за Газовете » за Течове

BG30, Детектор на течове на газ BG30, Детектор на течове на газ
Кат № 3510205064. Универсален детектор за откриване на течове от запалими газове. BG30 надеждно открива природен газ, метан, етан, пропан, бутан, ацетон, алкохол, амоняк, бензин, LPG, турбинно гориво, сероводород, промишлени разтворители, разредители за бои и други запалими газове. Доставя се в транспортна чанта заедно с ръководство за работа и батерии.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
BG40, Газ детектор за течове на газ BG40, Газ детектор за течове на газ
Кат № 3510205068. Преносим газ-детектор на течове на газове. BG40 надеждно открива запалими газове като природен газ, метан, етан, пропан, бутан, хексан, етилен, ацеталдехид, формалдехид, толуен, р-ксилен, ацетон, алкохол, бензен, LPG, амоняк, пара, въглероден оксид, бензин и сероводород. Висока чувствителност (<10 ppm), компактен дизайн, визуална и акустична аларма. Вибриращ сигнал, който нараства с покачване на интензивност на изтичащия газ. Особено подходящ за ежедневна проверка на газови патрони и контейнери за пропан-бутан в дома или на лодката си, газопроводи, фитинги и пр. Доставя се заедно с батерия, зарядно устройство, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
PCE-LD1, Газ детектор за хладилни агенти PCE-LD1, Газ детектор за хладилни агенти
Кат № PCELD1. Преносим газ детектор за откриване на течове от климатични/хладилни система особено за хладилни агенти R22, R134a, R-410A, R-407C и др. газове, базирани на CFC и HFC. Оптична и звукова сигнализация. Доставя се в калъф заедно с батерии, тестов агент и ръководство за работа.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
FG110, Детектор на течове от газ FG110, Детектор на течове от газ
Кат № 24630. Детектор на течове от газове (CH4, LPG, др.). Обхват от 0 до 10 000 ppm. (CH4) и от 0 до 1800 ppm (LPG). Гъвкава сонда с дължина 300mm, графичен екран със задно осветяване, конфигурируеми визуална и звукова аларми, избираеми мерни единици. Функции Hold, Min-Max и автоматично изключване. Доставя се в куфарче, заедно със заводски сертификат.
Цена: 820,00 лв.без ДДС
 
DF110, Детектор за изтичане на хладилни газове и водород. DF110, Детектор за изтичане на хладилни газове и водород.
Кат № 24631. Преносим уред за откриване на течове от хладилни газове и водород. Открива газовете H2, CFC, HFC, HCFC, R134a и смеси от тях. Отговаря на нормата на EN14624. Ръчно автонулиране, гъвкава дължина на сондата 300 мм, тяга с помпа, сензор на топлинната система, визуално и звукова аларма, индикатор за нивото на батерията. Доставя се в мек калъф, заедно с тестова ампула, съдържащ хладилен газ, резервен филтър, заводски сертификат за калибриране и ръководство за работа.
Цена: 820,00 лв.без ДДС
 
PCE-LDC 8, Ултразвуков детектор за изтичане на газ PCE-LDC 8, Ултразвуков детектор за изтичане на газ
Кат № PCE-LDC 8. Ултразвуков детектор за течове на газ в линии за сгъстен въздух / лесна работа / работна честота 40 kHz /. Откриване на течове с помощта на слушалка / здрав уред / работа на батерия. Използва се за локализиране на течове по линиите за сгъстен въздух. Освен това детекторът за течове на газ може да се използва и на линии за охлаждаща течност или други газови линии с неексплозивни газове. Детекторът за течове на газ е оборудван с ултразвуков сензор, който може прецизно да открие течове във въздуховодите. Детекторът за теч на газ работи с акумулаторна батерия, която гарантира, че детекторът за изтичане на газ може да се използва до 6 часа. Детекторът за изтичане на газ се доставя в здрава чанта за носене, включително всички аксесоари. Доставя се в здрава чанта за носене, включително всички аксесоари за незабавно започване на работа.
Цена: 4 275,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG