Дебеломери » Дебеломери за автомобили

Уредите за измерване на дебелината на боята се използват главно за откриване на дебелината на боята на употребявани автомобили. Можем да определим кои места на автомобила са били пребоядисани, шпакловани и ремонтирани с ламарини чрез тестване на дебелината на повърхността на боята на различни места по купето на автомобила. По принцип, когато купувате употребяван автомобил, купувачът не може да види дали автомобилът е ремонтиран с просто око. Дори и да може да се види, трудно е обективно да се оцени стойността на автомобила само въз основа на опит. Затова се препоръчва да се използва професионален уред за дебелина на боята. Измервателите за автомобилна боя, наричани още измерватели на дебелината на боята, са уреди за измерване и тестване на дебелината на автомобилната боя. Някои от тези дебеломери могат автоматично да идентифицира субстрата – основата под боята. Ако искате да намерите рентабилен уред за измерване на дебелината на автомобилната боя, можете да видите цифровите уреди за измерване на дебелината на покритието, изброени по-долу.
LS220, Дебеломер за автомобилна боя (0,0~3000μm). LS220, Дебеломер за автомобилна боя (0,0~3000μm).
Кат № LS220. Преносим уред за бързо измерване (0,5 s) дебелина на автомобилната боя върху железни или алуминиеви основи. Обхват от 0.0 до 3000μm. Идентифицира металната замазка и желязното поцинковано тяло. Възможност за косвено определяне на степента на повреда на автомобила. Доставя се в комплект с Fe и NF пластини за регулиране на нулата, стандартно фолио, батерии и ръководство за работа.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
 
LS236, Дебеломер за боя на автомобили. LS236, Дебеломер за боя на автомобили.
Кат № LS236. Преносим уред за професионална проверка на дебелината на автомобилна боя. Обхват на измерване 0.0 … 3500μm. Уредът разполага с класическата функция за автоматично идентифициране на желязо, алуминиево тяло и пластмасов субстрат. В допълнение, LS236 приема нов интелигентен алгоритъм за идентификация, който може да открива катастрофирали автомобили, обработени с метален кит, и може също така автоматично да идентифицира висококачествена антикорозионна каросерия от галванизирано желязо. Оборудван с LCD екран с висока разделителна способност и OLED екран с ултра ниска температура, той може да се използва нормално при силна светлина и температура от -40 °C. Дизайнът с двоен екран гарантира, че потребителите могат да четат бързо, когато измерват автомобила под всякакъв ъгъл. Доставя се с всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG