за Светлината » Гониофотометри

Използват се за тестване на разпределението на светлинния интензитет и всички видове фотометрични параметри на подово осветление, улично осветление, вътрешни и външни лампи. Измерени параметри, включително крива на разпределение на светлинния интензитет, произволно напречно сечение на кривата на разпределение на светлинния интензитет, крива на разпределение на изокандела, крива на границата на яркостта, зонален светлинен поток, ефективност на осветителните тела, отблясъци, общ интензитет на светлината, ефективен светлинен поток, коефициент на използване, параметри на електроенергия (мощност , фактор на мощността, напрежение, ток) и др.
HPG1800, Хоризонтален гониофотометър (едно рамо) HPG1800, Хоризонтален гониофотометър (едно рамо)
Кат № HPG1800. Хоризонтален гониофотометър (версия с едно рамо тип C). Използва се за тестване на пространственото разпределение на интензитета на светлината, както и параметъра на разнообразната осветеност на вътрешните прожектори, хвърлена светлина лампа и улично осветление.
Цена: 29 950,00 лв.без ДДС
 
HPG1900, Хоризонтален гониофотометър (с две рамена) HPG1900, Хоризонтален гониофотометър (с две рамена)
Кат № HPG1900. Хоризонтален гониофотометър (версия с двойно рамо). Използва се за тестване на пространственото разпределение на интензитета на светлината, както и параметъра на разнообразната осветеност на вътрешните прожектори, хвърлена светлина лампа и улично осветление.
Цена: 39 100,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG