±0,1 N и до ± 50 N. Може да се използва в класната стая или на открито. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Доставя се заедно с прикачващи накрайници, винт от найлон, помощна щанга, микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
GDX-GP, Go Direct Сензор за налягане GDX-GP, Go Direct Сензор за налягане
Кат № GDX-GP. Сензор за налягане от серията сензори GoDirect. Измерва абсолютното налягане на газове. Свързва се директно безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя се заедно със съединители с конусни клапани (2 бр.), запушалка №5, съединител с вентил (1бр.), запушалка №1, двупосочен вентил, 18-инчова тръба Tygon с конектори Luer Lock, 20 ml спринцовка и блокиращи тръби (2бр.)
Цена: 310,00 лв.без ДДС
 
GDX-MD, Датчик за движение. GDX-MD, Датчик за движение.
Кат № GDX-MD. Ултразвуков детектор за за измерване на позицията, скоростта и ускорението на движещи се обекти. Обхват от 15 cm до 3,5 m. Безжично Bluetooth® или жично USB свързване към интерфейсно устройство. Захранване с акумулаторна батерия, която осигурява непрекъсната работа, когато използвате сензора безжично. Доставя се заедно с микро USB кабел, батерия и ръководство за работа.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-LS, Пакет GDP-MS-LS, Пакет
Кат № GDP-MS-LS. Готов пакет на Vernier, който съдържа сензор за налягане, сензор за сърдечния ритъм, сензор за проводимост и гумена круша.
Цена: 890,00 лв.без ДДС
 
 LabQuest 3, Мощен самостоятелен интерфейс LabQuest 3, Мощен самостоятелен интерфейс
Кат № LABQ3-Intl. LabQuest 3 е най-новата версия на най-мощния и интуитивен интерфейс за наука и образование. Това устройство напълно ангажира учениците, както в класната стая, така и навън при полеви занимания. LabQuest 2 е съвместим с над 70 броя различни датчици и сензори на Vernier. Той има вградени GPS, акселерометър, безжична връзка през Wi-Fi и Bluetooth. Неговият сензорен екран е с възможност за touch и stylus навигация.
Цена: 1 110,00 лв.без ДДС
 
GDP-CH-ST, Начален пакет по химия GDP-CH-ST, Начален пакет по химия
Кат № GDP-CH-ST. Начален пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор и един безжичен сензор за налягане на газове. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 960,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-PS, Пакет по физика GDP-MS-PS, Пакет по физика
Кат № GDP-MS-PS. Пакет за изследване на материя, енергия, движение и сили. Възможност за провеждане на голямо разнообразие от теми по основна физика. Пакетът включва безжини сензори за измерване на температурна сонда, сензор за налягане на газа, сензор за сила и ускорение, детектор за движение, сонда за напрежение, 3-осен сензор за магнитно поле и сензор за светлина и цвят.
Цена: 1 960,00 лв.без ДДС
 
DTS-GDX, Система със сензорни колички (1,2m писта) DTS-GDX, Система със сензорни колички (1,2m писта)
Кат № DTS-GDX. Тази напълно безжична система опростява настройката на експеримента и позволява провеждането на основни експерименти със или без пистата.
Цена: 1 670,00 лв.без ДДС
 
DTS-GDX-LONG, Система със сензорни колички (2,2m писта) DTS-GDX-LONG, Система със сензорни колички (2,2m писта)
Кат № DTS-GDX-LONG. Тази напълно безжична система опростява настройката на експеримента и позволява провеждането на основни експерименти със или без пистата.
Цена: 1 950,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CH-ST, Начален пакет по химия с LabQuest3 LQ3-CH-ST, Начален пакет по химия с LabQuest3
Кат № LQ3-CH-ST. Начален пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор, един безжичен сензор за налягане на газове и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 860,00 лв.без ДДС
 
GDP-EL-WE, Комплект за вятърна енергия GDP-EL-WE, Комплект за вятърна енергия
Кат № GDP-EL-WE. Готов пакет от Go Direct® сензори за изследване на вятърна енергия. Комплектът е предназначен за учениците от началното училище, за да изследват вятърната енергия и по този начин да научат важни концепции за преноса на енергия, основните електронни схеми и дизайна на перките. Този пакет предоставя технологията и материалите за изследване на вятърната енергия.
Цена: 540,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-DX, Пакет „Наука в основното училище“ GDP-MS-DX, Пакет „Наука в основното училище“
Кат № GDP-MS-DX.Готов комплект от сензори и аксесоари за провеждане на 38 експеримента в областите наука за Земята, наука за живота и физика. Експериментите са подходящи за учениците от 6-8 клас.
Цена: 2 830,00 лв.без ДДС
 
GDP-CH-DX, Стандартен пакет по химия GDP-CH-DX, Стандартен пакет по химия
Кат № GDP-CH-DX. Стандартен пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор и един безжичен сензор за налягане на газове, безжичен датчик за напрежение, безжична сонда за проводимост на разтвори, безжичен колориметър и безжичен брояч на капки. Предназначен е основно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 150,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-SC, Пакет GDP-MS-SC, Пакет
Кат № GDP-MS-SC. Комплект с Go Direct® Sensor Cart (безжична количка) за изследване силата на триене, аспектите на движението на обикновени машини като лост, рампа, макара и пр. Минимум седем експеримента с движение и сила за ученици от средното училище, които могат да бъдат направени с Go Direct Sensor Cart. Експериментите са подходящи за 6-9 клас.
Цена: 1 040,00 лв.без ДДС
 
GDX-NRG, Go Direct® Енергиен сензор GDX-NRG, Go Direct® Енергиен сензор
Кат № GDX-NRG. Безжичен и жичен сензор за определяне количествено на напрежението, тока, мощността и енергийната мощност на малки вятърни турбини и слънчеви панели, като тези, използвани в експерименталните комплекти KidWind на Vernier. Комуникира чрез безжична технология Bluetooth® или чрез USB с вашето устройство. Доставя се заедно микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 310,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CH-DX, Стандартен пакет по химия с LabQuest3 LQ3-CH-DX, Стандартен пакет по химия с LabQuest3
Кат № LQ3-CH-DX-INTL. Стандартен пакет по химия, който включва LabQuest 3 интерфейс, Стоманена температурна сонда (2бр.), Go Direct® pH-Сензор, Go Direct Сензор за налягане, Сонда за напрежение, Go Direct Сонда за проводимост, Go Direct колориметър, Go Direct брояч на капки. Комплектът е предназначен главно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 870,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-SE, Пакет „Изследване на слънчева енергия“ GDP-MS-SE, Пакет „Изследване на слънчева енергия“
Кат № GDP-MS-SE. Пакет Go Direct® Изследване на слънчевата енергия, включително температурата и електрическите вериги. Възможност за провеждане на 8 експеримента.
Цена: 810,00 лв.без ДДС
 
GDP-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали GDP-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали
Кат № GDP-CHMA-SV. Пакет по химия за напреднали, който включва безжични сонди и сензори за температура, рН, налягане на газове, напрежение, проводимост на разтвори, брояч на капки, система за постоянен ток, ORP и спектрофотометър. Предназначен е основно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 3 290,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали с LabQuest3 LQ3-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали с LabQuest3
Кат № LQ3-CHMA-SV. Пакет по химия за напреднали, който включва температурна сонда, рН сензор, сензор за налягане на газове, датчик за напрежение, сонда за проводимост на разтвори, брояч на капки, система за постоянен ток, ORP сензор, спектроофотометър и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Комплектът е предназначен главно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 4 060,00 лв.без ДДС
 
GDX-TMP, Go Direct температурна сонда GDX-TMP, Go Direct температурна сонда
Кат № GDX-TMP. Иновативно устройство за измерване и следене на температура. Обхват на измерване от -40 до 125°C. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към вашата платформа. Събирането на данни, техния обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 260,00 лв.без ДДС
 
GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика
Кат № GDP-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, за сила и ускорение, за напрежение и за ток. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 1 100,00 лв.без ДДС
 
GDP-CM, Климат и метеорологични експерименти с Go Direct® пакет GDP-CM, Климат и метеорологични експерименти с Go Direct® пакет
Кат № GDP-CM. Готов пакет за изучаване на климата. Включва 2 бр. сензори за повърхностна температура, 1 бр. Сензор за светлина и цвят и 1 бр. метеорологична система. Позволява на учениците да научат повече за климатичните и метеорологичните чрез провеждане на подходящо подбрани експерименти.
Цена: 1 160,00 лв.без ДДС
 
LM-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest mini LM-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest mini
Кат № LM-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва детектор за движение, датчик за сила, микрофон, сонда за диференциално напрежение и компютърен интерфейс LabQuest Mini. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 390,00 лв.без ДДС
 
GDP-PHY-DX, Стандартен пакет по физика GDP-PHY-DX, Стандартен пакет по физика
Кат № GDP-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, сила и ускорение, напрежение, фотогейт, ток (2 бр.), приставка с ултра ролка, пикет ограда, ускорение, звук, за светлина и цвят и 3-осен сензор за магнитно поле. Комплектът е предназначен за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 2 675,00 лв.без ДДС
 
LQ3-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest3 LQ3-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest3
Кат № LQ3-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва, Детектор за движение, Go Direct® Датчик за сила и ускорение, Сонда за диференциално напрежение, Токова сонда (2бр.), Go Direct® Photogate, Приставка за ултра ролка, Пикет ограда, Go Direct® ускорителен сензор, Go Direct® сензор за звук, сензор за осветеност, Go Direct® 3-осен сензор за магнитно поле и универсалния самостоятелен интерфейс LabQuest 3. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 3 300,00 лв.без ДДС
 
GDP-BIO-ST, Начален пакет по биология GDP-BIO-ST, Начален пакет по биология
Кат № GDP-BIO-ST. Начален пакет по биология, който включва безжични датчици за Температура, Сърдечен ритъм, Налягане и Сензор за CO2. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 1 370,00 лв.без ДДС
 
LQ3-MS-DX, Пакет LabQuest 3 за основното училище LQ3-MS-DX, Пакет LabQuest 3 за основното училище
Кат № LQ3-MS-DX. Пакет от 10 сензора за средните училища, подволяващ привеждане на 38 експеримента в науката за Земята, науката за живота и физиката, написани специално за ученици от 9-12 клас. Използвайки 10 различни сензора Vernier, вашите ученици наистина ще се насладят на тези добре тествани научни експерименти.
Цена: 3 460,00 лв.без ДДС
 
GDP-HP-DX, Стандартен пакет по Физиология GDP-HP-DX, Стандартен пакет по Физиология
Кат № GDP-HP-DX. Този пакет включва 9 сензора, всички от които работят с безплатното приложение Vernier Graphical Analysis™. Включени са и два полезни аксесоара. Пакетът е предназначен за учениците от средните училища и за студентите от университетите.
Цена: 3 440,00 лв.без ДДС
 
GDP-HP-ST, Начален пакет физиология, Go Direct® GDP-HP-ST, Начален пакет физиология, Go Direct®
Кат № GDP-HP-ST. Този пакет включва 7 сензора, всички от които работят с Vernier Graphical Analysis™ или LabQuest® 3. Включени са и два полезни аксесоара. Пакетът е предназначен за средното училище и университетите.
Цена: 2 550,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-WE, Пакет „Изследвания на вятърна енергия“ GDP-MS-WE, Пакет „Изследвания на вятърна енергия“
Кат № GDP-MS-WE. Осигурете опит в реалния свят на вашите ученици, за да придобият представа за енергията, веригите и натоварванията. Нашият единичен пакет предоставя технологията и материалите, необходими за една група ученици от основното училище, докато използват нашата лабораторна книга Wind Energy Explorations.
Цена: 710,00 лв.без ДДС
 
GDP-MS-ESS, Пакет „Изследване на науката за Земята и космоса“ GDP-MS-ESS, Пакет „Изследване на науката за Земята и космоса“
Кат № GDP-MS-ESS. Готов пакет за основното училище, който позволява провеждането на голяма група експерименти за времето, почвата и качеството на водата. Това са някои от темите за науката за Земята, които учениците могат да изследват с този пакет.
Цена: 1 590,00 лв.без ДДС
 
LQ3-BIO-ODX, Стандартен пакет Biology LabQuest 3 LQ3-BIO-ODX, Стандартен пакет Biology LabQuest 3
Кат № LQ3-BIO-ODX-INTL. Готов пакет на Vernier по биология за средните училища и колежите. Пакетът LabQuest® 3 Biology включва LabQuest® 3, стоманена температурна сонда, Go Wireless® сърдечен ритъм, Go Direct® сензор за налягане на газ, Go Direct® CO2 газов сензор, Go Direct® O2 газов сензор, Go Direct® сонда за проводимост, Go Direct® pH сензор, колориметър, Go Direct® оптична сонда за разтворен кислород, Go Direct® EKG сензор, BioChamber 250, BioChamber 2000, Go Direct® респираторен колан. Доставя се с всичко необходимо за незабовно започване на работа.
Цена: 5 620,00 лв.без ДДС
 
GDP-BIO-ODX, Стандартен пакет Biology Go Direct® GDP-BIO-ODX, Стандартен пакет Biology Go Direct®
Кат № GDP-BIO-ODX. Този пакет включва 11 сензора, всички от които работят с безплатното приложение Vernier Graphical Analysis™ или интерфейса LabQuest® 3. Включени са и две био камери. Комплектът е предназначен за учениците от средните училища и университетите.
Цена: 4 570,00 лв.без ДДС
 
LQ3-EV-DX, Пакет „Наука за околната среда с LabQuest 3“ LQ3-EV-DX, Пакет „Наука за околната среда с LabQuest 3“
Кат № LQ3-EV-DX. Готов пакет за средното училище и университетите за изследване на науката за околната среда. Позволява извършване на 34 проучвания, базирани на запитвания, които предизвикват интереса на учениците към околната среда. Съдържа 11 сензора и един интерфейс LabQuest 3
Цена: 4 830,00 лв.без ДДС
 
GDX-WTVA Система за параметри на околната среда GDX-WTVA Система за параметри на околната среда
Кат № GDX-WTVA. Безжично и жично мултифункционално устройство за наблюдение на голямо разнообразие от фактори на околната среда: температура, влажността, скоростта на вятъра, „студения вятър“, температура на точката на оросяване, барометричното налягане и други. Цената включва Go Direct Weather сензора, микро USB кабел, батерия и ръководство за работа.
Цена: 410,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG